Hampton By Hilton Dubai Al Barsha

Hampton by Hilton Dubai al Barsha er et flott hotell i Al Barsha-området, med gangavstand til Mall of The Emirates. Hotellet har moderne og komfortable rom, samt en takterrasse med basseng hvor man kan slappe av. Det er bare noen minutter til nærmeste metrostasjon, så du kan raskt ta deg rundt i byen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 7 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hampton by Hilton Dubal al Barsha er et nybygd hotell i moderne stil i Al Barsha-området, i nærheten av The Palm Jumeirah. Hotellet er perfekt for deg som ønsker kort avstand til de sentrale områdene i Dubai.

Slapp av ved hotellets basseng eller nyt livet på stranden ved Jumeirah Beach Residence. Hotellet tilbyr daglig buss til stranden.

På hotellet finnes en restaurant som serverer en herlig frokostbuffé.

Gratis wifi finnes i lobbyen og på rommene. Parkering er også gratis. Det er gangavstand til nærmeste metrostasjon som heter Sharaf DG og til det store kjøpesenteret Mall of The Emirates, med sin berømte innendørs skibakke. Al Barsha-området er et område som stadig er i vekst og her finnes det en blanding av bosteder, hoteller, caféer og restauranter. Herfra kan du lett ta deg til de andre bydelene i Dubai med enten metro eller taxi.

Måltider

Frokostbuffé.

Verdt å vite

Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte. Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.

Hampton by Hilton Dubai al Barsha er røykfritt.