Deluxerom

Romslige deluxerom som ligger i Poolside Wing. Fjerde person er mulig om denne er barn som deler ordinær seng. Smart TV, vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong, noen med begrenset bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom med jacuzzi

Store og luksuriøse deluxerom med jacuzzi på badet. Rommene ligger i hotellets Seaside Wing. Dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i feltseng. Fjerde person må være barn og dele ordinær seng. Smart TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Uteplass med solsenger og direkte utgang til delt basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 54 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Fine dobbeltrom som ligger i de øverste etasjene i Flora Wing. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. 2 flasker vann gratis. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med delt basseng

Dobbeltrom som ligger i Poolside Wing og har utgang til delt basseng. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Fjerde person mulig om denne er et barn som deler ordinær seng. Smart TV. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Uteplass med to solsenger og utgang til basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom med utgang til basseng

Dobbeltrom som ligger på bakkeplan i Flora Wing og har utgang til basseng. Dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. To flasker vann/dag. TV. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Badekåper og tøfler. Badekar og separat dusj samt wc, hårføner. Markterrasse med utgang til basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Familierom som ligger i Flora Wing. To soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Sittegruppe for koselige familiestunder. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. To flasker vann/dag. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. To bad med dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 76 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn