Strand i Dubai

Seks fine strender i Dubai

Dubai er ikke bare skyskrapere, enorme shoppingsenter og spektakulære opplevelser. Her er det også mange herlige sandstrender som inviterer til deilige dager i solsengen og behagelig tempererte sjøbad. Vi tipser om seks fine strender og hvilken av disse du skal velge avhengig av om du vil ha et stort aktivitetstilbud, folkeliv eller fred og ro.

Bestill reise til Dubai >> 

Reisetips til Dubai

Jumeirah Beach

Jumeirah Open Beach

Velkommen til Dubais bredeste og lengste strand. Her er det ikke bare populært å nyte solen og det varme vannet men også å jogge, sykle og gå på rollerblades på den to kilometer lange veien som ligger midt på stranda. Hit kommer både lokalbefolkningen og turister for å bade, ha piknik eller trene. Helt frem til solnedgang er livredderne på plass og på stranda er det dusjer og toaletter. Kiosker som selger snacks og drikke finner du også her. Stranda ved siden av Dubai Marina Beach Resort og Palm Strip Mall, nedenfor Jumeriah Beach Road.

Jumeirah Beach Park

På denne hyggelige stranda venter hvit sand og turkist vann. Det er hit de fleste av hotellenes strandbusser går, så her er du nesten garantert å møte en og annen nordboer. Finn ditt favorittsted under palmene eller ved vannet der det lufter litt. En til to dager i uka er det kvinnenes dag, hvilket innebærer at menn ikke er velkommen. Verdt å merke seg at det koster å gå inn på stranden og at solsenger og parasoller kan leies. Dusjer og omkledningsrom er det også.

Åpningstider: mandag-onsdag og lørdag-søndag 7.30–22.00, torsdag-fredag 7.30–23.00.

Palace Beach

Ved luksushotellet Burj Al Arab i Al Sufouh finner du denne lille herlige sandstranda med hvit sand og herlig turkist vann. Her er det ikke solsenger eller parasoller og det er litt mindre folk enn på andre strender. Hit kommer mange for å se den vakre solnedgangen og det herlige synet av luksushotellet.

Kitesurfing Beach (Free Fun Beach)

Denne lille stranda som ligger i en liten bukt er en av de strendene med mest aktivitet i Dubai. Når vinden tillater det kryr det av kitesurfere her. Liker du ikke denne aktiviteten kan du leke deg med fotball, volleyball eller kajakkpadling i stedet. Vil du heller ligge i sola og late deg er det parasoller. Stranda ligger bak det luksuriøse shoppingsenteret Saga World i Umm Seqeim 1.

Bystrand i Dubai

JBR Beach

Dette er den stranda i Dubai med best beliggenhet der den ligger nedenfor The Walk, som er et herlig strøk i Dubai Marina. Her er det flust med shopping, restauranter og kaféer. Stranda er et par kilometer bred og du har marinaens skyline rett bak deg. Det er ikke solsenger, parasoller eller toaletter på stranden, men du kan raskt komme deg opp til gaten og låna på en kafé. Tenk bare på å kle deg respektabelt når du går fra stranda. Stranda når du enkelt fra en av de mange små veiene fra The Walk på Jumeirah Beach Road.

Nasimi Beach – The Palm Jumeirah

Ved luksushotellet Atlantis the Palm ligger denne eksklusive strandklubb som byr på en annerledes opplevelse. På denne fantastiske hvite sandstranda ligger en restaurant, en bar og gratis store og fine solsenger der du kan slappe av og nyte av utsikten av Dubais skyline. Det er gratis å gå inn, men man må bruke minst 200 AED per person. Bare personer over 21 år har adgang. 


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reisetips for Dubai, finn og bestill en reise til Dubai eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Dubai

Dubai er fullt av overraskelser og utfluktstilbudet er så å si ubegrenset. Les våre reisetips for å bl.a. finne spennende severdigheter, fantastiske strender og makeløs shopping.

Se alle reisetips til Dubai

Dubai

  • Direktefly med prisbelønte Emirates
  • Weekendturer til Dubai
  • Kombiner by og strandliv
Finn og bestill reise til Dubai

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.