Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familiehotell med rolig atmosfære og et fantasifullt utformet bassengområde med flere solterrasser og et separat barnebasseng. Herfra er det kort vei til den Fine Alcudiastranda og naturparken S’Albuferas rike flora og fugleliv. Bestill en suite med eget basseng og nyt livet på Mallorca.


Rom/leiligheter

Suite for 1-3 personer. Toroms suite for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Barnebassenget og underholdningen for barn
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Prinsotel La Dorada består av flere bygninger, og ligger vakkert til ved naturområdet S'Albufera. Prinsotel La Dorada tilbyr en rekke fasiliteter, som et herlig bassengområde med separat barnebasseng og solsenger og parasoller. Bassenghåndklær inkludert. Pool-/snackbaren, Snack Bar Salt & Co, som serverer enkle retter og drikke.

På hotellet finner du Kitchen Market Buffet Restaurant og à la carte-restaurantene The Grill Restaurant og PICCO pizza-pasta samt PICCO sushi-cocktails. På hotellet er det også en food truck med iskrem og snacks. Pent antrekk og langbukser for menn gjelder til middag.

I hotellets spa er alle gjester over 18 år velkommen og du kan benytte hamam, jacuzzi og det oppvarmede innendørsbassenget uten avgift, badstue og spabehandlinger mot avgift. Treningsrom, sandvolleyball og minigolf inkludert. Bordtennis, tennis og biljard mot avgift. Aktiviteter og underholdning for både store og små. Lekeplass. Barneklubb for bran fra 3 år i hotellets regi med engelsktalende personale.

Wifi inkludert i fellesområdene

Gangavstand til den fine Alcudiastranda. Det er cirka 100 meter til en bussholdeplass og et lite lokalt sentrum. Inn til sentrum av i Playa de Alcudia er det cirka 3,5 kilometer. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Halvpensjon ekstra (frokost- og middagsbuffé alternativt middag i The Grill Restaurant, PICCO pizza-pasta eller PICCO sushi. Bordreservasjon.)

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-12.30.
  • Middag kl. 18.00-21.00.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 vil hotellet ha renovert samtlige leiligheter og suiter. Bildene som presenteres er skisser av hvordan det planlegges at det skal se ut etter renoveringen. Ekte bilder vil bli publisert her så fort Apollo mottar dem. Skissene og bildene som ligger under presentasjonen nå stemmer nødvendigvis ikke med hvordan det vil se ut etter renoveringen. Bildene under hver roms-/leilighetskategori er skisser.

Hotell for barnefamilier

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til fine INNSiDE by Melia Alcudia som ligger perfekt til i Alcudia, med kort vei til så vel den herlige stranda som barer og restauranter. Her bor du i pene rom og hotellet har et bassengområde med god plass.

BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage i Alcudia på Mallorca er et hotell som er populært blant familier. Det store og frodige bassengområdet frister til deilige bad og avkobling. Det er kort vei til sandstranda og naturparken men også butikker og barer ligger rett rundt hjørnet . De yngste gjestene setter stor pris på sjørøverbassenget og barneklubben!

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et pent hotell som ligger nært den fine Alcudiastranda. Hotellet har et hyggelig bassengområde og en separat solterrasse med jacuzzi. Hotellet har en ypperlig beliggenhet i Alcudia nært havna, shopping og restauranter. Frokostbufféen er inkludert og du kan også legge til halvpensjon, gjør du det er måltidene for barn under 12 år inkludert.

Condesa

Condesa ønsker hele familien velkommen til en strandferie i utkanten av Alcudia. I bassengområdet er det to basseng og et gøyalt barnebasseng med vannsklier. Fra hotellet er det trapper ned til den lange sandstranda. Hotellet kan også friste sine yngre gjester med snackbaren Happy Burger, lekeplass og morsomme aktiviteter. Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

THB Bamboo Alcudia

Aldersgrense på hotellet: 16 år THB Bamboo Alcudia er et pent, nybygd hotell i stilren og moderne design. Hotellet ligger ved innsjøen s'Estany Gran i Alcudia. Her bor du i fine dobbeltrom eller suiter i lyse farger. Hotellet har to basseng og den kilometerlange sandstranda ligger bare en kort spasertur unna.

Astoria Playa

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til Astoria Playa i Alcudia – ett av våre mest populære hoteller på Mallorca og utmerket for alle voksne som vil nyte en ferie uten barn. Her er det to bassengområder og til Alcudia-stranda, med hvit sand og krystallklart vann, er det bare en kort spasertur. Hotellet har lyse og pent innredede rom.

Las Gaviotas

Las Gaviotas lokker med moderne design og en varm atmosfære. Det er flere basseng på hotellet og det tar bare noen minutter å gå ned til den lange vakre stranda. En ekstra bonus er at maten i hotellets restaurant er populær og velsmakende. Her er det rett og slett bare godt å være og ha det bra!

Ses Fotges

På det familievennlige leilighetshotellet Ses Fotges er det et basseng men det er beliggenheten rett ved den lange og herlige sandstranda i Playa del Muro som lokker. Her er det leiligheter for opp til seks personer, og du velger selv om du vil fikse maten selv i leiligheten eller legge til måltider og komme til dekket bord.