Kanariøyene – solsikkert hele året

Kanariøyene

  • • Bare seks timer til sola
  • • Mange gode hoteller – noe for enhver smak
  • • Behagelig klima hele året

Kanariøyene kalles også for De lykkelige øyene. Det er lett å forstå hvorfor – øyene har alt man gjerne forbinder med ferie på de sydlige breddegrader. Her har man en behagelig forsommervarme hele året, med gode muligheter for sol på de vidstrakte sandstrendene. Det herlige klimaet, det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hotell gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo, år etter år.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Kanariøyene

Transport t/r hotell

Se under respektive øy.

Strender

Se under respektive øy.

Mer fakta

Været

jan 17°c
feb 17°c
mar 18°c
apr 19°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 25°c
aug 26°c
sep 24°c
okt 23°c
nov 20°c
des 18°c
8,1 av 10 Kanariøyene
Våre gjesters vurdering, Basert på 23878 vurderinger
Maspalomas Resort by Dunas
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Toromsleilighet, 7 netter, 7/12 2024, Oslo Lufthavn
fra
9 997 NOK
Bestill

Playitas Resort
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Ettromsleilighet, 7 netter, 13/12 2024, Oslo Lufthavn
fra
8 333 NOK
Bestill

Monte Feliz
Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Ettromsleilighet, 7 netter, 7/12 2024, Oslo Lufthavn
fra
7 498 NOK
Bestill


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reiser til Kanariøyene og finn din favorittøy!

Finn ditt Gran Canaria!

Vil du ha hjelp med å finne ut hvilken del av Gran Canaria som passer best for deg? Her har vi samlet det som preger de ulike stedene på Gran Canaria. Les, og finn ditt Gran Canaria!

Les mer og finn ditt Gran Canaria

Finn ditt Fuerteventura

Er det vanskelig å bestemme seg? Her har vi samlet en oversikt over hva som kjennetegner de ulike stedene på Fuerteventura. Vi håper det hjelper deg videre og at du finner det du søker.

Les mer og finn ditt Fuerteventura

Naturopplevelser på Gran Canaria

Vulkaner, ørkener og storslagne fjellområder – la deg overraske og henføre av Gran Canarias vakre og mangfoldige natur.

Les mer

Alle reisemål Spania

Barcelona

En reise til Barcelona er populært både for par, vennegjenger og familier, for her finnes interessante attraksjoner, bra shopping, gode restauranter, morsomme opplevelser, et heftig uteliv – for ikke å glemme et behagelig klima.

Costa Blanca

Reis til solsikre Costa Blanca langs den vakre spanske Middelhavskysten, som lokker med alt fra solfylte sandstrender og vakre omgivelser til golf, bra shopping og et bredt restaurant- og fornøyelsestilbud. Her finner du det meste som skal til for å ha en herlig, avkoblende og opplevelsesrik ferie!

Alicante

Alicante er en akkurat passe stor by, som frister med alt det gode du forbinder med Spania – et behagelig vær året rundt, hvite sandstrender, shopping, golf og et yrende byliv med små tapasrestauranter og spennende kunstmuseer. Reis til Alicante på den solsikre Costa Blanca, eller videre til kjente feriesteder som Torrevieja og Benidorm i nærheten.

Menorca

Reis til Menorca i sommer! Her venter fantastiske strender, bortgjemte badeviker, pittoreske byer og vakker natur - det meste som skal til for å skape en herlig og minnerik ferie. Med Apollo kan du bestille fly og hotell til Menorca og du bestemmer selv hvor lenge du vil være borte.

Ibiza

Reis til Ibiza til vakre Ibiza, et reisemål for kjæresteparet, hele familien eller vennegjengen. Se frem til deilige dager på noen av Spanias vakreste strender og badeviker. På øya venter også shopping på små markeder og i motebutikker, utsøkt tapas og et heftig uteliv. Bestill en helgetur til Ibiza i vår og se mandeltrærne blomstre eller bli her hele sommeren og utforsk øyas mange jordbærsteder.

Costa del Sol

Den spanske solkysten, mer kjent som Costa del Sol, er et svært populært reisemål i Andalucia. Med ni soldager av ti mulige, er Costa del Sol i Spania et sikkert valg for den som lengter etter herlige dager på stranda og lune kvelder.

Madrid

Madrid har kanskje kommet litt i skyggen av Barcelona som målet for en storbyferie. Det er ikke helt rettferdig – elegante Madrid har absolutt noe å by de fleste, enten du er opptatt av kunst, shopping eller mat. Eller fotball på Estadio Santiago Bernabéu for den del.

Mallorca

Mallorca er et feriested alle burde prøve en gang i livet. Det som er viktig er å finne det Mallorca som passer for deg. Her er det milelange sandstrender, smaragdgrønne badebukter, god mat og et heftig uteliv. Barnefamiliene trives nok best i Alcudia mens de som ønsker litt mer fest og fart søker seg til Palmabukta.