Deluxesuite med aldersgrense 18 år

Deluxesuitene er for voksne og ligger i et område for kun voksne gjester. Her er det et bassengområde med balinesiske solsenger samt en snackbar.

Pene suiter med to enkeltsenger og mulighet for til ekstraseng i sovesofa. TV. Minibar og kaffemaskin. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekåper. Regndusj og wc, hårføner. Meget romslig markterrasse (20 kvm) med stoler og bord samt utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2-4

Familiesuite

Familiesuitene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og et oppholdsrom med mulighet for til ekstraseng i sovesofa. TV. Minibar og kaffemaskin. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekåper. Regndusj og wc, hårføner. Romslig markterrasse (12 kvm) med stoler og bord samt utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite

Juniorsuitene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for til ekstraseng i sovesofa. TV. Minibar og kaffemaskin. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekåper. Regndusj og wc, hårføner. Markterrasse (6 kvm) med stoler og bord samt utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 1-3

Juniorsuite Deluxe med aldersgrense 18 år

Juniorsuiter Deluxe for voksne som ligger i et område for kun voksne gjester. Her er det et bassengområde med balinesiske solsenger samt en snackbar. En dobbeltseng eller to enkeltsenger og et oppholdsrom med mulighet for til ekstraseng i sovesofa. TV. Minibar og kaffemaskin. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekåper. Regndusj og wc, hårføner. Romslig markterrasse (14 kvm) med stoler og bord samt utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 2-3

Suite

Pene suiter med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Oppholdsrom med mulighet for til ekstraseng i sovesofa. TV. Minibar og kaffemaskin. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekåper. Regndusj og wc, hårføner. Romslig markterrasse (14 kvm) med stoler og bord samt utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-3