Cordial Green Golf

Cordial Green Golf

  • • Stille og fredelig
  • • Nær golfbanen
  • • Trivelig bassengområde

Cordial Green Golf er et utmerket valg for den som liker å spille golf. Hotellet er nemlig nabo med den fine golfbanen i Maspalomas. Slapp av ved bassenget etter morgenrunden eller ta gratisbussen til stranda i stedet. De lyse etasjeleilighetene ligger i hyggelige bungalower i rekke og alle har markterrasse.

Ukens deal: Reiser i januar 2022

Bestill vinterens feriedrøm i perioden 17. – 26.9 og få 500,- i rabatt per person på alle charterreiser til Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura i januar 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter i etasje for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

To store, rene og ett oppvarmet basseng! Fin beliggenhet, men for oss, lite/ingen sol på markterr...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 2 km
Til sentrum: 2,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cordial Green Golf i Maspolomas ligger leilighetene i toetasjes småhus rundt et stort og herlig bassengområde med to basseng med barneseksjon. Gratis solsenger samt en pool-/snackbar med enkel matservering. Hotellet har egen á la carte-restaurant.

Gratis wifi i fellesområdene. Biljard mot avgift. Liten lekeplass. Minimarked. Gratis hotellbuss til stranda og kjøpesenteret Yumbo flere ganger daglig. Det er cirka 2,6 kilometer til shoppingsenteret Varadero i Meloneras.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost og halvpensjon mot tillegg.

Legger du til halvpensjon på reiser over jul og nyttår er nyttårsmiddag inkludert.

Verdt å vite

Ett av bassengene er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.

Sesongvariasjoner

Pool-/snackbaren holder stengt vinteren 2020/21 grunnet de rådende omstendighetene.