Khaolak Emerald Beach Resort

Familiehotellet Khaolak Emerald Beach Resort er for deg som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser. Med beliggenhet på stranden finner du roen ved ett av de to bassengområdene. Kveldene avsluttes på beste måte med gode fiske- og skalldyrsretter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 1-5 personer, hvorav 1 barn. 1-roms villaer for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Seafront Villa for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,3 av 10
Basert på 13 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Khaolak Emerald Beach Resort ligger vakkert i frodige omgivelser ved den lange sandstranden i Khao Lak. Hotellet består av ni bygninger og flere mindre villaer som ligger spredt rundt i hagen. Det er to bassengområder på hotellet, det ene ligger nede ved stranden og har en herlig utsikt over havet. I hagen ligger et bassengområde med vannsklier og badeland for de aller yngste.

Restauranten Turtle har en herlig utsikt over lagunen og har en meny med thailandske og internasjonale retter. Ved stranden ligger Beach Club Ocean Grill and Bar og serverer fiske- og skalldyr samt internasjonale retter. I lobbyen ligger Coffee Cup som serverer varm og kald drikke. 

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis lite trimrom. Spa med massasje og behandlinger mot avgift på nabohotellet Hive Khao Lak Beach Resort. Gratis sandvolleyball og bordtennis. Barneklubb for barn i alderen 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale, noen er gratis og noen er mot avgift. Aktivitetsprogram i resepsjonen. Lekeplass. Døgnåpen resepsjon. Minimarked like utenfor som tilhører hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Det er en gratis buss til Khao Laks sentrum, ca. 3 kilometer fra hotellet.

Måltider

Vinter 2019/20: Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert. Halv- eller helpensjon mot tillegg.
Sommer 2020: Frokostbuffé inkludert. Halv- eller helpensjon mot tillegg.

Halvpensjon er frokost og lunsj eller middag. Lunsj og middag er fra en meny der du kan velge mellom to ulike retter.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene