X10 Khao Lak Resort

X10 Khao Lak Resort

  • • Ligger fint på stranden
  • • Perfekt for familier
  • • Legg til halvpensjon

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Like ved Lah Own-stranden ligger det fine X10 Khao Lak Resort– et moderne hotell med hyggelig personale, flere basseng for både store og små samt et lite badeland for de aller minste. Med romslige fine rom, to restauranter og mange fasiliteter er dette et perfekt utgangspunkt for familieferien.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom med delt basseng for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 4 personer/4-5 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-5 personer, hvorav 3 barn. Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flotte bassengområder og strand. Variert mat.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

X10 Khao Lak Resort består av flere bygninger og to deler, en familiedel og en stranddel. Mellom bygningene og i hagen er det et bassengområde flere basseng, hvorav to barnebasseng. I ett av bassengene er det vannsklier og ved barnebassengene er det en vannlekepark. Ved stranden er det et basseng forbeholdt voksne gjester over 16 år og der er det også en swim up-bar. Gratis solsenger og parasoller samt håndkleservice i bassengområdene. Nede ved stranden er det gratis solsenger for hotellets gjester.

Hotellet har to restauranter. Hovedrestauranten serverer frokostbuffé, á la carte til lunsj og til middag kan det være buffé eller á la carte, thaimat og internasjonale retter. À la carte-restauranten Seaside Kitchen serverer fersk fisk og skalldyr. Det er også en snackbar ved bassenget samt en swim-up bar i ett av bassengene.

Flere vannaktiviteter som windsurfing, kajakk og SUP mot avgift ved stranden. Gratis trimrom og gruppetrening som yoga, pilates og Thai boksing. Spa med skjønnhetspleie og massasje mot avgift. Matlagingskurs mot avgift. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale er inkludert. Avstanden til stranden varierer avhengig av hvor i hotellområdet du bor. Ca. 2 kilometer til sentrum og 2,5 kilometer til Bang Niang Market.

Måltider

  • Frokostbuffé, julemiddag og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg (serveres kun i hovedrestauranten).

Når de voksne legger til halvpensjon hjemmefra, spiser barn 2–11 år gratis.

Verdt å vite

Hotellet har røykesoner. Det er ikke tillatt å røyke i rommene, på balkongene/terrassene eller i fellesområdene utenfor røykesonene.

Sesongvariasjoner

.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • WiFi i fellesområdene