Rom/leiligheter

Deluxerom

Romslige deluxerom i thailandsk stil som ligger i La Flora Wing. Fjerde person er mulig om denne er barn som deler ordinær seng. Smart TV, vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong, noen med begrenset bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom med jacuzzi

Store og luksuriøse deluxerom med jacuzzi på badet. Oppholdsrom og to soverom med tilhørende baderom. Dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i feltseng. Fjerde person må være barn og dele ordinær seng. Smart TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Uteplass med solsenger og direkte utgang til delt basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 54 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom med delt basseng

Dobbeltrom som ligger i La Flora bygningen og har utgang til delt basseng. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Fjerde person mulig om denne er et barn som deler ordinær seng. Smart TV. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Uteplass med to solsenger og utgang til basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn