Avani+ Khao Lak Resort

 • * På stranda
 • * Flere basseng
 • * Rom for opptil 5 personer

Avani+ Khao Lak Resort er et nybygd og fint hotell på stranda i Khao Lak. Hotellet har et stort utvalg av restauranter, basseng og her kan det bo opptil fem personer i et familierom - juniorsuite. Vil du ha det ekstra fint i ferien så er det mulig å bestille familierom med eget basseng å bestille.

Få rabatt på din drømmereise! 

Bestill nå og få 1 000,– i rabatt per person på dette reisemålet samt flere eksotiske reisemål i perioden 1. oktober 2022 til 30. april 2023. Kampanjen gjelder til og med 16. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Les mer om tilbudet her »


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Deluxerom med utgang til basseng for 1-3 personer. Familierom juniorsuite for 2-5 personer. Familierom juniorsuite med eget basseng for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 14 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Avani+ Khao Lak Resort er et pent hotell som ligger ved den fine sandstranda i Khao Lak. Her venter en ferie der hele familien kan kose seg med flere basseng, restauranter og mange aktiviteter som treningsrom med klatrevegg, skatepark og matlagingskurs. lei en sykkel på hotellet og ta turen til markedet i Bang Niang eller sykle inn til fossen Sai Ruang (cirka 4,5 kilometer). Til Bang Sak Beach tar cirka 10 minutter å gå. Liker du å snorkle og dykke ligger Similan Island bare en dagstur unna med båt.

Avani+ Khao Lak Resort har flere basseng med gratis solsenger og parasoller. Ett av bassengene har to kortere vannsklier. Strand- og bassenghåndklær kan lånes.

Hotellet har flere restauranter for dagens alle måltider. Elements serverer frokostbuffé, lunsj og middagsbuffé. The Beach House serverer fiske- og skalldyrsretter samt internasjonale retter fra sen formiddag til sen kveld, så her kan du sitte og nyte av solnedgangen. I Aqua Juice bar og i Splash serveres drikke og lettere måltider til frokost og lunsj. På The Pantry serveres kaffe og snacks.

For den som vil være aktiv er det mange muligheter på Avani+ Khao Lak. I hotellets treningsrom er det en klatrevegg, du kan trene Thai-boksing i ringen, spille tennis og i Skate Park tester du dine talenter på brettet. Det er også mulig å ta meditasjonstimer, pilates, qi gong og yoga. Den thailandske kokekunsten er populært og på hotellet kan du ta et kurs i thailandsk matlaging. Spa med spabehandlinger. Barn i alle aldre, fra 1 år til 12 år kan delta i den internasjonale barneklubben med engelsktalende personale. PlayStation. Lekepark.

Resepsjon. Gratis wifi i fellesområdene. Parkering. Romservice. Vaskeriservice mot avgift.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-9.30.
 • Lunsj kl. 12.00-14.30. Serveres som buffé eller en fast meny med tre retter.
 • Middag kl. 18.30-21.30. Serveres som buffé eller en fast meny med tre retter.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Khao Lak

Baan Khaolak Beach Resort – vinter

Baan Khaolak Beach Resort er et utmerket valg for alle livsnytere. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranda kan du velge om du vil bade i bassenget eller i havet. En kort spasertur fra hotellet ligger Nang Thon Beach som frister til et hyggelig stopp for deg som vil kjøpe suvenirer.

Khaolak Emerald Beach Resort

Khaolak Emerald Beach Resort vender seg til familier som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser. Med beliggenhet på stranden finner du roen ved ett av de to bassengområdene. Kveldene avsluttes på beste måte med gode fiske- og skalldyrsretter.

La Flora Khao Lak

På La Flora Khao Lak venter herlige bad, deilige spabehandlinger og fristende matopplevelser. Vi kan anbefale i Restaurant Sire som byr på både havutsikt og lekre skalldyrretter. Et annet tips er å velge dobbeltrom med delt basseng eller direkte utgang til bassenget, bedre blir det ikke!

Ramada Resort Khao Lak

Velkommen til frodige omgivelser på Ramada Resort Khao Lak. Nede ved stranda ligger bassengområdet og en av hotellets restauranter med deilig mat og havutsikt. Ta rolige spaserturer i strandkanten, en treningsøkt i treningsrommet eller kanskje du unner deg en herlig spabehandling.

Graceland Khao Lak Resort

Graceland Khao Lak Resort byr på et herlig ferieliv med god mat, utmerket service og kort vei til stranda. På hotellet er det tre restauranter, et fint bassengområde og en rekke ting å finne på for hele familien. Bestiller du en villa kan se frem til en egen liten hage med basseng og jacuzzi.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til stilrene The Waters Khao Lak by Katathani – som utmerker seg med de mange bassengene som slynger seg gjennom hotellområdet. Du kan i prinsippet svømme fra uteplassen til swim up-baren. Hotellet har spa med behandlinger og en restaurant med italiensk meny.

X10 Khao Lak Resort

Like ved stranda Lah Own ligger fine og populære X10 Khao Lak Resort– et moderne hotell med hyggelig personale, flere basseng for både store og små samt et lite badeland for de aller minste. Med romslige fine rom, to restauranter og mange fasiliteter er dette et perfekt utgangspunkt for familieferien.

Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel

Velkommen til Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel ligger ved en hvit sandstrand og med utsikt over havet i herlige Khao Lak. Her kan hele familien slappe av og nyte i ett av de mange bassengene, på stranda, med en velgjørende spabehandling eller en herlig vellaget måltid i en av hotellets restauranter.