Khao Lak – nasjonalparken på fastlandet

Khao Lak

  • • Nasjonalparken på fastlandet
  • • Jungel, snorkling og dykking

Local Service

På reisemål med Local Service representeres Apollo av våre lokale engelsktalende samarbeidspartnere. Du kan også komme i kontakt med oss, døgnet rundt via telefon, sms og e-post som besvares av vår egen skandinavisk- og engelsktalende Apollo Service Line. Aktuelt telefonnummer får du tilsendt på sms kort tid før avreise. 

Khao Lak er en fantastisk nasjonalpark som ligger på fastlandet, nord for Phuket og bare en drøy times reise fra flyplassen. Du tilbringer herlige og avslappende dager ved stranda og spiser godt på de lokale restaurantene. Hvis du vil oppleve litt mer begir du deg ut i jungelen eller på en dykke- eller snorkletur og skaffer deg minner for livet!Fakta om Khao Lak

Transport t/r hotell

Fra flyplassen på Phuket til Khao Lak cirka 1 time og 15 minutter med buss. Fra Krabi til Khao Lak cirka 3 timer med buss.

Strender

  • Lange og herlige sandstrender. Her er det god plass til alle!
  • Det er stor forskjell mellom flo og fjære og undervannsstrømmer forekommer.
  • I september-oktober kan det blåse mye, noe som kan gjøre dykking og bading umulig.
  • Brennmaneter forekommer.
  • Khao Lak er en nasjonalpark og det er ikke vanlig med solsenger på stranda.
Mer fakta

Været

jan 31°c
feb 31°c
mar 31°c
apr 31°c
mai 30°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 29°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 30°c
des 30°c
8,8 av 10 Khao Lak
Våre gjesters vurdering, Basert på 51 vurderinger

Alle reisemål Thailand

Bangkok

En reise til Bangkok er en opplevelse! He3r møter du en myldrende storby der gamle templer, luksushoteller, moderne shoppingsentre og religiøse symboler møtes i en herlig blanding. Severdighetene er mange, og shoppingmulighetene nærmest ubegrenset.

Hua Hin

Hua Hin er en livlig ferieby 18 mil sør for Bangkok. Byen ligger på en odde med en flere kilometer lang sandstrand som strekker seg sørover. Her finner du mye av det tradisjonelle Thailand.

Phuket

Phuket er et av de mest kjente og populære reisemålene i det sørlige Thailand, og hit kommer besøkende fra hele verden for å oppleve et paradisisk feriested. Øya passer for de aller fleste, enten du søker et pulserende uteliv, eller fred og ro på en stille strand.

Krabi

Provinsen Krabi har alt en herlig Thailandsferie kan friste med – eventyrlige paradisøyer, strender med kritthvit sand og fantastisk natur. Krabi er et utmerket utgang hvis du vil se og oppleve mer enn sol & bad i ferien. Her er det aktiviteter som fjellklatring, snorkling og båtutflukter i den spektakulære skjærgården Phra Nang Bay.

Koh Lanta

På Koh Lanta er tempoet herlig tilbakelent og på de lange strendene trives den som ikke er ute etter futt og fart ekstra godt. I havet svømmer fargerike, eksotiske fisker blant vakre koraller.