Khaolak Emerald Beach Resort

Khaolak Emerald Beach Resort er for deg som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser. Med beliggenhet på stranda kan du velge havet eller ett av de to bassengområdene for dagens bad og aktivitet. Kvelden avsluttes på beste måte med gode fiske- og skalldyrsretter.

Ukens deal!

Akkurat nå får du 750,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Thailand, Bali, Langkawi, Mauritius, Maldivene, Vietnam, Goa og Sri Lanka.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Ettroms villaer for 1-3 personer. Seafront Villa med eget basseng for 1-3. Deluxerom med utgang til basseng for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,5 av 10
Basert på 4 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Khaolak Emerald Beach Resort ligger vakkert i frodige omgivelser ved den lange sandstranda i Khao Lak. Hotellet består av ni bygninger og flere mindre villaer som ligger spredt rundt i hagen. Det er to bassengområder på hotellet, det ene ligger nede ved stranda og har en herlig utsikt over havet. I hagen ligger et bassengområde med vannsklier og et lite badeland for de aller yngste.

Restauranten Turtle har en herlig utsikt over lagunen og har en meny med thailandske og internasjonale retter. Ved stranden ligger Beach Club Ocean Grill and Bar og serverer fiske- og skalldyr samt internasjonale retter. I lobbyen ligger Coffee Cup som serverer varm og kald drikke. 

Lite treningsrom uten avgift. Spa med massasje og behandlinger mot avgift på nabohotellet Hive Khao Lak Beach Resort. Sandvolleyball og bordtennis uten avgift. Barneklubb for barn i alderen 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale, noen aktiviteter mot avgift. Lekeplass.

Wifi inkludert i fellesområdene. Minimarked like utenfor hotellområdet som tilhører hotellet. Buss til Khao Laks sentrum cirka 3 kilometer fra hotellet inkludert, reserveres i resepsjonen.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag; forrett, hovedrett og dessert fra meny).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj; to retter fra meny og middag; forrett, hovedrett og dessert fra meny).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restaurant Turtle kl. 6.30-10.30.
  • Lunsj i restaurant Wai Wai kl. 12.00-14.00. Fast meny med en forrett, en suppe, en varmrett og en dessert.
  • Snacks i restaurant Wai Wai kl. 14.00-15.00.
  • Middag i restaurant Wai Wai kl. 18.00-22.00. Fast meny med en forrett, en suppe, en varmrett og en dessert.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 11.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2024/25 utgår dobbeltrommene og erstattes med deluxerom med utgang til basseng.

Alle hotell – Khao Lak

Baan Khaolak Beach Resort – vinter

Baan Khaolak Beach Resort er et utmerket valg for alle livsnytere. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranda i Khao Lak kan du velge om du vil bade i bassenget eller i havet. En kort spasertur fra hotellet ligger Nang Thon Beach som frister til et hyggelig stopp for deg som vil kjøpe suvenirer.

La Flora Khao Lak

På La Flora Khao Lak venter herlige bad, deilige spabehandlinger og fristende matopplevelser. Vi kan anbefale i Restaurant Sire som byr på både havutsikt og lekre skalldyrretter. Et annet tips er å velge dobbeltrom med delt basseng eller direkte utgang til bassenget, bedre blir det ikke!

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort by Wyndham Khao Lak. Nede ved stranda ligger bassengområdet og en av hotellets restauranter med deilig mat og havutsikt. Nyt livet og kombiner rolige spaserturer i strandkanten, en treningsøkt i treningsrommet eller kanskje du unner deg en herlig spabehandling.

Graceland Khao Lak Resort

Graceland Khao Lak Resort byr på et herlig ferieliv med god mat, utmerket service og kort vei til stranda i Khao Lak. På hotellet er det tre restauranter, et fint bassengområde og en rekke ting å finne på for hele familien. Bestiller du en villa kan se frem til en egen liten hage med basseng og jacuzzi.

X10 Khao Lak Resort

Like ved stranda Lah Own ligger fine og populære X10 Khao Lak Resort– et moderne hotell med hyggelig personale, flere basseng for både store og små samt et lite badeland for de aller minste. Med romslige fine rom, to restauranter og mange fasiliteter er dette et perfekt utgangspunkt for familieferien.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et fint hotell som ligger ved den herlige sandstranda i Khao Lak. Her venter en deilig ferie for hele familien med flere basseng, restauranter og mange aktiviteter som treningsrom, klatrevegg, skatepark og matlagingskurs. Vil du ha det ekstra fint i ferien så er det mulig å bestille rom med utgang til basseng eller eget basseng.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til stilrene The Waters Khao Lak by Katathani – som utmerker seg med de mange bassengene som slynger seg gjennom hotellområdet. Du kan i prinsippet svømme fra uteplassen til swim up-baren. Hotellet har spa med behandlinger og en restaurant med italiensk meny.

Le Menara Khao Lak Resort

Le Menara Khao Lak Resort ligger i rolige omgivelser, rette ovenfor den hvite fine stranda. Her venter late feriedager ved bassenget, men vil du være aktiv har hotellet flere aktiviteter som passer de fleste, som for eksempel sykkelturer, thaiboxing eller du kan benytte anledningen til å lære deg og lage skikkelig god thailandsk mat.