Reise til Palma – Palma de Mallorca har alt!

Palma de Mallorca

  • • Sol, bad og shopping i Middelhavets perle
  • • Perfekt for weekend-turer

Palma de Mallorca i Spania, er Balearenes hovedstad og som en liten storby med mye personlighet. Dagene i Palma by kan fylles med alt fra bad, shopping, museumsbesøk, mat og drikke – alt finner du i byen med kallenavnet Middelhavets perle. Bestill fly og hotell til Palma de Mallorca her og bestem selv hvor lenge du vil være borte.

Populære hotell – Palma


Fakta om Palma

Lokal tid

Ingen tidsforskjell.

Valuta

Euro.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Palma by inn til sentrum tar det cirka 15 minutter. Både buss og taxi tilgjengelig utenfor ankomstterminalen.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 19°c
mai 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 19°c
des 16°c

Alle feriesteder Mallorca

Cala Millor

Feriebyene Cala Millor ligger på Mallorcas østkyst. Cala Millor og lokker med en av Mallorcas beste strender, et livlig uteliv og et bredt utvalg av herlige aktiviteter.

Alcudia & Playa de Muro

Alcudia og Playa de Muro på nordkysten av øya er barnefamilienes favoritt, med en eventyrlig sandstrand som er hele 1,5 mil lang. Med vakre omgivelser, mange aktiviteter og gangavstand til det meste, ligger alt til rette for at de besøkende skal få en fullkommen ferieopplevelse.

Puerto de Soller

En reise til Puerto de Sóller byr på avslappende dager på stranden kombinert med fotturer gjennom sitron- og appelsinlunder og utflukter til nærliggende byer. Velkommen til ett av Mallorcas vakreste steder!

Palma Nova & Magaluf

Magaluf på Mallorca er et velkjent reisemål for den som liker å være sent oppe og få med seg det meste av det som foregår. Hit bør man reise i sommermånedene for ekstra liv og røre. Ønsker du en roligere ferie er Palma Nova noe for deg. Da kan det lønne seg å reise i september, mens temperaturene fortsatt er varme og antallet turister er betydelig færre.

Playa de Palma

Vil du tilbringe en avslappende ferie med sol og bad på en av de beste sandstrendene i Palmabukta, så skal du reise til Playa de Palma. Den populære feriebyen ligger ikke langt fra shopping og storbyliv i Palma, og den er et godt utgangspunkt for egne streiftog på Mallorca.