Maspalomas Resort by Dunas

apollo mondo family

Maspalomas Resort by Dunas

 • * All Inclusive inkludert
 • * Store romslige leiligheter
 • * Bra beliggenhet i Maspalomas

Velkommen til Maspalomas Resort by Dunas, vårt nye og fine Apollo Mondo Family-hotell på Kanariøyene! Her trives både store og små familier i de romslige leilighetene, og med All Inclusive inkludert i prisen trenger du ikke tenke på at utgiftene løper av gårde. Som alltid på våre Apollo Mondo Family-hotell er det selvsagt Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppetrening og en herlig Mondo Café på takterrassen!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 3-6 personer, hvorav 1 barn. Fireromsleiligheter for 4-8 personer, hvorav 1 barn. Suite for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Helheten var topp.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,7 km
Til sentrum: 1,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til Maspalomas Resort by Dunas, et hotell i typisk kanarisk stil med mindre bygninger spredd utover i en hyggelig hage. Her råder en hjemmekoselig og avslappet stemning og personalet kommer til å ta godt vare på deg og gjøre ferien til et kjært minne.

Bassengområde og strand
I hotellets frodige hage er det to bassengområder, det ene med et basseng og et separat barnebasseng og det andre med et basseng med barneseksjon. Det er også et plaskebasseng, Duni Park, for de yngste barna. Bassengene er oppvarmet til minst 24 grader vinterstid men bassengtemperaturen kan være lavere om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær kan lånes. Poolbar. Sandstranda i Maspalomas ligger et stykke unna men hotellet har busservice dit fire ganger per dag. Der er solsenger og parasoller mot avgift.

Restaurant
I hotellets restaurant diskes det opp med buffé til frokost, lunsj og middag. Bufféene er generøse og variasjonen og kvaliteten på maten kommer til å friste med nye smaker hver dag. Poolbaren La Palapa - Bar & Grill serverer ikke bare drikke og iskrem, men frister også med sandwicher, pizza, hamburger og pommes frites. Her er det også ettermiddagskaffe hver dag og noen kvelder i uka forvandles den til en grillrestaurant.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere typer nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet! Kaféen ligger på hotellets takterrasse – det perfekte stedet for å nyte vakre solnedganger. Les mer om Mondo Café her.

Club Polly & Mino og Swim School by Apollo
Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino tilbyr kvalitative, morsomme og lærerike aktiviteter seks dager i uka. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner!

Slå to fluer i en smekk og la barna utvikle svømmeferdighetene på Apollos egen svømmeskole, Swim School by Apollo, i ferien. Våre instruktører er profesjonelle og barna kan ta svømmeknapper som Baddaren og Simborgarmärket (svensk svømmeopplæringssystem). Her kan du lese mer om Swim School by Apollo.

Treningsrom og gruppetrening
Som på alle Apollo Mondo Family-hotell tilbys gruppetrening med skandinavisktalende instruktører. Et mindre treningsrom for egen trening finnes også.

Øvrig
Wifi inkludert. Velassortert minimarked på hotellet. Gangavstand til sanddynene, shopping og golfbanen. Trafikken samt musikk og lyd fra hotellets showbar kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Apollo Mondo Family på Maspalomas Resort by Dunas inkluderer:

 • Wifi
 • Treningsrom
 • Fire treningstimer per dag
 • Solsenger, parasoller og bassenghåndklær
 • Busservice til stranda

Mot avgift:

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Vaskemaskin og tørketrommel.

Måltider

Inkludert:

Sesongvariasjoner

Maspalomas Resort by Dunas er Apollo Mondo Family-hotell i perioden 21. oktober 2023 til 5. april 2024. Utenom denne perioden tilbys ingen konseptaktiviteter som Swim School by Apollo, barneklubben Club Polly & Mino eller treningstimer med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Skandinavisktalende Apollopersonale
 • Direkte transport t/r hotellet
 • Mondo Food & Beverage
 • Gruppetrening og treningsrom inkludert

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Mitt Apollo og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Maspalomas Resort by Dunas kan du bestille direkte transport* fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Mitt Apollo, dersom du allerede har bestilt.

*) på reiser med rutefly kan vi dessverre ikke garantere direkte transport.

Alle hotell – Maspalomas

Cordial Green Golf

Cordial Green Golf er et utmerket valg for den som liker å spille golf. Hotellet er nemlig nabo med den fine golfbanen i Maspalomas. Hvil ut ved bassenget etter morgenrunden eller ta hotellbussen til stranda. De lyse etasjeleilighetene ligger i hyggelige bungalower i rekke og alle har markterrasse.

Canary Garden Club - vinter 2023/24 & sommer 2024

Familievennlige Canary Garden Club ligger i rolige, frodige omgivelser I Maspalomas. På området er det god plass til lek, moro og avkobling, og det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng blir rask det naturlige samlingsstedet.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkludert i prisen! Her bor du i komfortable rom med plass til fire personer og du kan velge mellom å nyte den spanske sola i hotellets bassengområde, eller hoppe på hotellets gratisbuss som går til og fra stranda flere ganger daglig.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase for komplett avkobling under den kanariske sola. Her kan voksne gjester over 18 år nyte freden og roen juniorsuiter deluxe og deluxesuiter og områder kun forbeholdet dem. Og for barnefamiliene og andre som vil ha litt mer fart og liv tilbys det aktiviteter på dagtid og underholdning hver kveld.

Canary Garden Club - vinter 2024/25

I rolige, grønne omgivelser i Maspalomas ligger Canary Garden Club, et hotell som passer for hele familien. Det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng for store og små blir raskt det naturlige møtestedet og på området er det plass til både avkobling og lek.

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas er et perfekt hotell når storfamilien skal på ferie, da kan familien med barn og ungdommer bo i familiesuiter med plass til seks personer og de eldre bo i en toromsvilla med aldersgrense. Her er det flere bassengområder med store basseng, barnebasseng, morsomme splash-basseng og et basseng med aldersgrense. Hotellet ligger i Maspalomas og har en egen buss som flere ganger per dag kjører til stranda. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra bekvem familieferie på Gran Canaria.