Cruise fra Dubai

På et cruise fra Dubai får du sjansen til å oppleve flere spennende reisemål i den arabiske verden, som Dubai, Abu Dhabi og Omans hovedstad Muskat. Alle fylt med strender, shopping og severdigheter utenom det vanlige. Underveis kan du glede deg til morsomme dager om bord med aktiviteter, underholdning og velsmakende måltider.

 

Supermetropolen Dubai er et av de få stedene i verden hvor du kan spille golf på morgenkvisten, svømme i 25 graders varmt vann på dagen og avslutte kvelden med å stå på ski. Her er ingenting umulig. Her finner du verdens høyeste bygning, Burj Khalifa og Dubai Mall er verdens største shoppingsenter, med sine 1200 butikker. Byen byr også på hvite sandstrender som strekker seg flere mil langs kysten – og som passer perfekt når du trenger å slappe av. Dubai har også gourmetrestauranter og hurtigmatkjeder nesten på hvert eneste gatehjørne.

Verdt å vite når du bestiller cruise:

 • Alle standardmåltider er inkluderte om bord på cruiseskipet.
 • Første natt er alltid inkludert.
 • Hos Apollo bestiller du alt samtidig. Fly+hotell+cruise er inkludert.
 • Drikkepakke og utflukter velger du og legger du til på rederiets hjemmeside. Du trenger ditt bestillingsnummer for å gjøre det. 
 • Billettene til cruiset får du på e-post etter at du har sjekket inn online på rederiets hjemmeside.
 • Matallergier meddeles Apollo i god tid før avreise rederiet gjør sitt ytterste for å imøtekomme dine behov.
 • Ombordstigningsinformasjon finner du på cruisebilletten som du får på e-post etter at du har fullført innsjekkingen online.
 • Transport er ikke inkludert og bestilles som tillegg.
 • Det er kun mulig å ha en lugar per bestilling. 
 • Personalet om bord snakker engelske og tar godt hånd om alle gjester. Det er ikke reiseleder fra Apollo med om bord.​

 

Les mer under Verdt å vite om cruisereisen.

Hva bør du gjøre i Dubai?

Hva bør du gjøre i Dubai?

 • Bestill utflukter med oss for å få mest mulig ut av dagene i Dubai.
 • Ta turen opp i den 124 etasjer høye bygningen Burj Khalifa og nyt utsikten.
 • Se Dubai ovenfra – ta en helikoptertur over byen.
 • Spis en deilig gourmetmiddag om bord på en av middagsbåtene som seiler i Dubaibukten. Båtene er komfortable, maten er god og servicen personlig og profesjonell. Panoramavinduene gir en spektakulær utsikt over Dubais skyline om kvelden.
 • Hva med å drikke afternoon tea på toppen av hotellet med hele sju stjerner, Burj al Arab?
 • Sjekk ut visituae.no for flere reisetips og inspirasjon før du reiser til Dubai.

MSC Cruises med avreise fra Dubai

MSC Cruises har en fantastisk flåte med herlige skip – hvert skip sin verden!

MSC Lirica

Om bord på MSC Lirica får du en blanding av herlig eleganse og gjestfrihet, sammen med fine Middelhavsinspirerte tradisjoner. Skipet er vakkert innredet med store panoramavinduer som gir fantastisk utsikt og en avslappet atmosfære. Vil du koble av med en god drink før kveldens show finnes blant annet Beverly Hills Bar eller Lord Nelson Pub i tradisjonell engelsk stil. MSC Lirica er et økologisk skip der det moderne og tradisjonelle kombineres på beste måte.

Les mer om MSC Lirica

MSC Bellissima

MSC Bellissima byr på en minnerik cruiseferie med spennende opplevelser til havs uansett hvilken årstid du reiser på. Her venter fantastiske restauranter med mat fra alle verdens hjørner, underholdning i verdensklasse og en promenadegate på to dekk. MSC Bellissima er et skip som passer for alle, men først og fremst for deg som reiser med hele familien.

Les mer om MSC Bellissima

Slik kommer du deg til avreisehavnen

 

Adressen til havna i Dubai er Port Rashid Sheikh Rashid Passenger Terminal, Berth 9 & 10, Dubai United Arab Emirates PO Box 17000 Dubai United Arab Emirates. Havna ligger sentralt til, midt i mellom Deira og Jumeira. Fra havna til flyplassen (Dubai Airport) er det rundt 15 kilometer og det tar cirka 20 minutter med taxi. Transport er ikke inkludert i prisen.

 


Tips til deg som skal på cruise

Finn ditt neste drømmecruise

Tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg.

Les tipsene her

Rederiene vi samarbeider med

Vi samarbeider med mange rederier som har ulike typer skip og ruter verden over. Finn rederiet og skipet som passer best for din ferie.

Se oversikt over alle rederiene her

Nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Klikk på linken og finn noen nyttige tips.

Her finner du nyttige pakketips

Søk og bestill

Har du spørsmål om våre cruise?

telefon-ikon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-16.00
Lørdag og søndag: Stengt