Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase for komplett avkobling under den kanariske sola. Her kan voksne gjester over 18 år nyte freden og roen juniorsuiter deluxe og deluxesuiter og områder kun forbeholdet dem. Og for barnefamiliene og andre som vil ha litt mer fart og liv tilbys det aktiviteter på dagtid og underholdning hver kveld.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 1-3 personer. Suiter for 1-3 personer. Juniorsuiter deluxe med aldersgrense 18 år for 2-3 personer. Deluxesuiter med aldersgrense 18 år for 3-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Reint og fint ,kjekke folk som jobber der.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2 km
Til sentrum: 2,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels ligger i et herlig område sør på Gran Canaria, mellom Parque Natural de las Dunas de Maspalomas, stranda og golfbanen i Maspalomas.

Her er det herlige basseng, et stort basseng og et separat barnebasseng, samt fine solsenger der du kan nyte dagene i sola. Mot avgift er det også herlige balisolsenger. Bassenget er oppvarmet til minst 22 grader. Temperaturen i vannet kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Bassenghåndklær kan lånes, bytte mot avgift. Hotellet har en buss som kjører mellom hotellet og stranda flere ganger hver dag uten at du bør betale noe ekstra for det.

Av de beste lokale råvarene tilberedes så vel varme som kalde internasjonale retter. Disse serveres i bufférestauranten Palmera til frokost, lunsj og middag. Snackbaren Ola bar serverer enklere måltider til lunsj og middag. I baren O2 kan du slukke tørsten med et utvalg av fristende drikke (ikke inkludert i All Inclusive).

Aktiviteter på dagtid for voksne og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Kveldsunderholdning for hele familien flere dager i uka. Lekeplass. Treningsrom inkludert (16 årsgrense). Parkering på hotellet for den som leier bil i ferien. Begrenset trafikk.

For gjester i rom med aldersgrense 18 år
Det er et område på hotellet som er forbeholdt gjester i rommene med 18 års grense. Der er det bassengområde med et stort basseng og mot avgift herlige balinesiske solsenger. Her finner du også Duna Corner som serverer drikke til utsikten over de herlige sanddynene i Maspalomas.

Måltider

Inkludert vinteren 2023/24:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Inkludert vinteren 2024/25:

 • Frokostbuffé.

Inkludert vinteren 2023/24 og vinteren 2024/25:

 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé) inkl. drikke.
 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra

Helpensjon inkludert drikke omfatter frokost- og middagsbuffé. Drikken som er inkludert er ett glass vann, brus, øl eller vin til lunsj og middag.

Serveringstider i restauranten Palmera:

 • Frokost kl. 8.00-10.30.
 • Lunsj kl. 13.00-15.00.
 • Middag kl. 18.30-21.30.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Palmera kl. 8.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i restaurant Palmera kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Palmera kl. 18.00-21.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale og utvalgte internasjonale drinker i en av hotellets barer kl. 11.00-23.00.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter vanlig All Inclusive samt følgende:

 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker samt et større utvalg av drinker fra internasjonale merker i en av hotellets barer kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Maspalomas

Cordial Green Golf

Cordial Green Golf er et utmerket valg for den som liker å spille golf. Hotellet er nemlig nabo med den fine golfbanen i Maspalomas. Hvil ut ved bassenget etter morgenrunden eller ta hotellbussen til stranda. De lyse etasjeleilighetene ligger i hyggelige bungalower i rekke og alle har markterrasse.

Canary Garden Club - vinter 2023/24 & sommer 2024

Familievennlige Canary Garden Club ligger i rolige, frodige omgivelser I Maspalomas. På området er det god plass til lek, moro og avkobling, og det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng blir rask det naturlige samlingsstedet.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkludert i prisen! Her bor du i komfortable rom med plass til fire personer og du kan velge mellom å nyte den spanske sola i hotellets bassengområde, eller hoppe på hotellets gratisbuss som går til og fra stranda flere ganger daglig.

Maspalomas Resort by Dunas

Velkommen til Maspalomas Resort by Dunas, vårt nye og fine Apollo Mondo Family-hotell på Kanariøyene! Her trives både store og små familier i de romslige leilighetene, og med All Inclusive inkludert i prisen trenger du ikke tenke på at utgiftene løper av gårde. Som alltid på våre Apollo Mondo Family-hotell er det selvsagt Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppetrening og en herlig Mondo Café på takterrassen!

Canary Garden Club - vinter 2024/25

I rolige, grønne omgivelser i Maspalomas ligger Canary Garden Club, et hotell som passer for hele familien. Det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng for store og små blir raskt det naturlige møtestedet og på området er det plass til både avkobling og lek.

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas er et perfekt hotell når storfamilien skal på ferie, da kan familien med barn og ungdommer bo i familiesuiter med plass til seks personer og de eldre bo i en toromsvilla med aldersgrense. Her er det flere bassengområder med store basseng, barnebasseng, morsomme splash-basseng og et basseng med aldersgrense. Hotellet ligger i Maspalomas og har en egen buss som flere ganger per dag kjører til stranda. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra bekvem familieferie på Gran Canaria.