Alcudia & Playa de Muro – herlige badestrender

Alcudia & Playa de Muro

  • • Barnefamiliens favoritt
  • • Alcudiastranda er langgrunn
  • • Bra shopping i havna

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Alcudia og Playa de Muro på nordkysten av øya er barnefamilienes favoritt, med en eventyrlig sandstrand som er hele 1,5 mil lang. Med vakre omgivelser, mange aktiviteter og gangavstand til det meste, ligger alt til rette for at de besøkende skal få en fullkommen ferieopplevelse.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Alcudia & Playa de Muro

Transport t/r hotell

  • Når du reiser hit lander du på Palma de Mallorca flyplass.
  • Transport fra Palma de Mallorcas flyplass til Alcudia & Playa de Muro tar cirka 60 minutter og du må selv organisere denne.

Strender

Alcudia har en 15 kilometer lang finkornet og langgrunn sandstrand som strekker seg via Playa de Muro til Ca'n Picafort. Her kan man leie solsenger, parasoller og pedalbåter.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 15°c
mar 17°c
apr 19°c
mai 23°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 24°c
nov 19°c
des 17°c
7,9 av 10 Alcudia & Playa de Muro
Våre gjesters vurdering, Basert på 45 vurderinger

Alle feriesteder Mallorca

Palma

Palma de Mallorca i Spania, er Balearenes hovedstad og som en liten storby med mye personlighet. Dagene i Palma by kan fylles med alt fra bad, shopping, museumsbesøk, mat og drikke – alt finner du i byen med kallenavnet Middelhavets perle. Bestill fly og hotell til Palma de Mallorca her og bestem selv hvor lenge du vil være borte.

Cala Millor

Feriebyene Cala Millor ligger på Mallorcas østkyst. Cala Millor og lokker med en av Mallorcas beste strender, et livlig uteliv og et bredt utvalg av herlige aktiviteter.

Puerto de Soller

En reise til Puerto de Sóller byr på avslappende dager på stranden kombinert med fotturer gjennom sitron- og appelsinlunder og utflukter til nærliggende byer. Velkommen til ett av Mallorcas vakreste steder!

Palma Nova & Magaluf

Magaluf på Mallorca er et velkjent reisemål for den som liker å være sent oppe og få med seg det meste av det som foregår. Hit bør man reise i sommermånedene for ekstra liv og røre. Ønsker du en roligere ferie er Palma Nova noe for deg. Da kan det lønne seg å reise i september, mens temperaturene fortsatt er varme og antallet turister er betydelig færre.

Playa de Palma

Vil du tilbringe en avslappende ferie med sol og bad på en av de beste sandstrendene i Palmabukta, så skal du reise til Playa de Palma. Den populære feriebyen ligger ikke langt fra shopping og storbyliv i Palma, og den er et godt utgangspunkt for egne streiftog på Mallorca.