Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo

  • • Familievennlig
  • • Strandnært
  • • Legg til frokost eller halvpensjon

Houm Plaza Son Rigo er et familievennlig leilighetshotell nært den fine stranda i Playa de Palma. I hotellets frodige hage ligger to bassengområder, ett for familier og ett for deg som vil ha mer fred og ro. Her bor du i pene leiligheter og kan du sørge for maten selv, med du kan også legge til frokostbuffé eller halvpensjon.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter superior for 2-4 personer, hvorav 2 barn/3-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 10 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Houm Plaza Son Rigo består av to deler og det er ett bassengområde ved hver del. Ett av bassengområdene er for de som vil ha det litt roligere. Ved det andre bassengområdet er det barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller samt bassenghåndklær mot avgift og depositum. Bufférestaurant og snackbar.

Gratis wifi i fellesområdene. Gratis bordtennis. Biljard og sykkelutleie mot avgift. Gratis, lite treningsrom. Spa med innendørsbasseng, jacuzzi og badstue mot avgift. Massasje mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Det er cirka 50 meter mellom hotellets to deler. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Playa de Palma

JS Palma Stay

Aldersgrense på hotellet: 16 år Unn deg en velfortjent pause fra hverdagen med noen du liker spesielt godt – uten krav og uten støyende barn. På fine hotell JS Palma Stay i Ca'n Pastilla tar man nemlig bare i mot voksne gjester. Så, synk ned i bassengets jacuzzidel eller gå hånd i hånd ned til den hvite, myke sandestranda for et deilig bad i Mallorcas herlige badevann!

HM Tropical

HM Tropical er et moderne hotell som ligger kun et steinkast fra stranda og har et hyggelig bassengområde på taket. Her bor du i stilrene rom med fin havutsikt og frokostbuffé som er inkludert i prisen. Legg til halvpensjon om du ønsker det!

HM Balanguera

Bare cirka 10 minutter fra Palma de Mallorcas historiske sentrum ligger hotell HM Balanguera. Her kan du ta det med ro, omgivelsene inviterer til det samtidig som stranda og massevis av aktiviteter finnes i gangavstand.

HM Alma Beach

HM Alma Beach er et moderne og stilig hotell med sentral beliggenhet i den lille byen Can Pastilla, øst for Palma by. Hotellet har to basseng, hvor du finner den ene på den lekre takbaren med flott utsikt. Velkommen!

HM Jaime III

HM Jaime III ligger i hjertet av Palma, i gangavstand fra småbåthavna, i et av de beste områdene for å spane inn de mest elegante butikkene og barene. Hotellet, som har et eget spa, gir deg en kosmopolitisk følelse med de siste kunsttrendene og avantgardisk innredning.