Dubai Palm Jumeirah – Palmeøya

Dubai Palm Jumeirah

  • • Dubais enorme palmeformede øy
  • • En uforglemmelig opplevelse
  • • Luksushotell

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Palm Jumeirah – den kunstige øya som er formet som en palme – levner ingen uberørt. Her ute ligger mange flotte hoteller, med Atlantis The Palm og The Royal som hovedattraksjon. Vil du ha en uforglemmelig opplevelse, så må du ta en tur ut på Palm Jumeirah.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle reisemål i De forente arabiske emirater.

Gjelder kun nye bestillinger.

Emirates logoFly hit med Emirates – god mat og drikke samt 30 kg bagasje inkludert.Fakta om Dubai Palm Jumeirah

Transport t/r hotell

Fra Dubai Airport til hotellene i Dubai Palm Jumeirah tar det cirka 30-60 minutter. Transporttidene kan variere mye avhengig av trafikksituasjonen og det kan bli ventetid på cirka 30-60 minutter før bussen kommer. I nyttårshelgen (31.12-1.1) kan transporten ta opp til 2 timer ekstra på grunn av arrangementer. Transporten foregår vanligvis uten Apollos personale.

Mer fakta

Været

jan 24°c
feb 25°c
mar 28°c
apr 32°c
mai 36°c
jun 39°c
jul 40°c
aug 40°c
sep 39°c
okt 35°c
nov 31°c
des 27°c
9,2 av 10 Dubai Palm Jumeirah
Våre gjesters vurdering, Basert på 37 vurderinger

Alle feriesteder Dubai

Bur Dubai & Deira

Bur Dubai er en litt eldre og roligere bydel, med flere historiske bygninger og muséer. Det er ikke langt til spisesteder og shopping i Deira, enten du vil handle i moderne forretninger eller i en av de mange spennende soukene.

Dubai Parks and Resorts

Reis til Dubai Parks and Resorts, et fantastisk reisemål for hele familien som vil oppleve spenning og eventyr i Dubai. Her venter flere temaparker, restauranter og shoppingmuligheter - det meste som trengs for en fartsfylt og minneverdig ferie!

Dubai Al Barsha & Barsha Heights

Al Barsha og Barsha Heights ligger mellom Dubai Marina og Dubai Downtown. Med den sentrale beliggenheten og god offentlig kommunikasjon, er hotellene i Al Barsha og Barsha Heights et utmerket utgangspunkt for deg som vil se deg litt omkring i Dubai og oppleve så mye som mulig i ferien. Dette er et område som fremdeles er i vekst og her er det en blanding av bosteder, hotell, kaféer og restauranter.

Jumeirah Beach/Dubai Marina

Jumeirah Beach og Dubai Marina er feriebyen for sol og bad i Dubai. Hele området er lekkert, med alt fra en herlig strand og fine hoteller til elegante restauranter og utmerket shopping langs strandpromenaden The Walk.

Dubai Jebel Ali

I bydelen Jebel Ali ligger alt til rette for rolige feriedager med fokus på avkobling og strandliv. På den fine Jebel Ali-stranda venter vannsport og annen feriemoro.