Cruise fra Dubai

Cruise fra Dubai

På et cruise fra Dubai får du sjansen til å oppleve flere spennende reisemål i den arabiske verden, som Dubai, Abu Dhabi og Omans hovedstad Muskat. Alle fylt med strender, shopping og severdigheter utenom det vanlige. Underveis kan du glede deg til morsomme dager om bord med aktiviteter, underholdning og velsmakende måltider. 

Supermetropolen Dubai er et av de få stedene i verden hvor du kan spille golf på morgenkvisten, svømme i 25 graders varmt vann på dagen og avslutte kvelden med å stå på ski. Her er ingenting umulig. Her finner du verdens høyeste bygning, Burj Khalifa og Dubai Mall er verdens største shoppingsenter, med sine 1200 butikker. Byen byr også på hvite sandstrender som strekker seg flere mil langs kysten – og som passer perfekt når du trenger å slappe av. Dubai har også gourmetrestauranter og hurtigmatkjeder nesten på hvert eneste gatehjørne.


Aktuelt

Vi tilbyr dessverre ikke cruise fra Dubai for øyeblikket grunnet de rådende omstendigheter.

Vi håper vi snart kommer i gang igjen!


MSC Cruises med avreise fra Dubai

MSC Cruises har en fantastisk flåte med herlige skip – hvert skip sin verden!

MSC Lirica

Om bord på MSC Lirica får du en blanding av herlig eleganse og gjestfrihet, sammen med fine Middelhavsinspirerte tradisjoner. Skipet er vakkert innredet med store panoramavinduer som gir fantastisk utsikt og en avslappet atmosfære. Vil du koble av med en god drink før kveldens show finnes blant annet Beverly Hills Bar eller Lord Nelson Pub i tradisjonell engelsk stil. MSC Lirica er et økologisk skip der det moderne og tradisjonelle kombineres på beste måte.

Les mer om MSC Lirica

MSC Bellissima

MSC Bellissima byr på en minnerik cruiseferie med spennende opplevelser til havs uansett hvilken årstid du reiser på. Her venter fantastiske restauranter med mat fra alle verdens hjørner, underholdning i verdensklasse og en promenadegate på to dekk. MSC Bellissima er et skip som passer for alle, men først og fremst for deg som reiser med hele familien.

Les mer om MSC Bellissima

Verdt å vite når du bestiller cruise:

 • Med oss bestiller du både fly, hotell og cruise på én gang.
 • Alle måltider om bord er inkludert i prisen.
 • Den første natten på hotell er inkludert i prisen.
 • Drikkepakke og utflukter bestiller du direkte på rederiets hjemmeside.
 • Har du matallergi? Gi beskjed når du går om bord. Rederiet gjør sitt beste for å møte dine behov.
 • Cruisebillettene dine får du på e-post etter at du har sjekket inn online på rederiets hjemmeside 
  (tidligst 30 dager før avreise).
 • Informasjon om ombordstigning finner du på billetten din. Den får du på e-post etter at du har sjekket inn online.
 • Transport er ikke inkludert i prisen.
 • Det er kun mulig å bestille én lugar pr. bestilling.
 • Personalet om bord snakker engelsk. Det er ikke personale fra Apollo om bord.

Les mer og få flere nyttige tips her »

Fly direkte fra Oslo

Med Emirates flyr du direkte daglig fra Oslo.

Hva bør du gjøre i Dubai?

Hva bør du gjøre i Dubai?

 • Bestill utflukter med oss for å få mest mulig ut av dagene i Dubai.
 • Ta turen opp i den 124 etasjer høye bygningen Burj Khalifa og nyt utsikten.
 • Se Dubai ovenfra – ta en helikoptertur over byen.
 • Spis en deilig gourmetmiddag om bord på en av middagsbåtene som seiler i Dubaibukten. Båtene er komfortable, maten er god og servicen personlig og profesjonell. Panoramavinduene gir en spektakulær utsikt over Dubais skyline om kvelden.
 • Hva med å drikke afternoon tea på toppen av hotellet med hele sju stjerner, Burj al Arab?
 • Sjekk ut visituae.no for flere reisetips og inspirasjon før du reiser til Dubai.

Hotelltips i Dubai

Vi anbefaler at du forlenger cruiseferien din med noen dager og blir bedre kjent med denne spennende storbyen. Vi tilbyr flotte hoteller i alle Dubais seks bydeler.

Jw Marriott Marquis Hotel Dubai

Jw Marriott Marquis Hotel Dubai

Dette femstjerners hotellet har utendørsbasseng, spa, 14 spisesteder og gratis wifi. Romslige og moderne rom med vindu fra gulv til tak, og bad med badekar og badekåpe. I baren i øverste etasje kan du nyte en drink og utsikten over Dubais skyline. Hotellet har gratis transport til Dubai Mall, som tar rundt 10 minutter.

Hilton Dubai Jumeirah Resort

Hilton Dubai Jumeirah Resort

Femstjerners hotell med fantastisk beliggenhet ved Jumeirah Beach og shoppinggata The Walk. Hotellets basseng ligger i en palmehage som grenser til en privat strand med solsenger. Mange av rommene har havutsikt. Hotellet har 15 restauranter, en sky bar med uteservering, spa, treningsrom, barneklubb og lekeplass.

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Luksuriøst hotell i polynesisk stil på den berømte øya Palm Jumeirah. Hotellanlegget har privat strand, tre bassenger, 16 ulike spisesteder og variert underholdningsutvalg, gratis wifi og barneklubb. Hotellet har også et stort spa, høyteknologisk treningsrom, båtbrygge og to tennisbaner. Alle rommene har utsikt over havet, The Palm eller hotellområdet.


Trenger du hjelp? Kontakt oss

Bilde av en telefon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-16.00
Lørdag og søndag: Stengt


Slik kommer du deg til avreisehavna

 

Adressa til havna i Dubai er Port Rashid Sheikh Rashid Passenger Terminal, Berth 9 & 10, Dubai United Arab Emirates PO Box 17000 Dubai United Arab Emirates. Havna ligger sentralt til, midt i mellom Deira og Jumeira. Fra havnen til flyplassen (Dubai Airport) er det rundt 15 kilometer og det tar cirka 20 minutter med taxi. Transport er ikke inkludert i prisen.

 


Søk og bestill


Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips