Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort by Wyndham Khao Lak. Nede ved stranda ligger bassengområdet og en av hotellets restauranter med deilig mat og havutsikt. Nyt livet og kombiner rolige spaserturer i strandkanten, en treningsøkt i treningsrommet eller kanskje du unner deg en herlig spabehandling.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med jacuzzi for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,5 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 5 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak er et herlig hotellanlegg som ligger i et rolig område like ved stranda i Khao Lak. Hotellet består av flere bygninger som ligger fint i det frodige området. Fint bassengområde med barneseksjon, solsenger, parasoller og badehåndklær til låns. Pool-/snackbar.

Hotellet har to restauranter og en kafé. Hovedrestauranten Sassi's Beach Club serverer thailandske og internasjonale retter og ligger nede ved stranda med herlig utsikt over havet. Her serveres lunsj og middag. I restauranten Kitchen serveres frokostbufféen.

Wifi inkludert i fellesarealene, og liten kafé. Spa med massasje og behandlinger mot avgift. Thaiboksing, yoga og sandvolleyball inkludert. Biljard mot avgift. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Yngre barn kan delta i selskap med en voksen.

Hotellområdet er stort og avstanden til stranda varierer med hvor i hotellområdet du bor. Fra hotellet er det cirka 700 meter til sentrum i Bang Niang med restauranter og butikker. Det er 3 kilometer til Khao Lak sentrum.

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak jobber for å redusere bruken av plast og det benyttes for eksempel ikke lenger plastflasker på hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag; forrett, hovedrett og dessert).
 • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj; hovedrett og dessert fra meny og middag: forrett, hovedrett og dessert fra meny).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 6.30-10.30.
 • To-retters lunsj fra fast meny (hovedrett og dessert) kl. 12.00-14.30.
 • Tre-retters middag fra fast meny (forrett, hovedrett og dessert) kl. 19.00-21.00.
 • Ettermiddagskaffe kl. 15.00-16.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2024/2025 er maksantallet personer i rommene:

 • Dobbeltrom med jacuzzi for 1-3 personer.
 • Deluxerom 1-3 personer.

Alle hotell – Khao Lak

Baan Khaolak Beach Resort – vinter

Baan Khaolak Beach Resort er et utmerket valg for alle livsnytere. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranda i Khao Lak kan du velge om du vil bade i bassenget eller i havet. En kort spasertur fra hotellet ligger Nang Thon Beach som frister til et hyggelig stopp for deg som vil kjøpe suvenirer.

Khaolak Emerald Beach Resort

Khaolak Emerald Beach Resort er for deg som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser. Med beliggenhet på stranda kan du velge havet eller ett av de to bassengområdene for dagens bad og aktivitet. Kvelden avsluttes på beste måte med gode fiske- og skalldyrsretter.

La Flora Khao Lak

På La Flora Khao Lak venter herlige bad, deilige spabehandlinger og fristende matopplevelser. Vi kan anbefale i Restaurant Sire som byr på både havutsikt og lekre skalldyrretter. Et annet tips er å velge dobbeltrom med delt basseng eller direkte utgang til bassenget, bedre blir det ikke!

Graceland Khao Lak Resort

Graceland Khao Lak Resort byr på et herlig ferieliv med god mat, utmerket service og kort vei til stranda i Khao Lak. På hotellet er det tre restauranter, et fint bassengområde og en rekke ting å finne på for hele familien. Bestiller du en villa kan se frem til en egen liten hage med basseng og jacuzzi.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et fint hotell som ligger ved den herlige sandstranda i Khao Lak. Her venter en deilig ferie for hele familien med flere basseng, restauranter og mange aktiviteter som treningsrom, klatrevegg, skatepark og matlagingskurs. Vil du ha det ekstra fint i ferien så er det mulig å bestille rom med utgang til basseng eller eget basseng.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til stilrene The Waters Khao Lak by Katathani – som utmerker seg med de mange bassengene som slynger seg gjennom hotellområdet. Du kan i prinsippet svømme fra uteplassen til swim up-baren. Hotellet har spa med behandlinger og en restaurant med italiensk meny.

Le Menara Khao Lak Resort

Le Menara Khao Lak Resort ligger i rolige omgivelser, rette ovenfor den hvite fine stranda. Her venter late feriedager ved bassenget, men vil du være aktiv har hotellet flere aktiviteter som passer de fleste, som for eksempel sykkelturer, thaiboxing eller du kan benytte anledningen til å lære deg og lage skikkelig god thailandsk mat.

X10 Khao Lak Resort

Like ved stranda Lah Own ligger fine og populære X10 Khao Lak Resort– et moderne hotell med hyggelig personale, flere basseng for både store og små samt et lite badeland for de aller minste. Med romslige fine rom, to restauranter og mange fasiliteter er dette et perfekt utgangspunkt for familieferien.