Maspalomas – ferieoase i sanddynene for barnefamilien

Maspalomas

  • • Fantastiske sanddyner
  • • Stor golfbane
  • • Morsomt turterreng

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Er du ute etter en avslappende ferieoase er Maspalomas stedet for deg. På den kilometerlange sandstranda stortrives barnefamilien! Her kan man nyte de eventyrlige sanddynene, herlige dager på stranda og dra på morsomme utflukter for hele familien.

Ukens deal: Reiser i januar 2022

Bestill vinterens feriedrøm i perioden 17. – 26.9 og få 500,- i rabatt per person på alle charterreiser til Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura i januar 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Populære hoteller – Maspalomas

Canary Garden Club

Fra 4 679 NOK
Bassengområdet

Cordial Green Golf

Fra 4 830 NOK

Fakta om Maspalomas

Mat og drikke

Gjennomsnittsprisen for en to-retters middag med drikke er cirka 180 kroner/person.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen med buss til det første hotellet i Maspalomas tar det cirka 30 min. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Rundt karnevalstid i Maspalomas kan transporten til hotellene ta noe lengre tid. Noen veier blir stengt og det kan være du må bære kofferten selv et stykke fra bussen til hotellet. Les mer om karnevalet.

Strender

Stranda er lang og bred med vannsportsaktiviteter og solsenger.

Mer fakta

Været

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
mai 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
des 21°c
8,1 av 10 Maspalomas
Våre gjesters vurdering, Basert på 146 vurderinger