Jumeirah Zabeel Saray

Jumeirah Zabeel Saray

 • • Luksuriøst og spektakulært
 • • Et av landets beste spa-resort
 • • Gratis inngang til Wild Wadi Water Park
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Luksuriøse Jumeirah Zabeel Saray er praktfullt i alt fra den eksklusive beliggenheten på den vestre halvmånen av ikoniske Palm Jumeirah til det spektakulære inngangspartiet. Hotellet har fått utmerkelsen ledende sparesort i De forente arabiske emirater i flere år på rad!


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Clubrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stort, rent, flott, oversiktlig, hyggelig og "relaxed"
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bassenget på Jumeirah Zabeel Saray strekker seg nesten 60 meter nedover mot hotellstranda. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær både i bassengområdet og på stranda. Barnebasseng med små vannsklier, og jacuzzi. Temperaturen i bassengene blir kontrollert.

Bufférestaurant med internasjonal meny, à la carte-restauranter med tyrkiske, libanesiske og nordindiske spesialiteter, steak house og restaurant med middelhavsmat. I Music Hall spiser man til akkompagnement av orkester og annen underholdning, i sofistikerte Voda Bar går det i cocktails og japansk mat, mens Sultan's Lounge har enklere retter på kartet. Noen restauranter er inkludert i halvpensjonen; i andre (The Rib Room) må det betales et tillegg. Pent antrekk i alle restauranter; bordreservasjon anbefales. Middag i à la carte-restaurant kan byttes mot lunsj.

Gratis wifi i fellesområdene. Gratis barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis kino på hotellet. Gratis adgang til prisbelønte Spa Talise (min. alder 16 år), behandlinger mot avgift. Gratis treningsrom. Matlagingskurs (mot avgift). En halvtimes gratis bruk av tennisbanen i løpet av oppholdet. Aerobic, yoga og dans tilbys mot avgift. Windsurfing, kajakk og vannski mot avgift.

Gratis inngang til Wild Wadi Waterpark.

Måltider

Halvpensjon med frokost og middag uten drikke samt nyttårsmiddag inkludert.

Halvpensjon er Dine Around, et konsept som innebærer at du kan velge å spise middag fra faste meny i noen av hotellets restauranter samt et 40-talls restauranter i Dubai. Det er ulike regler som gjelder for de ulike restaurantene, be om informasjon ved ankomst til hotellet. Bordreservasjon anbefales.

Verdt å vite

 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
 • En del hotell i De forente arabiske emirater krever et depositum ved innsjekking. Dette kan betales kontant, men de fleste hotell foretrekker bruk av kort. Ved avreise betales depositumet tilbake. På dette hotellet er depositumet 500 AED per rom og natt.
 • Lokaltrafikk.

Besøk verdensutstillingen Expo Dubai

Fly med Emirates til De forente arabiske emirater i perioden 1. oktober 2021 til 31. mars 2022 og få gratis dagsbillett til Expo 2020. Årets tema er "Connecting Minds – Creating the Future" og utstillingen har tre områder: muligheter, mobilitet og bærekraft.

Cirka 4 uker innen avreise får du din ruteflybillett og du kan da logge inn og hente din Expo-billett på Emirates hjemmeside

Les mer om Expo Dubai

Eksklusive hoteller skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah – vinter

Aloft Palm Jumeirah ligger på den østre siden av en av Dubais palmeformede øyer. Atmosfæren er internasjonal med mat, kultur og språk fra hele verden i en moderne og trendy blanding. Her får du en smakebit av det moderne livet i Dubai!