La Flora Khao Lak

På La Flora Khao Lak venter herlige bad, deilige spabehandlinger og fristende matopplevelser. Vi kan anbefale i Restaurant Sire som byr på både havutsikt og lekre skalldyrretter. Et annet tips er å velge dobbeltrom med delt basseng eller direkte utgang til bassenget, bedre blir det ikke!

Ukens deal!

Akkurat nå får du 750,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Thailand, Bali, Langkawi, Mauritius, Maldivene, Vietnam, Goa og Sri Lanka.

Gjelder kun nye bestillinger.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom med utgang til basseng for 1-3 personer. Deluxerom for 1-4 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom plus for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom med jacuzzi for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

La Flora Khao Lak er et herlig hotell som ligger ved stranda i Khao Lak. Her er det tre bassengområder med fem store basseng, hvorav ett med barneseksjon og ett evighetsbasseng. Solsenger, parasoller og badehåndklær både ved bassenget og på stranda. Poolbar. Hotellets bufférestaurant ligger bare noen meter fra stranda og byr på thailandsk og internasjonal mat.

Hotellet består av tre deler, Flora Wing, Poolside Wing og Seaside Wing, se beskrivelse av respektive romkategori om hvor rommene de ligger. Alle delene har egne bassengområder med poolbar. Cave Club er et rolig område mellom bassenget på Seaside Wing og stranda, der du kan lene deg tilbake i en god solseng, ta noe godt å drikke og nyte en fantastisk solnedgang. For gjøre ferien helt spesiell kan du med hotellets utflukt dra ut til paradisøya Khao Nah Yak der du kan dykke med flasker, snorkle, svømme blant tropiske fisker eller bare gå en tur i vannkanten, bestilles og betales direkte til hotellet.

Fint hotellspa med behandlinger og massasje mot avgift. Treningsrom. Thaiboksing og aerobics mot avgift. Vannsport som kajakk, kano og snorkling mot avgift. For de minste barna er det en internasjonal barneklubb med eget basseng og lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Gangavstand til sentrum av Bang Niang med butikker, restauranter og et populært marked. Det er 3 kilometer til Khao Lak sentrum. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag .

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost og middag).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg:

 • Frokostbuffé i restaurant Sire kl. 6.30-10.30.
 • Lunsj fra meny i restaurant Sire kl. 12.00-14.30. Velg en forrett, en suppe, en hovedrett og dessert fra meny.
 • Snacks i restaurant Sire eller Breeze Bar kl. 11.00-17.00.
 • Middag fra meny i restaurant Sire kl. 18.00-22.00. Velg en forrett, en suppe, en hovedrett og dessert fra meny.
 • Ubegrenset med lokal drikke som øl, vin, drinker og brus i noen av hotellets barer kl. 11.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Fra og med vinteren 2024/25 gjelder følgende:

 • Mulig å bo 1 person i Deluxerom plus
 • Kun mulig å bo opptil 3 personer i Dobbeltrom med delt basseng

Alle hotell – Khao Lak

Baan Khaolak Beach Resort – vinter

Baan Khaolak Beach Resort er et utmerket valg for alle livsnytere. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranda i Khao Lak kan du velge om du vil bade i bassenget eller i havet. En kort spasertur fra hotellet ligger Nang Thon Beach som frister til et hyggelig stopp for deg som vil kjøpe suvenirer.

Khaolak Emerald Beach Resort

Khaolak Emerald Beach Resort er for deg som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser. Med beliggenhet på stranda kan du velge havet eller ett av de to bassengområdene for dagens bad og aktivitet. Kvelden avsluttes på beste måte med gode fiske- og skalldyrsretter.

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort by Wyndham Khao Lak. Nede ved stranda ligger bassengområdet og en av hotellets restauranter med deilig mat og havutsikt. Nyt livet og kombiner rolige spaserturer i strandkanten, en treningsøkt i treningsrommet eller kanskje du unner deg en herlig spabehandling.

Graceland Khao Lak Resort

Graceland Khao Lak Resort byr på et herlig ferieliv med god mat, utmerket service og kort vei til stranda i Khao Lak. På hotellet er det tre restauranter, et fint bassengområde og en rekke ting å finne på for hele familien. Bestiller du en villa kan se frem til en egen liten hage med basseng og jacuzzi.

X10 Khao Lak Resort

Like ved stranda Lah Own ligger fine og populære X10 Khao Lak Resort– et moderne hotell med hyggelig personale, flere basseng for både store og små samt et lite badeland for de aller minste. Med romslige fine rom, to restauranter og mange fasiliteter er dette et perfekt utgangspunkt for familieferien.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et fint hotell som ligger ved den herlige sandstranda i Khao Lak. Her venter en deilig ferie for hele familien med flere basseng, restauranter og mange aktiviteter som treningsrom, klatrevegg, skatepark og matlagingskurs. Vil du ha det ekstra fint i ferien så er det mulig å bestille rom med utgang til basseng eller eget basseng.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til stilrene The Waters Khao Lak by Katathani – som utmerker seg med de mange bassengene som slynger seg gjennom hotellområdet. Du kan i prinsippet svømme fra uteplassen til swim up-baren. Hotellet har spa med behandlinger og en restaurant med italiensk meny.

Le Menara Khao Lak Resort

Le Menara Khao Lak Resort ligger i rolige omgivelser, rette ovenfor den hvite fine stranda. Her venter late feriedager ved bassenget, men vil du være aktiv har hotellet flere aktiviteter som passer de fleste, som for eksempel sykkelturer, thaiboxing eller du kan benytte anledningen til å lære deg og lage skikkelig god thailandsk mat.