Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase for komplett avkobling under den kanariske sola. Her kan voksne gjester over 18 år nyte freden og roen juniorsuiter deluxe og deluxesuiter og områder kun forbeholdet dem. Og for barnefamiliene og andre som vil ha litt mer fart og liv tilbys det aktiviteter på dagtid og underholdning hver kveld.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 1-3 personer. Suiter for 1-3 personer. Juniorsuiter deluxe med aldersgrense 18 år for 2-3 personer. Deluxesuiter med aldersgrense 18 år for 3-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bra bassengområde og god tilgang på solsenger. Rent rom
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2 km
Til sentrum: 2,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels ligger i et herlig område sør på Gran Canaria, mellom Parque Natural de las Dunas de Maspalomas, stranda og golfbanen i Maspalomas.

Her er det herlige basseng, et stort basseng og et separat barnebasseng, samt luksuriøse, store solsenger der du kan nyte dagene i sola. Bassenget er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen i vannet kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Håndkleservice mot en depositum. Hotellet har en buss som kjører mellom hotellet og stranda flere ganger hver dag, mot avgift.

Av de beste lokale råvarene tilberedes så vel varme som kalde internasjonale retter. Disse serveres i bufférestauranten Palmera til frokost, lunsj og middag. Snackbaren Ola bar serverer enklere måltider til lunsj og middag. I baren O2 kan du slukke tørsten med et utvalg av fristende drikke.

Aktiviteter på dagtid for voksne og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Kveldsunderholdning for hele familien hver kveld. Treningsrom inkludert (16 årsgrense). Parkering på hotellet for den som leier bil i ferien. Begrenset trafikk.

For gjester i rom med aldersgrense 18 år
Det er et område på hotellet som er forbeholdt gjester i rommene med 18 års grense. Der er det bassengområde med et stort basseng og mot avgift herlige balinesiske solsenger. Her finner du også Duna Corner som serverer drikke og snacks til utsikten over de herlige sanddynene i Maspalomas.

Måltider

Inkludert

  • Halvpensjon.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Helpensjon inkludert drikke.
  • All Inclusive.

Helpensjon inkludert drikke omfatter frokost- og middagsbuffé. Drikken som er inkludert er ett glass vann, brus, øl eller vin til lunsj og middag.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restaurant Palmera kl. 8.00-10.30.
  • Lunsjbuffé i restaurant Palmera kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé i restaurant Palmera kl. 18.00-21.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Maspalomas

Cordial Green Golf

Cordial Green Golf er et utmerket valg for den som liker å spille golf. Hotellet er nemlig nabo med den fine golfbanen i Maspalomas. Hvil ut ved bassenget etter morgenrunden eller ta hotellbussen til stranda. De lyse etasjeleilighetene ligger i hyggelige bungalower i rekke og alle har markterrasse.

Canary Garden Club

Familievennlige Canary Garden Club ligger i rolige, frodige omgivelser. På området er det god plass til lek, moro og avkobling, og det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng blir rask det naturlige samlingsstedet.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkludert i prisen! Her bor du i komfortable rom med plass til fire personer og du kan velge mellom å nyte den spanske sola i hotellets bassengområde, eller hoppe på hotellets gratisbuss som går til og fra stranda flere ganger daglig.

Vista Oasis

I Sonnenland-området, cirka 3 kilometer fra sentrum av Maspalomas, ligger leilighetshotellet Vista Oasis. Her kan du koble av i det fine bassengområdet og det er gangavstand til restauranter, butikker og barer. Her kan du velge mellom å bo i toromsleilighet der All Inclusive er inkludert eller så velger du å kun legge til frokost eller halvpensjon.

Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas er det siste i rekken av populære Apollo Mondo Family-hotell. Her er det plass til den store familien i de romslige leilighetene, og All Inclusive inkludert i prisen. Og som alltid på våre Apollo Mondo Family-hotell er det selvsagt Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppetrening og en herlig Mondo Café med terrasse!