Deluxesuite, aldersgrense 18 år

Deluxesuiter med meget romslig markterrasse (20 kvm) med stoler og bord samt utsikt mot bassenget. To enkeltsenger og mulighet for til ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Minibar. Nespresso kaffemaskin. TV. Badekåper. Regndusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Deluxesuitene er for voksne og ligger i et område for kun voksne gjester. Her er det et bassengområde med balinesiske solsenger samt en poolbar.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite

Juniorsuitene med markterrasse, stoler og bord samt utsikt mot bassenget. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Minibar. Nespresso kaffemaskin. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 1-3

Juniorsuite deluxe, aldersgrense 18 år

Juniorsuiter deluxe med romslig markterrasse (14 kvm) med stoler og bord samt utsikt mot bassenget. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for til ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Minibar. Nespresso kaffemaskin. TV. Badekåper. Regndusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Juniorsuiter deluxe er for voksne og ligger i et område for kun voksne gjester. Her er det et bassengområde med balinesiske solsenger samt en poolbar.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 2-3

Suite

Suiter med romslig markterrasse, stoler og bord samt utsikt mot bassenget. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Stue med mulighet for til ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Minibar. Nespresso kaffemaskin. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 1-3