Dubai Jebel Ali

Dubai Jebel Ali

  • • Rolig resort
  • • Golfbane og vannsport
  • • Shopping i Ibn Batutta Mall

Apollo service

På reisemål med Apollo service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass, nære og tilgjengelige for deg og dine medreisende. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, SMS, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer.

I bydelen Jebel Ali ligger alt til rette for rolige feriedager med fokus på avkobling og strandliv. På den fine Jebel Ali-stranda venter vannsport og annen feriemoro.

Ukens Deal! 

Bestill nå og få 500,– i rabatt per person på alle avreiser til De forente arabiske emirater! Gjelder alle avreiser – i perioden 1/11-22 til 30/4 2023.

Kampanjen gjelder til 9. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Bestill »

Emirates logoFly hit med Emirates – god mat og drikke samt 30 kg bagasje inkludert.

Populære hoteller – Dubai Jebel Ali


Fakta om Dubai Jebel Ali

Transport t/r hotell

Fra Dubai Airport til hotellet i Dubai Jebel tar det cirka 1-1,5 timer. Transporttidene kan variere mye avhengig av trafikksituasjonen og det kan bli ventetid på 15-45 minutter før bussen kommer. I nyttårshelgen (31.12-1.1) kan transporten ta opp til 2 timer ekstra på grunn av arrangementer. Transporten foregår vanligvis uten Apollos personale.

Mer fakta

Været

jan 23°c
feb 24°c
mar 26°c
apr 30°c
mai 35°c
jun 37°c
jul 38°c
aug 38°c
sep 36°c
okt 33°c
nov 29°c
des 25°c
8,1 av 10 Dubai Jebel Ali
Våre gjesters vurdering, Basert på 35 vurderinger

Alle feriesteder Dubai

Bur Dubai & Deira

Bur Dubai er en litt eldre og roligere bydel, med flere historiske bygninger og muséer. Det er ikke langt til spisesteder og shopping i Deira, enten du vil handle i moderne forretninger eller i en av de mange spennende soukene.

Dubai Downtown

I bydelen Downtown ligger det meste man forbinder med Dubai: shopping og attraksjoner i absolutt verdensklasse – fra glitrende skyskrapere til det gigantiske shoppingområdet Dubai Mall og verdens høyeste bygning, Burj Khalifa.

Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Al Barsha og Barsha Heights ligger mellom Dubai Marina og Dubai Downtown. Med den sentrale beliggenheten og god offentlig kommunikasjon, er hotellene i Al Barsha og Barsha Heights et utmerket utgangspunkt for deg som vil se deg litt omkring i Dubai og oppleve så mye som mulig i ferien. Dette er et område som fremdeles er i vekst og her er det en blanding av bosteder, hotell, kaféer og restauranter.

Dubai Palm Jumeirah

Palm Jumeirah – den kunstige øya som er formet som en palme – levner ingen uberørt. Her ute ligger mange flotte hoteller, med Atlantis the Palm som hovedattraksjon. Vil du ha en uforglemmelig opplevelse, så må du ta en tur ut på Palm Jumeirah.

Jumeirah Beach/Dubai Marina

Jumeirah Beach og Dubai Marina er feriebyen for sol og bad i Dubai. Hele området er lekkert, med alt fra en herlig strand og fine hoteller til elegante restauranter og utmerket shopping langs strandpromenaden The Walk.