Guide Michelin Restauranter

Guide Michelin i Roma

At Italia er dyktige på mat kommer kanskje ikke som noen overraskelse. Som land har Italia over 300 restauranter som er Michelin-priset. Roma er en virkelig gastronomisk hovedstad – her er noen tips!

Bestill reise til Roma

Se flere reisetips til Roma

Michelin Restauranter Roma Michelin-restauranter i Roma

Restaurant med tre Michelin-stjerner i Roma

 • La Pergola ligger i det 5-stjerners hotellet Rome Cavalieri, og har en vinkjeller med over 60 000 flasker og en moderne meny.  I tillegg har du en fantastisk utsikt utover byen fra restauranten, som om ikke allerede var mer enn nok… Adresse: Via Alberto Cadlolo 101.

To Michelin-stjerner i Roma

 • Il Pagliaccio ligger sentralt til nære det eksklusive Via Guilia. Kokken Anthony Genovese har matinspirasjon fra Frankrike, Japan og Thailand, som gjenspeiles på den spennende menyen. Adresse: Via dei Banchi Vecchi 129a
   
 • La Tavola, Il Vino e La Dispensa er det fine navnet på restauranten som ligger i mathallen Mercato Centrale ved Romas største jernbanestasjon, Termini. Adresse: Via Giovanni Giolitti 36
Guide Michelin Roma Mat i Roma

Restauranter i Roma med en Michelin-stjerne

 • Restauranten Acquolina er en av de beste restaurantene i Roma for deg som vil spise fisk og skaldyr. Om sommeren kan du sitte utendørs på Acquolinas vakre terrasse med utsikt over byen, på vinteren venter den hipt innredete matsalen. Adresse: Via del Vantaggio, 14.
 • Aroma har kun 28 sitteplasser, noe som gjør det til en intim og koselig restaurant. Med sin strategiske beliggenhet ved Colosseum kan du bare forestille deg den fantastiske utsikten… Adresse: Via Labicana 125.
 • På Marco Martini blir du servert typiske retter fra Roma. Restauranten er trendy innredet med mange planter. Adresse: Viale Aventino 121.
 • I sjette etasje i det flotte hotellet Hassler ligger Imágo, med panoramautsikt og moderne italiensk mat. Adresse: Piazza Trinità dei Monti 6.
 • Antonello Colonna har klassiske matretter fra Roma. Restauranten ligger i en glassbygning med glasstak og store vinduer, som skaper en flott utsikt som passer glimrende til den eksklusive innredningen. Adresse: Scailnata di Via Milano 9/A.
 • Sora Lella er en spesiell restaurant, og er den eneste restauranten som ligger på øya Isola Tiberina, som ligger midt i elven Tibern. Her fristes du med vakker innredning i to etasjer og fantastisk mat. Adresse: Via di Ponte Quattro Capi 16

Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her