Cruise fra Dubai

Cruise fra Dubai

På et cruise fra Dubai får du sjansen til å oppleve flere spennende reisemål i den arabiske verden, som Dubai, Abu Dhabi og Omans hovedstad Muskat. Alle fylt med strender, shopping og severdigheter utenom det vanlige. Underveis kan du glede deg til morsomme dager om bord med aktiviteter, underholdning og velsmakende måltider. 

Dubai er en storby utenom det vanlige, så vi anbefaler at du benytter anledningen til å oppleve mer av byen. Bestill noen ekstra netter på hotell før cruiset.


Trenger du hjelp til å bestille? Kontakt oss:

Bilde av en telefon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00

Opplev Emiratene med MSC Cruises

MSC Cruises har nye og moderne skip med høy standard. Atmosfæren er livlig, og det finnes mye å gjøre om bord for både store og små. MSC Cruises legger stor vekt på mat og de fleste restaurantene er inspirert av det italienske kjøkken.

Les mer om MSC Cruises

Opplev Dubai før cruiset

Supermetropolen Dubai er et av de få stedene i verden hvor du kan spille golf på morgenkvisten, svømme i 25 graders varmt vann på dagen og avslutte kvelden med å stå på ski. Her er ingenting umulig.

Når du er i Dubai begynner du annenhver setning med å si «verdens høyeste / lengste / største» – og det er absolutt ingen overdrivelse. Her finnes verdens høyeste bygning, Burj Khalifa og Dubai Mall er verdens største shoppingsenter, med sine 1200 butikker. Byen byr også på hvite sandstrender som strekker seg flere mil langs kysten – og som passer perfekt når du trenger å slappe av. Dubai har også gourmetrestauranter og hurtigmatkjeder nesten på hvert eneste gatehjørne.

Vi anbefaler at du forlenger cruiseferien din med noen dager og blir bedre kjent med denne spennende storbyen. Vi tilbyr flotte hoteller i alle Dubais seks bydeler.


Verdt å vite når du bestiller cruise:

Hva bør du gjøre i Dubai?


Hotelltips før cruise i Dubai:

Jw Marriott Marquis Hotel Dubai

Jw Marriott Marquis Hotel Dubai

Dette femstjerners hotellet har utendørsbasseng, spa, 14 spisesteder og gratis WiFi. Romslige og moderne rom med vindu fra gulv til tak, og bad med badekar og badekåpe. I baren i øverste etasje kan du nyte en drink og utsikten over Dubais skyline. Hotellet har gratis transport til Dubai Mall, som tar rundt 10 minutter.

Hilton Dubai Jumeirah Resort

Hilton Dubai Jumeirah Resort

Femstjerners hotell med fantastisk beliggenhet ved Jumeirah Beach og shoppinggaten The Walk. Hotellets basseng ligger i en palmehage som grenser til en privat strand med solsenger. Mange av rommene har havutsikt. Hotellet har 15 restauranter, en sky bar med uteservering, spa, treningsrom, barneklubb og lekeplass.

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Luksuriøst hotell i polynesisk stil på den berømte øya Palm Jumeirah. Hotellanlegget har privat strand, tre bassenger, 16 ulike spisesteder og variert underholdningsutvalg, gratis WiFi og barneklubb. Hotellet har også et stort spa, høyteknologisk treningsrom, båtbrygge og to tennisbaner. Alle rommene har utsikt over havet, The Palm eller hotellområdet.


Slik kommer du deg til havnen

Adressen til havnen i Dubai: Port Rashid Sheikh Rashid Passenger Terminal, Berth 9 & 10, Dubai United Arab Emirates PO Box 17000 Dubai United Arab Emirates. Havnen ligger sentralt til, midt i mellom Deira og Jumeira. Fra havnen til flyplassen (Dubai Airport) er det rundt 15 kilometer og det tar ca. 20 minutter med taxi. Transport er ikke inkludert i prisen.