Le Menara Khao Lak Resort

Le Menara Khao Lak Resort ligger i rolige omgivelser, rette ovenfor den hvite fine stranda. Her venter late feriedager ved bassenget, men vil du være aktiv har hotellet flere aktiviteter som passer de fleste, som for eksempel sykkelturer, thaiboxing eller du kan benytte anledningen til å lære deg og lage skikkelig god thailandsk mat.


Rom/leiligheter

Deluxerom i bungalow for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 9 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Le Menara Khao Lak Resort byr på et fint bassengområde med et stort evighetsbasseng som er delt inn i to deler med ulike dybder samt et barnebasseng. Solsenger og parasoller er inkludert i bassengområdet og på stranda. Basseng- og strandhåndklær inkludert.

I bufférestauranten L´Amore spiser du frokost, lunsj og middag. L´Amore har en separat del, Cha Baa Thai Restaurant, som serverer thailandske à la carte-retter. Nede ved stranda ligger restauranten Le Sea Restaurant der du kan spise lunsj og middag. Fire barer.

Fem dager i uka arrangerer hotellet kurs i å skjære ut vakre mønster i frukt, thaimassasje, håndklebretting og å snakke litt thailandsk. Du kan ta kurs i thailandsk matlaging eller ta en fellestur langs stranda. Vil du ut og sykle i omgivelsene (kun for voksne) så er det flere turer å velge blant, mot avgift. Du kan trene i hotellets treningsrom. Thaiboxing og Tai Chi, mot avgift. Strandaktiviteter som fotball, tennis og boccia, mot avgift. Bordtennis og dart. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Massasje, badstue, jacuzzi og skjønnhetsbehandlinger, mot avgift. Kveldsunderholdning.

Wifi inkludert på hele hotellet. Du kan bestille transport til sentrum av Khao Lak mot en avgift. Avstanden til stranda varierer fra 0 til 300 meter avhengig av hvor på hotellet du bor. Cirka 9 kilometer til sentrum av Takuapa og cirka 22 kilometer til sentrum av Khao Lak.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokost-, lunsj og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restauranten L´Amore kl. 7.30-10.00.
  • Lunsjbuffé i restauranten L´Amore kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé i restauranten L´Amore kl. 19.30-21.30.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets bar kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Khao Lak

Baan Khaolak Beach Resort – vinter

Baan Khaolak Beach Resort er et utmerket valg for alle livsnytere. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranda i Khao Lak kan du velge om du vil bade i bassenget eller i havet. En kort spasertur fra hotellet ligger Nang Thon Beach som frister til et hyggelig stopp for deg som vil kjøpe suvenirer.

Khaolak Emerald Beach Resort

Khaolak Emerald Beach Resort vender seg til familier som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser. Med beliggenhet på stranda kan du velge havet eller ett av de to bassengområdene for dagens bad og aktivitet. Kvelden avsluttes på beste måte med gode fiske- og skalldyrsretter.

La Flora Khao Lak

På La Flora Khao Lak venter herlige bad, deilige spabehandlinger og fristende matopplevelser. Vi kan anbefale i Restaurant Sire som byr på både havutsikt og lekre skalldyrretter. Et annet tips er å velge dobbeltrom med delt basseng eller direkte utgang til bassenget, bedre blir det ikke!

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort by Wyndham Khao Lak. Nede ved stranda ligger bassengområdet og en av hotellets restauranter med deilig mat og havutsikt. Nyt livet og kombiner rolige spaserturer i strandkanten, en treningsøkt i treningsrommet eller kanskje du unner deg en herlig spabehandling.

Graceland Khao Lak Resort

Graceland Khao Lak Resort byr på et herlig ferieliv med god mat, utmerket service og kort vei til stranda i Khao Lak. På hotellet er det tre restauranter, et fint bassengområde og en rekke ting å finne på for hele familien. Bestiller du en villa kan se frem til en egen liten hage med basseng og jacuzzi.

X10 Khao Lak Resort

Like ved stranda Lah Own ligger fine og populære X10 Khao Lak Resort– et moderne hotell med hyggelig personale, flere basseng for både store og små samt et lite badeland for de aller minste. Med romslige fine rom, to restauranter og mange fasiliteter er dette et perfekt utgangspunkt for familieferien.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et fint hotell som ligger ved den herlige sandstranda i Khao Lak. Her venter en deilig ferie for hele familien med flere basseng, restauranter og mange aktiviteter som treningsrom, klatrevegg, skatepark og matlagingskurs. Vil du ha det ekstra fint i ferien så er det mulig å bestille rom med utgang til basseng eller eget basseng.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til stilrene The Waters Khao Lak by Katathani – som utmerker seg med de mange bassengene som slynger seg gjennom hotellområdet. Du kan i prinsippet svømme fra uteplassen til swim up-baren. Hotellet har spa med behandlinger og en restaurant med italiensk meny.