Reisetips til Roma

Reisetips til Roma

Her finner du våre beste reisetips til Roma før reisen din. Denne antikke byen regnes som en av av verdens mest romantiske byer. La deg inspireres av alt som finnes å se og gjøre i Roma. Her får du noen reisetips om noen av Romas mest interessante severdigheter og aktiviteter.

Bestill reise til Roma >>

Se andre reisetips til Italia

Bydeler i Roma

Roma er en stor by med mange bydeler, områder og kvartaler. Vi har funnet fram til noen bydeler og områder som er hyggelige å oppdage i Roma!

Les mer om Romas bydeler

Severdigheter i Roma

I Roma finnes det et hundretalls kjente monumenter, kirker og etterlevninger fra antikken. Her er fem severdigheter du kan sjekke av på din bucket-liste.

Les mer om Romas severdigheter

En annerledes sightseeing

Det finnes mer i Roma enn de klassiske turistattraksjonene og sentrumsområdet. Vi tipser om en annerledes sightseeing i Roma.

Les mer om et annerledes Roma

Antikke Colosseum

En av de heftigste severdighetene i Roma er Colosseum, det romerske amfiteateret som var et sted for underholdning i flere tusen år.

Les mer om Colosseum

Pantheon i Roma

Denne fantastiske bygningen står midt i det historiske Roma og er en severdighet du ikke vil gå glipp av. Pantheon er et antikt tempel som stammer fra år 120 e.Kr. 

Les mer om Pantheon

Peterskirken/Vatikanet

Peterskirken er en av verdens aller største kirker og et hellig sted i den katolske troen, oppkalt etter apostelen Petrus som sies å være begravd under kirken.

Les mer om Peterskirken og Vatikanet

Det Sixtinske kapellet

Et besøk i det Sixtinske kapellet i Vatikanstaten er et høydepunkt under besøket ditt i Roma. Det Sixtinske kapellet er pavens private kapell i Vatikanet.

Les mer om det Sixtinske kapellet

Restauranter i Roma

Et besøk i Roma er en skikkelig smaksopplevelse. Liker du pasta, brød og kjøttretter kan du prise deg lykkelig. I Roma finnes det restauranter i alle prisklasser – og vi har samlet noen av de beste her.

Les mer om restauranter i Roma

Matretter i Roma

Å spise mat er en av de største livsgledene for Romas innbyggere – som oftest noe man gjør med familien. Måltidet skal være morsomt og må gjerne ta lang tid.. Her får du tips om matretter!

Les mer om matretter i Roma

Guide Michelin i Roma

At Italia er dyktige på mat kommer kanskje ikke som noen overraskelse. Som land har Italia over 300 restauranter som er Michelin-priset. Roma er en virkelig gastronomisk hovedstad – her er noen tips!

Les mer om Michelin-restauranter i Roma

Shopping i Roma

Italienere har alltid vært kjent for sin gode stil. Bli inspirert av fashionistas på Romas gater og kjøp med deg hjem en følelse av Roma. I Roma venter både eksklusive designbutikker og steder å gjøre kupp.

Les mer om shopping i Roma

Andre reisetips i Italia

Italia har så uendelig mye å by på. Alt fra verdens beste mat, nydelig vin, kultur og rik historie. La oss inspirere deg med noen av våre mest populære reisemål i Italia.

Se andre reisetips i Italia

Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her