Canary Garden Club - vinter 2024/25

I rolige, grønne omgivelser i Maspalomas ligger Canary Garden Club, et hotell som passer for hele familien. Det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng for store og små blir raskt det naturlige møtestedet og på området er det plass til både avkobling og lek.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Toromsleilighet i bungalow for 1-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stille og rolig sted. All inklusive.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2 km
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Canary Garden Club består av små bungalower som er spredt over et større område. Bassengområde med ett stort basseng, gratis solsenger, parasoller og barnebasseng. Begge bassengene er oppvarmet til minimum 22 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Badehåndklær mot depositum og bytte mot avgift. Chill out-område med balinesiske solsenger mot avgift. Poolbar.

Lite treningsrom. Bordtennis.

Wifi inkludert på hele hotellområdet.Hotellbuss til stranda flere ganger om dagen inkludert. Det er cirka 2,5 kilometer til shoppingsenteret Varadero i Meloneras. Det er cirka 3 kilometer til Playa del Inglés. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Dobbeltrom i bungalow:
Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Toromsleilighet i bungalow:
Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé.
 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 8.00-10.00.
 • Lunsj, enten à la carte fra snackmenyen eller buffé (avhengig av antall gjester) kl. 12.30-15.00.
 • Kaffe og kaker kl. 15.00-16.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.00-20.30.
 • Iskrem (små beger) kl. 11.00-23.00.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer, øl, vin, drinker og mineralvann kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 på avreisedagen.

Alle hotell – Maspalomas

Cordial Green Golf

Cordial Green Golf er et utmerket valg for den som liker å spille golf. Hotellet er nemlig nabo med den fine golfbanen i Maspalomas. Hvil ut ved bassenget etter morgenrunden eller ta hotellbussen til stranda. De lyse etasjeleilighetene ligger i hyggelige bungalower i rekke og alle har markterrasse.

Canary Garden Club - vinter 2023/24 & sommer 2024

Familievennlige Canary Garden Club ligger i rolige, frodige omgivelser I Maspalomas. På området er det god plass til lek, moro og avkobling, og det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng blir rask det naturlige samlingsstedet.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkludert i prisen! Her bor du i komfortable rom med plass til fire personer og du kan velge mellom å nyte den spanske sola i hotellets bassengområde, eller hoppe på hotellets gratisbuss som går til og fra stranda flere ganger daglig.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase for komplett avkobling under den kanariske sola. Her kan voksne gjester over 18 år nyte freden og roen juniorsuiter deluxe og deluxesuiter og områder kun forbeholdet dem. Og for barnefamiliene og andre som vil ha litt mer fart og liv tilbys det aktiviteter på dagtid og underholdning hver kveld.

Maspalomas Resort by Dunas

Velkommen til Maspalomas Resort by Dunas, vårt nye og fine Apollo Mondo Family-hotell på Kanariøyene! Her trives både store og små familier i de romslige leilighetene, og med All Inclusive inkludert i prisen trenger du ikke tenke på at utgiftene løper av gårde. Som alltid på våre Apollo Mondo Family-hotell er det selvsagt Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppetrening og en herlig Mondo Café på takterrassen!

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas er et perfekt hotell når storfamilien skal på ferie, da kan familien med barn og ungdommer bo i familiesuiter med plass til seks personer og de eldre bo i en toromsvilla med aldersgrense. Her er det flere bassengområder med store basseng, barnebasseng, morsomme splash-basseng og et basseng med aldersgrense. Hotellet ligger i Maspalomas og har en egen buss som flere ganger per dag kjører til stranda. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra bekvem familieferie på Gran Canaria.