Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas er et perfekt hotell når storfamilien skal på ferie, da kan familien med barn og ungdommer bo i familiesuiter med plass til seks personer og de eldre bo i en toromsvilla med aldersgrense. Her er det flere bassengområder med store basseng, barnebasseng, morsomme splash-basseng og et basseng med aldersgrense. Hotellet ligger i Maspalomas og har en egen buss som flere ganger per dag kjører til stranda. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra bekvem familieferie på Gran Canaria.


Rom/leiligheter

Suiter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Treroms suite for 3-5 personer/3-6 personer, hvorav 2 barn. Familiesuite for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Treroms familiesuite for 3-5 personer/3-5 personer, hvorav 2 barn. Toroms villa for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,3 km
Til sentrum: 1,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Suites & Villas by Dunas har tre bassengområder. Et bassengområde med to basseng, et barnebasseng og en jacuzzi samt en pool- og snackbar. Det andre bassengområdet har et basseng, et barnebasseng med tak som beskytter mot sola samt et splash-basseng. Det tredje bassengområdet har et basseng, jacuzzi og en poolbar kun for gjester som bor i toroms villaene, aldersgrense 16 år. Alle bassengene er oppvarmet til 23-27 grader fra november til april. Temperaturen i bassengene kan dog synke om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller i alle bassengområdene. Bassenghåndklær mot depositum, betales kontant.

Bufférestauranten Botanico serverer frokost, lunsj og middag. I poolbaren serveres lunsj, iskrem, snacks og ettermiddagskaffe. I à la carte-restauranten La Española kan du smake spanske tapasretter til middag, bordreservasjon kreves. Pent antrekk, langbukser for menn til middag. To poolbarer. Taste Lounge Bar rr åpen fra formiddag til midnatt (ikke inkludert i hotellets All Inclusive-program).

Treningsrom og sykkelsenter samt sykkelgarasje. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Bordtennis. Biljard mot avgift. Massasje og skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Kveldsunderholdning to kvelder per uke. Diskotek.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellbuss til Maspalomas-stranda flere ganger per dag.

Toroms villa
Toroms villaene ligger i enetasjes bygninger med tre-fire villaer i samme bygning. Villaene ligger et område med aldersgrense 16 år der det er et bassengområde med et felles basseng, en jacuzzi samt en poolbar med drikke og snacks. Bassenghåndklær inkludert. Safe i villaen er inkludert.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Serveringstider i bufférestauranten Botanico:

 • Frokost kl. 7.30-10.30.
 • Middag 18.00-21.30.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Botanico kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Botanico kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Botanico kl. 18.00-21.30.
 • Lunsj fra meny i poolbaren kl. 13.00-15.00.
 • Iskrem i poolbaren kl. 10.00-18.00.
 • Sandwicher i poolbaren kl. 15.00-18.00.
 • Ettermiddagskaffe kl. 16.00-17.00.
 • En middag per uke i à la carte-restauranten La Española, ved et opphold på mer enn fire netter.
 • Ubegrenset med lokale og utvalgte internasjonale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-24.00 og i diskoteket til kl. 1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 14.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Maspalomas

Cordial Green Golf

Cordial Green Golf er et utmerket valg for den som liker å spille golf. Hotellet er nemlig nabo med den fine golfbanen i Maspalomas. Hvil ut ved bassenget etter morgenrunden eller ta hotellbussen til stranda. De lyse etasjeleilighetene ligger i hyggelige bungalower i rekke og alle har markterrasse.

Canary Garden Club - vinter 2023/24 & sommer 2024

Familievennlige Canary Garden Club ligger i rolige, frodige omgivelser I Maspalomas. På området er det god plass til lek, moro og avkobling, og det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng blir rask det naturlige samlingsstedet.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkludert i prisen! Her bor du i komfortable rom med plass til fire personer og du kan velge mellom å nyte den spanske sola i hotellets bassengområde, eller hoppe på hotellets gratisbuss som går til og fra stranda flere ganger daglig.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase for komplett avkobling under den kanariske sola. Her kan voksne gjester over 18 år nyte freden og roen juniorsuiter deluxe og deluxesuiter og områder kun forbeholdet dem. Og for barnefamiliene og andre som vil ha litt mer fart og liv tilbys det aktiviteter på dagtid og underholdning hver kveld.

Vista Oasis

I Sonnenland-området, cirka 3 kilometer fra sentrum av Maspalomas, ligger leilighetshotellet Vista Oasis. Her kan du koble av i det fine bassengområdet og det er gangavstand til restauranter, butikker og barer. Her kan du velge mellom å bo i toromsleilighet der All Inclusive er inkludert eller så velger du å kun legge til frokost eller halvpensjon.

Maspalomas Resort by Dunas

Velkommen til Maspalomas Resort by Dunas, vårt nye og fine Apollo Mondo Family-hotell på Kanariøyene! Her trives både store og små familier i de romslige leilighetene, og med All Inclusive inkludert i prisen trenger du ikke tenke på at utgiftene løper av gårde. Som alltid på våre Apollo Mondo Family-hotell er det selvsagt Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppetrening og en herlig Mondo Café på takterrassen!

Canary Garden Club - vinter 2024/25

I rolige, grønne omgivelser i Maspalomas ligger Canary Garden Club, et hotell som passer for hele familien. Det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng for store og små blir raskt det naturlige møtestedet og på området er det plass til både avkobling og lek.