Reisetips for Dubai

Dubai – reisetips

Dubai er fullt av overraskelser og utfluktstilbudet er nærmest ubegrenset. Her kan du uten problemer starte dagen med å strekke deg ut på den hvite sandstranden og avslutte med å sette utfor i en av verdens størst innendørsskibakker. Afternoon tea på 7-stjerners Burj Al Arab, ørkensafari, helikoptertur over byen, Dubai Fountain, Dubai Mall ... listen over ting som bare må oppleves i Dubai kan gjøres uendelig lang. Skal du reise til Dubai? Nedenfor kan du ta del av våre beste reisetips.

Bestill reise til Dubai

Hvorfor reise til Dubai?

Dubai har blitt litt av en hit som reisemål, denne fantastiske metropolen som ser ut til å kunne oppfylle alles drømmer. Vi i Apollo ble nysgjerrige og sendte en gjeng av våre ansatte for å oppleve Dubai på nært hold. De kom tilbake med litt kuriosa og mange gode grunner for å reise til Dubai.

Les våre tips om hvorfor Dubai

Guide for familieferien i Dubai

Ferrari World, innendørs skibakke, underjordisk akvarium og fantastiske strender. Dubai er kjent for luksus, dekadens og overflod. Men faktum er at Dubai også har mye som frister barnefamilien. Og det behøver ikke engang være så dyrt å reise dit.

Les mer om barnefamiliens Dubai

Guide til kjæresteferien i Dubai

I Dubai finner du alt som skal til for at du og din kjære skal kunne nyte romantikken og opplevelser i verdensklasse. Få steder i verden kan tilby storby- og badeferie med garantert sol hele vinteren, og dette kun 6 timers flyreise fra Oslo.

Les mer om kjæresteparets Dubai

Fire ting å gjøre i Dubai

Har du allerede sett Dubais mest kjente landemerker og er mett på bad og shopping? Ikke fortvil det er fremdeles masse av ting å se og gjøre i Dubai! Les våre tips om parker like heftige som alt annet i Dubai, en deilig spa-opplevelse og golfspilling i herlige omgivelser.

Les mer om hva du kan gjøre i Dubai

Ta høyde for Burj Khalifa

En tur opp i Burj Khalifa er et "must" når du er i Dubai. Tårnet (=burj) strekker seg 828 meter mot himmelen, men verdens raskeste heis bruker bare ett minutt til utsiktsplattformen i 124. etasje.

Les mer om Burj Khalifa

Wild Wadi Water Park

Et besøk til Wild Wadi Water Park er et forfriskende avbrekk i en hektisk storbyferie. De 30 attraksjonene passer for alle aldersgrupper og ønsker – her finnes alt fra bølgebasseng og Lazy River til den skrekkinngytende Jumeriah Sceirah.

Les mer om Wild Wadi Water Park

Seks fine strender i Dubai

Dubai er ikke bare skyskrapere, enorme shoppingsenter og spektakulære opplevelser. Her er det også mange herlige sandstrender som byr på deilige dager i solsengen og behagelige tempererte sjøbad. Vi gir deg tips om seks fine strender vi kjenner til!

Les om seks fine strender i Dubai

Topp fem severdigheter i Dubai

Om det er din første gang i Dubai så må du få med deg noen av Dubais mest kjente severdigheter. Ikoniske landemerker som Burj Khalifa og Burj al Arab bør du få med deg! Til tross for det moderne bybildet er det også historie å oppdage.

Fem ting du bør se i Dubai

Gå ut og spise i Dubai

Det er ikke langt mellom gode spisesteder i Dubai, enten man foretrekker hurtigmat eller gourmetrestauranter. Vi har valgt ut noen av våre favoritter for å gjøre det lettere for deg å navigere i det store utvalget.

Les våre restauranttips for Dubai

Syv restauranter i Dubai

Dubai byr på et enormt tilbud av gode restauranter. Her kan du nyte god mat fra alle verdens hjørner, fra rimelig fastfood til luksuriøse gourmetrestauranter. Vi tipser om sju restauranter som er vel verd et besøk.

Se våre restauranttips

Burj Al Arab – luksus på høyt nivå

Burj Al Arab er hotellet som sprenger alle grenser. Det er det eneste hotellet i verden med sju stjerner, her finnes suiter med egen butler og Rolls Royce med sjåfør. Og for den som vil ankomme med stil: helikoptertransport fra flyplassen.

Les mer om Burj al Arab

Uteliv i Dubai

I grenselandet mellom ekstravagant moderne og tradisjon er det berømte utelivet i Dubai by noe helt spesielt. Vi tipser om noen av våre favoritter fra det enorme utvalget av steder å gå etter mørkets frembrudd.

Se våre tips om utesteder

Dubai Mall – shoppingparadis

Velkommen til verdens største shoppingsenter. På en grunnflate som tilsvarer 50 fotballbaner finnes ikke mindre enn 1 200 butikker, i tillegg til et dinosaurskjelett, et akvarium, en skøytebane og en gigantisk kino.

Les mer om Dubai Mall

Shopping i Dubai

Dubai er den seriøse shopperens drøm. Utvalget er kort sagt gigantisk – her finner du alt. I denne byen shopper du enten i enorme shoppingsenter, eller begir deg til en av de fargerike soukene for å få oppleve en annen, litt mer tradisjonell side av Dubai.

Shoppingtips for Dubai