Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et fint hotell som ligger ved den herlige sandstranda i Khao Lak. Her venter en deilig ferie for hele familien med flere basseng, restauranter og mange aktiviteter som treningsrom, klatrevegg, skatepark og matlagingskurs. Vil du ha det ekstra fint i ferien så er det mulig å bestille familierom med eget basseng å bestille.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Deluxerom med utgang til basseng for 1-3 personer. Familierom juniorsuite for 2-5 personer. Familierom juniorsuite med eget basseng for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 14 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Avani+ Khao Lak Resort har et bassengområde med to basseng, hvorav ett med barneseksjon. Det er også et lekebasseng for morsom lek og bade mindre og litt større vannsklier. Solsenger og parasoller. Poolbar med snacks og drikke. Strand- og bassenghåndklær kan lånes.

Hotellet har flere restauranter for dagens alle måltider. I bufférestauranten Elements serveres frokost og middag. The Beach House serverer fiske- og skalldyrsretter samt internasjonale retter fra sen formiddag til sen kveld, her det også en bar hvor du kan nyte solnedgangen med noe godt å drikke. I restauranten Mi Scusi serveres italienske spesialiteter på dagtid og i à la carte-restauranten Tiffin By Elements serveres det beste fra det indiske kjøkkenet.

For den som vil være aktiv er det mange muligheter på Avani+ Khao Lak. I hotellets treningsrom er det en klatrevegg, du kan trene Thai-boksing i ringen, spille tennis og i Skate Park tester du dine talenter på brettet. Det er også mulig å ta meditasjonstimer, pilates, qi gong og yoga. Den thailandske kokekunsten er populært og på hotellet kan du ta et kurs i thailandsk matlaging. Spa med spabehandlinger. Barn i alle aldre, fra 1 år til 12 år kan delta i den internasjonale barneklubben med engelsktalende personale. PlayStation. Lekepark.

Wifi inkludert i fellesområdene. Store nivåforskjeller inne på hotellområdet. Hotellet tilbyr transport til de forskjellige bygningene. Hotellet tilbyr også buss til Saladan 4 ggr/dag.

Lei en sykkel på hotellet og ta turen til markedet i Bang Niang eller sykle inn til fossen Sai Ruang (cirka 4,5 kilometer). Til Bang Sak Beach tar cirka 10 minutter å gå. Liker du å snorkle og dykke ligger Similan Island bare en dagstur unna med båt.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restauranten Elements kl. 6.30-10.30.
  • Lunsj kl. 12.00-14.30. Serveres som buffé eller en fast meny med tre retter.
  • Middagsbuffé kl. 18.00-22.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 12.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Plaskebassenget er stengt for renovering 11.9-5.10 2023.

Alle hotell – Khao Lak

Baan Khaolak Beach Resort – vinter

Baan Khaolak Beach Resort er et utmerket valg for alle livsnytere. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranda i Khao Lak kan du velge om du vil bade i bassenget eller i havet. En kort spasertur fra hotellet ligger Nang Thon Beach som frister til et hyggelig stopp for deg som vil kjøpe suvenirer.

Khaolak Emerald Beach Resort

Khaolak Emerald Beach Resort vender seg til familier som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser. Med beliggenhet på stranda kan du velge havet eller ett av de to bassengområdene for dagens bad og aktivitet. Kvelden avsluttes på beste måte med gode fiske- og skalldyrsretter.

La Flora Khao Lak

På La Flora Khao Lak venter herlige bad, deilige spabehandlinger og fristende matopplevelser. Vi kan anbefale i Restaurant Sire som byr på både havutsikt og lekre skalldyrretter. Et annet tips er å velge dobbeltrom med delt basseng eller direkte utgang til bassenget, bedre blir det ikke!

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort by Wyndham Khao Lak. Nede ved stranda ligger bassengområdet og en av hotellets restauranter med deilig mat og havutsikt. Nyt livet og kombiner rolige spaserturer i strandkanten, en treningsøkt i treningsrommet eller kanskje du unner deg en herlig spabehandling.

Graceland Khao Lak Resort

Graceland Khao Lak Resort byr på et herlig ferieliv med god mat, utmerket service og kort vei til stranda i Khao Lak. På hotellet er det tre restauranter, et fint bassengområde og en rekke ting å finne på for hele familien. Bestiller du en villa kan se frem til en egen liten hage med basseng og jacuzzi.

X10 Khao Lak Resort

Like ved stranda Lah Own ligger fine og populære X10 Khao Lak Resort– et moderne hotell med hyggelig personale, flere basseng for både store og små samt et lite badeland for de aller minste. Med romslige fine rom, to restauranter og mange fasiliteter er dette et perfekt utgangspunkt for familieferien.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til stilrene The Waters Khao Lak by Katathani – som utmerker seg med de mange bassengene som slynger seg gjennom hotellområdet. Du kan i prinsippet svømme fra uteplassen til swim up-baren. Hotellet har spa med behandlinger og en restaurant med italiensk meny.

Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel – sommer 2023

Velkommen til Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel ligger ved en hvit sandstrand og med utsikt over havet i herlige Khao Lak. Her kan hele familien slappe av og nyte i ett av de mange bassengene, på stranda, med en velgjørende spabehandling eller en herlig måltid i en av hotellets restauranter.