Apollos arbeide med bærekraft

Apollo ønsker å gjøre det enkelt for alle å oppdage nye deler av verden, ulike kulturer, språk, religioner, tradisjoner, lukter og smaker. Vi er overbeviste om at kunnskapen om, opplevelsen av og samhandlingen med våre vertsland bidrar positivt til å øke innsikten, respekten og forståelsen for mennesker fra ulike land og kulturer.

Apollos arbeid med bærekraft fokuserer på hele reisen: hjemme, på flyet og ute på reisemålene. Arbeidet fokuserer på menneskerettigheter, klimaendringer, bærekraftige produkter og en bærekraftig leverandørkjede.

  • Apollo øker kontinuerlig bærekraftskravene mot leverandører og samarbeidspartnere. 
  • Apollo arbeider aktivt for å minimere klimaavtrykket.       
  • Apollo arbeider aktivt med bransjen for å bidra til utvikling av et bærekraftig reiseliv.

Apollo har siden 2015 vært en del av det privateide tyske konsernet REWE Group. REWE Groups bærekraftstrategi fokuserer på alle virksomhetsområdene innen konsernet, for å skape og legge til rette for bærekraftige alternativ innen turisme og forbruk. Her kan du lese mer om REWE Groups bærekraftsarbeid.

Apollo tilhører DERTOUR Group, viss arbeid for bærekraft er samlet i “Committed to the World”. Her kan du lese mer om DERTOURs bærekraftsarbeid og det arbeidet som utføres innenfor rammen av DERTOUR Foundation

 

Våre sertifiseringer


 

Gi et bidrag til Ukraina

Apollo er stolt samarbeidspartner av SOS Barnebyer. Her kan du gi ditt bidrag til deres viktige arbeid i Ukraina.

Hjelp SOS' Barnebyers arbeid i Ukraina