Rejser til Dubai

Forvent store opplevelser når du reiser til Dubai i vinter

Når du reiser til Dubai og Emiratene, flyr du med et av verdens beste flyselskaper, Emirates og med all inklusive og bor du rett på stranden og kun 2 timers kjøretur fra Dubai.

I Dubai venter shopping og store opplevelser i verdensklasse, herlige sandstrender, mat fra hele verden og service langt utover det vanlige.


Dubai og Emiratene – finn området som passer deg best

Våre reisemål i Emiratene

Du har har helt sikkert hørt om Dubai, men visste du, at du kan reise til 3 andre emirater direkte fra Oslo? Her kan du lese mer om våre reisemål.

Les mer her

Opplevelser i Dubai & Emiratene

Dubai er full av overraskelser, og utfluktsmulighetene er nesten ubegrensede. Les mer om alt du kan oppleve i Dubai & Emiratene

Les mer her

Hotellfavoritter i Dubai og Emiratene


Hvordan reiser du?

Få inspirasjon til ferien din i Dubai og Emiratene her

Reiser du uten barn?

Her har vi samlet de beste tipsene til deg som reiser uten barn til Dubai og Emiratene.

Les mer og få inspirasjon til ferien

Reiser du med barn?

Dubai og Emiratene har uendelig mye å by på til barnefamiliene. Få våre beste tips til ferien her.

Les mer og få inspirasjon til ferien

Hvorfor skal du besøke Dubai? Her er 4 grunner!

4 grunner til at du skal besøke Dubai

 

Dubai har på rekordtid blitt ett av verdens mest populære feriemål. Etter kun 6 timer i fly, så er fantastiske strender, vannsporter, innendørs skibakke, skøyteløp, et vell av av ørkenaktiviteter, en voksende kunst og kultur scene, samt fantastiske kjøkkener som har mat fra absolutt hele verden innen rekkevidde.
 

1. Fantastisk skyline

1. Dubai har en av de mest fantastiske skylines i verden

Uansett om du er i down-town Dubai, i Dubai Marina eller er på The Palm, er du aldri langt unna en fantastisk utsikt. På den ene siden kan du se 4 av de 5 høyeste boligeiendommer i verden, og på den andre siden kan du se den høyeste menneskeskapt bygningen på jorden, Burj Khalifa. – eller nyt synet av The Palm og det fantastiske hotellet Atlantis The Palm. Det er arkitektoniske perler overalt!

2. Sol, hav og strand

2. Sol, hav og strand

Det er ganske innlysende, men en av de viktigste grunnen for å besøke Dubai er været. Med mer enn 300 soldager i året og over 1000 km kyststrekning, er mulighetene uendelige for å få en fantastisk sol- og badeferie. Dubai er også hjemstedet for Aquaventure Waterpark, som er rangert som en av de 3 beste vannparker i verden. Så kom deg hit for å oppleve verdens største vannsklie, en herlig privat strand samt dykking blant 65 000 havdyr.

3. Dubai er mathimmelen

3. Dubai er mathimmelen

Få steder kan skryte av å ha over 200 nasjonaliteter, og at nærmest hver enkelt nasjonalitet har tatt med seg et tilsvarende antall kjøkken til Dubai. Her finner du både enkle steder og high-end restauranter fra alle verdenshjørner. Legg til mange kjente restauranter som Nobu, Gordon Ramsay og Jamie Oliver. Gå heller ikke glipp av en av de mange matfestivaler i løpet av året, så er du sikker på å få stilnet sulten, uansett hvor stor den måtte være.

4. The Palm

Palmeøya, The Palm, er den største kunstige øya og ble bygget mellom 2001 og 2006. Den er hjem for mangemillionærenes store herskapshus og mange 5-stjerners luksushotell, blant annet det ikoniske Atlantis, The Palm som ligger i midten av øyas omkransede halvmåne. The Palm er hyllet som det 8. vidunder i verden og er rent teknisk uovertruffen. Den kan til å med sees fra verdensrommet. Palmeøya har økt Dubais kystlinje med utrolige 166%.