Cordial Green Golf

Cordial Green Golf er et utmerket valg for den som liker å spille golf. Hotellet er nemlig nabo med den fine golfbanen i Maspalomas. Hvil ut ved bassenget etter morgenrunden eller ta hotellbussen til stranda. De lyse etasjeleilighetene ligger i hyggelige bungalower i rekke og alle har markterrasse.

Ukens Deal: Gran Canaria

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på våre reiser til Gran Canaria. Bestill nå med avreiser i perioden 14/10 2023 – 20/4 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.

Gjelder kun nye bestillinger. Bestill senest 1. oktober 2023.

Rom/leiligheter

Toromsleiligheter i etasje for 1-3 personer. Toromsleiligheter i etasje plus for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fredelig, ingen lyd fra trafikk
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2 km
Til sentrum: 2,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cordial Green Golf i Maspolomas ligger leilighetene i toetasjes småhus rundt et stort og herlig bassengområde med to basseng med barneseksjon. Ett av bassengene er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger samt en pool-/snackbar med enkel matservering.

Hotellet har en kombinert restaurant og bar. Her kan du spise frokost, lunsj og middag.

Barneklubb i hotellets regi for barn 6-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass. Bordtennis. Biljard mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Minimarked. Hotellbuss til stranda og kjøpesenteret Yumbo flere ganger daglig inkludert. Det er cirka 2,6 kilometer til shoppingsenteret Varadero i Meloneras.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.
  • Halvpensjon (frokost og lunsj).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.30.
  • Middag kl. 18.30-21.00.

Legger du til halvpensjon på reiser over jul og nyttår er nyttårsmiddag inkludert.

Alle hotell – Maspalomas

Canary Garden Club

Familievennlige Canary Garden Club ligger i rolige, frodige omgivelser. På området er det god plass til lek, moro og avkobling, og det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng blir rask det naturlige samlingsstedet.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkludert i prisen! Her bor du i komfortable rom med plass til fire personer og du kan velge mellom å nyte den spanske sola i hotellets bassengområde, eller hoppe på hotellets gratisbuss som går til og fra stranda flere ganger daglig.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase for komplett avkobling under den kanariske sola. Her kan voksne gjester over 18 år nyte freden og roen juniorsuiter deluxe og deluxesuiter og områder kun forbeholdet dem. Og for barnefamiliene og andre som vil ha litt mer fart og liv tilbys det aktiviteter på dagtid og underholdning hver kveld.

Vista Oasis

I Sonnenland-området, cirka 3 kilometer fra sentrum av Maspalomas, ligger leilighetshotellet Vista Oasis. Her kan du koble av i det fine bassengområdet og det er gangavstand til restauranter, butikker og barer. Her kan du velge mellom å bo i toromsleilighet der All Inclusive er inkludert eller så velger du å kun legge til frokost eller halvpensjon.

Maspalomas Resort by Dunas

Velkommen til ett av våre populære Apollo Mondo Family-hotell. Her er det plass til den store familien i de romslige leilighetene, og med All Inclusive inkludert i prisen trenger du ikke tenke på at utgiftene løper av gårde. Som alltid på våre Apollo Mondo Family-hotell er det selvsagt Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppetrening og en herlig Mondo Café med terrasse!