Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada

  • • Familievennlig
  • • Herlig bassengområde

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familiehotell m ed rolig atmosfære. Herfra er det kort vei til den herlige stranda og naturparken S’Albuferas rike flora og fugleliv. Midt i hotellområdet ligger et fantasifullt utformet bassengområde med flere solterrasser og et separat barnebasseng.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,6 av 10
Basert på 5 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Prinsotel La Dorada består av flere bygninger, og ligger vakkert til ved naturområdet S'Albufera. Prinsotel La Dorada tilbyr en rekke fasiliteter, som et herlig bassengområde med separat barnebasseng og gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbaren, Snack Bar Salt & Co, som serverer enkle retter og drikke.

På hotellet finner du Kitchen Market Buffet Restaurant og to à la carte-restauranter, The Grill Restaurant og PICCO pizza.pasta & sushi.cocktails. På hotellet er det også en food truck med iskrem og snacks. Pent antrekk og langbukser for menn gjelder til middag.

Aktiviteter og underholdning for både store og små. Lekeplass. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis treningsrom og minigolf. Bordtennis, tennis og biljard mot avgift. Lite spa med badstue og tyrkisk bad. Innendørsbasseng og jacuzzi. Minimarked. Gratis wifi.

Gangavstand til den fine Alcudiastranda. Det er cirka 100 meter til en bussholdeplass og et lite lokalt sentrum. Inn til sentrum av i Playa de Alcudia er det cirka 3,5 kilometer. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé, halvpensjon og halvpensjon med drikke mot tillegg.

Halvpensjon omfatter frokostbuffé og middagsbuffé, alternativt middag fra fast meny, det avhenger av antall gjester på hotellet.
Halvpensjon med drikke betyr at vann, lokalt øl, husets vin og brus til maten er inkludert.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Alcudia & Playa de Muro

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et pent hotell som ligger fint til i Alcudia, med kort vei til havna, shopping og restauranter. Den fine Alcudiastranda ligger i passe gangavstand. På hotellet er det et hyggelig bassengområde og et separat solterrasse med jacuzzi. Frokostbufféen er inkludert og du kan også legge til halvpensjon.

Ivory Playa

Bare noen meter fra strand i Alcudia ligger leilighetshotellet Ivory Playa med et innbydende bassengområde omgitt av en stor solterrasse og med flotte trær som gir god skygge. Hotellet har massevis av morsomme aktiviteter og et lite spa for egentid og velgjørende behandlinger.

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til fine INNSiDE by Melia Alcudia som ligger perfekt til i Alcudia, med kort vei til så vel den herlige stranda som barer og restauranter. Her bor du i pene rom og hotellet har et bassengområde med god plass.