Reise til Barcelona – en fantastisk storby for alle

Barcelona

  • • Unik arkitektur
  • • Herlige tapasbarer
  • • Sett sammen reisen selv

En reise til Barcelona er populært både for par, vennegjenger og familier, for her finnes interessante attraksjoner, bra shopping, gode restauranter, morsomme opplevelser, et heftig uteliv – for ikke å glemme et behagelig klima.Fakta om Barcelona

Lokal tid

Ingen tidsforskjell fra Norge.

Valuta

Euro.

Transport t/r hotell

Flyplasser i Barcelona
Barcelona-El Prat er Barcelonas internasjonale flyplass. Det finnes også to flyplasser i nærheten av Barcelona, Girona og Reus, som hovedsakelig trafikkeres av lavprisselskapene. Begge disse to flyplassene ligger cirka 10 mil fra Barcelona.

El Prat
Flyplassen El Prat ligger cirka 1,2 mil sørvest for Barcelona og har to terminaler. Det er Spanias nest mest trafikkerte flyplass med omtrent 30 millioner passasjerer hvert år. Fra El Prat tar du deg enkelt inn til Barcelona med flybussen Aerobus, eller lokaltoget Renfe. Lokaltoget er billigst og går hver halvtime. Det går også lokalbusser inn til sentrum. En transfer med taxi er raskt, men en ekstra skatt legges på prisen.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 16°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 17°c
des 15°c
8,2 av 10 Barcelona
Våre gjesters vurdering, Basert på 22 vurderinger

Hvorfor reise til Barcelona:

  • Behagelig klima
  • Heftig uteliv og god mat (tapas)
  • Fotball – Camp Nou er imponerende selv for de mindre fotballinteresserte
  • Shopping
  • Stranden

Alle reisemål Spania

Menorca

Reis til Menorca i sommer! Her venter fantastiske strender, bortgjemte badeviker, pittoreske byer og vakker natur - det meste som skal til for å skape en herlig og minnerik ferie. Med Apollo kan du bestille fly og hotell til Menorca og du bestemmer selv hvor lenge du vil være borte.

Ibiza

Reis til Ibiza til vakre Ibiza, et reisemål for kjæresteparet, hele familien eller vennegjengen. Se frem til deilige dager på noen av Spanias vakreste strender og badeviker. På øya venter også shopping på små markeder og i motebutikker, utsøkt tapas og et heftig uteliv. Bestill en helgetur til Ibiza i vår og se mandeltrærne blomstre eller bli her hele sommeren og utforsk øyas mange jordbærsteder.

Costa del Sol

Den spanske solkysten, mer kjent som Costa del Sol, er et svært populært reisemål i Andalucia. Med ni soldager av ti mulige, er Costa del Sol i Spania et sikkert valg for den som lengter etter herlige dager på stranda og lune kvelder.

Alicante

Alicante er en akkurat passe stor by, som frister med alt det gode du forbinder med Spania – et behagelig vær året rundt, hvite sandstrender, shopping, golf og et yrende byliv med små tapasrestauranter og spennende kunstmuseer. Reis til Alicante på den solsikre Costa Blanca, eller videre til kjente feriesteder som Torrevieja og Benidorm i nærheten.

Madrid

Madrid har kanskje kommet litt i skyggen av Barcelona som målet for en storbyferie. Det er ikke helt rettferdig – elegante Madrid har absolutt noe å by de fleste, enten du er opptatt av kunst, shopping eller mat. Eller fotball på Estadio Santiago Bernabéu for den del.

Kanariøyene

Kanariøyene kalles også for De lykkelige øyene. Det er lett å forstå hvorfor – øyene har alt man gjerne forbinder med ferie på de sydlige breddegrader. Her har man en behagelig forsommervarme hele året, med gode muligheter for sol på de vidstrakte sandstrendene. Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo, år etter år.

Mallorca

Mallorca er et feriested alle burde prøve en gang i livet. Det som er viktig er å finne det Mallorca som passer for deg. Her er det milelange sandstrender, smaragdgrønne badebukter, god mat og et heftig uteliv. Barnefamiliene trives nok best i Alcudia mens de som ønsker litt mer fest og fart søker seg til Palmabukta.