La Flora Khao Lak

La Flora Khao Lak

 • • Hit kommer gjestene tilbake
 • • Wifi inkludert
 • • Dobbeltrom med direkte utgang til bassenget

På La Flora Khao Lak venter herlige bad, deilige spabehandlinger og fristende matopplevelser. Vi kan anbefale i Restaurant Sire som byr på både havutsikt og lekre skalldyrretter. Et annet tips er å velge dobbeltrom med delt basseng eller direkte utgang til bassenget, bedre blir det ikke!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom med utgang til basseng for 1-3 personer. Deluxerom for 1-4 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom med jacuzzi for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,6 av 10
Basert på 5 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

La Flora Khao Lak er et herlig hotell som ligger ved stranda i Khao Lak. Her er det tre bassengområder med fem store basseng, hvorav ett med barneseksjon og ett evighetsbasseng. Solsenger, parasoller og badehåndklær både ved bassenget og på stranda. Poolbar. Hotellets bufférestaurant ligger bare noen meter fra stranda og byr på thailandsk og internasjonal mat.

Hotellet består av tre deler, Flora Wing, Poolside Wing og Seaside Wing der våre rom ligger. Se respektive romkategori. Alle delene har egne bassengområder med poolbar. Cave Club er et rolig område mellom bassenget på Seaside Wing og stranda, der du kan lene deg tilbake i en god solseng, ta noe godt å drikke og nyte en fantastisk solnedgang. For gjøre ferien helt spesiell kan du med hotellets speedbåt dra ut til paradisøya Khao Nah Yak der du kan dykke med flasker, snorkle, svømme blant tropiske fisker eller bare gå en tur i vannkanten.

Fint hotellspa med behandlinger og massasje mot avgift. Treningsrom. Thaiboksing og aerobics mot avgift. Vannsport som kajakk, kano og snorkling mot avgift. For de minste barna er det en internasjonal barneklubb med eget basseng og lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Romservice. Gangavstand til sentrum av Bang Niang med butikker, restauranter og et populært marked. Det er 3 kilometer til Khao Lak sentrum. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag .

Mot tillegg:

 • Halvpensjon.
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg:

 • Frokostbuffé kl. 6.30-10.30 i Sire Restaurant.
 • Lunsj kl. 12.00-14.30 i Sire Restaurant.
 • Snacks kl. 11.00-17.00 i Sire Restaurant eller Breeze Bar.
 • Middag kl. 18.00-22.00, i Sire Restaurant.
 • Ubegrenset med lokal drikke som øl, vin, drinker og brus kl. 11.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Khao Lak

Baan Khaolak Beach Resort – vinter

Baan Khaolak Beach Resort er et utmerket valg for alle livsnytere. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranda kan du velge om du vil bade i bassenget eller i havet. En kort spasertur fra hotellet ligger Nang Thon Beach som frister til et hyggelig stopp for deg som vil kjøpe suvenirer.

Khaolak Emerald Beach Resort

Khaolak Emerald Beach Resort vender seg til familier som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser. Med beliggenhet på stranden finner du roen ved ett av de to bassengområdene. Kveldene avsluttes på beste måte med gode fiske- og skalldyrsretter.

Ramada Resort Khao Lak

Velkommen til frodige omgivelser på Ramada Resort Khao Lak. Nede ved stranda ligger bassengområdet og en av hotellets restauranter med deilig mat og havutsikt. Ta rolige spaserturer i strandkanten, en treningsøkt i treningsrommet eller kanskje du unner deg en herlig spabehandling.

Graceland Khao Lak Resort

Graceland Khao Lak Resort byr på et herlig ferieliv med god mat, utmerket service og kort vei til stranda. På hotellet er det tre restauranter, et fint bassengområde og en rekke ting å finne på for hele familien. Bestiller du en villa kan se frem til en egen liten hage med basseng og jacuzzi.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til stilrene The Waters Khao Lak by Katathani – som utmerker seg med de mange bassengene som slynger seg gjennom hotellområdet. Du kan i prinsippet svømme fra uteplassen til swim up-baren. Hotellet har spa med behandlinger og en restaurant med italiensk meny.

X10 Khao Lak Resort

Like ved stranda Lah Own ligger fine og populære X10 Khao Lak Resort– et moderne hotell med hyggelig personale, flere basseng for både store og små samt et lite badeland for de aller minste. Med romslige fine rom, to restauranter og mange fasiliteter er dette et perfekt utgangspunkt for familieferien.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et nybygd og fint hotell på stranda i Khao Lak. Hotellet har et stort utvalg av restauranter, basseng og her kan det bo opptil fem personer i et familierom - juniorsuite. Vil du ha det ekstra fint i ferien så er det mulig å bestille familierom med eget basseng å bestille.

Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel

Velkommen til Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel ligger ved en hvit sandstrand og med utsikt over havet i herlige Khao Lak. Her kan hele familien slappe av og nyte i ett av de mange bassengene, på stranda, med en velgjørende spabehandling eller en herlig vellaget måltid i en av hotellets restauranter.