Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 34 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,8 / 10
Fasiliteter
 
7,2 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
7,5 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Bra beliggenhet..Koselig badebukt
-
Kanskje litt harde og korte seger

Bekreftet gjest: 2019-10-05


10 av 10

+
Beliggenheten, servicen, Frokosten
-
Kommer ikke på noen

Bekreftet gjest: 2019-10-05


10 av 10

+
Rommet med havutsikt til soloppgang, idylliske omgivelser på Illetes. Hadde med meg speilrefleks kamera/stativ. Fikk tatt mange fine bilder.Nydelig basseng område og liten strand. Buss utenfor hotellet rett til Palma.
-
Koldtbordet om kvelden var ikke det beste, kunne hatt litt mer kjøtt, som f. eks. skinke, spekeskinke og kylling.

Bekreftet gjest: 2019-08-31


8 av 10

+
Maten, kokkene,serveringspersonalet, tilgangen på solsenger, nærhet til basseng og sjø
-
Rengjøringen

Bekreftet gjest: 2019-08-03


7 av 10

+
Lå rett ved havet. Gode senger selv om de var twin og ikke kingsize. God frokost (men dårlig lunsj og middag)
-
Fikk først rom uten havutsikt selv om det var bestilt. Fikk bytte på dag 2. Bassenget var mye mindre enn fremstilt på bildene. Det var veldig fullt på hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-07-20


10 av 10

+
Beliggenhet, flott nærme vannet, gratis solsenger+ strandhåndklær. Fint rom+ balkong med utsikt!
-

Bekreftet gjest: 2019-07-13


10 av 10

+
Service og rengjøring. God frukost
-

Bekreftet gjest: 2019-07-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

519 vurderinger
Utmerket
 
171
Veldig bra
 
192
Bra
 
87
Mindre bra
 
45
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

01.08.2019

av Varmtoggodt

Fint opphold på flott hotell

Vi er 4 voksne som snart har bodd 14 dager på Europe Playa Marina Hotel, Illetes, Palma Mallorca! Dette kan anbefales! Når det gjelder mat er det stort utvalg på frokostbuffeén, der det også står kokker og lager omelett etter ønske! Gode lunsjretter og drikke kan kjøpes i Tavernaen ved bassenget, og blir servert av et hyggelig personale. Til middag er stor salat- og dessertbuffeé, og en kan velge mellom tre hovedretter! Maten her har vi ingenting å utsette på, den er kjempegod! Smilende kokker og servitørene gjør også at restauranten er et hyggelig sted å være! Vi har alltid funnet ledige solsenger, og det ikke overfylt hverken i bassenget eller i den lille badeviken. Bassengområdet er kun for hotellets gjester, og det føles trygt å gå fra eiendeler ved solsenga når vi ønsker å ta et bad i sjøen! Rundt hotellet er det lite som skjer, og det er ikke underholdning på hotellet, men det går busser til bl.a. Palma rett utenfor! Vi har leiebil, og det er ca 8 minutters gangavstand til gratis parkering. Kunne med fordel vært et område rett utenfor hotellet som er reservert for av- og pålessing! Mallorca er en flott øy så bilturer anbefales! Annenhver dag på biltur/ solseng har fungert perfekt for oss! Hilsen en glad gjeng som i dette øyeblikket ligger lettere henslengt på en solseng.

 
11.09.2018

av 799espenh Trondheim, Norge

Ferie i september

Flott hotell som er nyoppusset med en fantastisk beliggenhet. De er listet som 4 stjerner men jeg synes de kan strekke seg mer for å bli et 4 stjerners Hotel. Jeg ble sjekket inn av hyggelig engelsk språklig ansatt og fikk rom i øverste og 6 etg. Premium Junior suit. Min mening er at det lett brukes suite ordet, mitt rom bar på størrelse med et vanlig dobbeltrom og sengen var faktisk kortere enn normalt for å gi gang passasje i rommet da rommet var smalere enn normalen. Balkongen var utmerket og utsikten fantastisk. Flott bad og meget god Ac👍

 
14.09.2017

av 953christinea Lanzarote, Spania

Avslappende

Har bodd her i to uker og er veldig fornøyd med beliggenheten. Nærheten til Palma gjør at det er mye båter å se på fra solsengene. Alle er vendt mot sjøen/bukta. Det er et veldig stille og rolig område, men det går ofte buss til Palma. Herlig frokostbuffet😋underholdningen på hotellet var av dårlig kvalitet. Flotte soloppganger. Likte godt at med superior rom at du kunne bytte badehåndkle så ofte du ville. Renhold hver dag, men litt slurvete. Hadde en død flue på veggen i to uker, men håndklær byttes hver dag. Kommer gjerne tilbake. Tross alt er ingen hotell uten feil. På avreisedagen har de egne rom du kan dusje og skifte i.

 
14.10.2016

av JLyngboe Bergen, Norge

Hyggelig havutsikt

Hotellet tilbyr alle rom med havutsikt, noe som er veldig bra ettersom beliggenheten i forhold til havet er perfekt og utsikten upåklagelig. Rommene er preget av et typisk spansk stilvalg, mens rommene i de øvre etasjene er noe nyligere renoverte. Personalet er hyggelige og behjelpelige. Beliggenheten til hotellet gjør at det tilbyr en svært god tilgang til sjø og naturopplevelser, samtidig som det bare er en kort busstur fra sentrum av Palma. Frokost og middag på hotellet var bra. Det eneste som kunne vært litt påkalgelig og irriterende, er musikkvalget som spilles i bar/basseng- området. Denne bærer et psykedeliskpreg som virker noe stressende til tider. Uten om dette er hotellet virkelig å anbefale for dem som ikke har noe imot en liten reise for å komme til sentrum av handlingen.

 
14.10.2016

av nansya2016 Bergen, Norge

Flott hotell i rolige omgivelser

Vi hadde tre standard dobbeltrom ved siden av hverandre i andre etasje. Alle rom har balkong med havutsikt. Vi lå mot bassengområdet som for øvrig var veldig flott. Frokost og middag svarte til forventningene. Litt misfornøyd med musikkvalget i restauranten. På fødselsdagen min ble det levert cava på rommet fra hotellet. Veldig hyggelig gest.