Graceland Khao Lak Resort

Om hotellet:

  • • Villa med privat basseng
  • • Familievennlig
  • • På stranda

Thailand vinter 2021/22

Våre reiser til Thailand er ikke klare ennå. Vi vil legge dem ut for salg fortløpende så snart de er klare. 

Graceland Khao Lak Resort byr på et herlig ferieliv med god mat, utmerket service og kort vei til stranda. På hotellet er det tre restauranter, et fint bassengområde og en rekke ting å finne på for hele familien. Bestiller du en villa kan se frem til en egen liten hage med basseng og jacuzzi.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom med utgang til basseng for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 1-5 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter med utgang til basseng for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Ettroms villa for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,8 av 10
Basert på 11 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Graceland Khao Lak Resort har et hyggelig bassengområde med to store basseng, der det ene har barneseksjon. Solsenger. Poolbar. I tillegg har hotellet åtte mindre basseng som du får tilgang til om du bestiller rom med utgang til basseng. To swim-up barer.

Hotellet har tre restauranter. En bufférestaurant med internasjonale retter og to á la carte-restauranter; Thai Fusion, som byr på thailandske spesialiteter og Oceano med italiensk meny og som ligger fint til på stranda.

Gratis wifi i lobbyen. Døgnåpen resepsjon. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis treningsrom. Spa og badstue, mot avgift. Tennis og bordtennis, mot avgift. Bowling, yoga, squash og biljard mot avgift. Sandvolleyball. Innføringskurs i thaiboksing mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Minimarked på hotellet. Det er cirka 1,5 mil til sentrum i Bang Niang. Til det sentrale Khao Lak er det cirka 2 mil. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.

Verdt å vite

Hotellet tar et sikkerhetsdepositum på 10 000 THB når du sjekker inn. Depositumet kan betales med kontanter, men hotellet foretrekker kort. Depositumet tilbakebetales ved utsjekk.