Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkludert i prisen! Her bor du i komfortable rom med plass til fire personer og du kan velge mellom å nyte den spanske sola i hotellets bassengområde, eller hoppe på hotellets gratisbuss som går til og fra stranda flere ganger daglig.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Grei mat.bedre en de me hadde forventa me tanke på all inclusive. Grei drikke
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 3,5 km
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mirador Maspalomas by Dunas består av seks bygninger som ligger på en høyde i utkanten av Maspalomas. Vakker utsikt fra hotellet mot Maspalomas og Meloneras. Man kan også skimte sanddynene og Atlanterhavet i det fjerne. Butikker, barer og restauranter i nærheten. Det er 500 meter til shoppingsenteret El Tablero.

Stort bassengområde med basseng to basseng, hvorav ett med integrert jacuzzi. Separat barnebasseng med piratskip og vannsklie. Bassengene er oppvarmet til minst 22 fra november til april. Temperaturen kan dog være noe lavere om morgenen, kvelden og ved dårlig vær. Solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum og avgift. Hotellbuss til stranda flere ganger daglig inkludert.

I bufférestauranten El Mundo serveres frokost, lunsj og middag. Hotellet har også to à la carte-restauranter. Love&Hate og den asiatiske restauranten Osaka. Pent antrekk til middag. Ikke badetøy og menn må ha langbukser. Poolbar som også serverer enkle retter på dagtid. Lobbybar. Diskotek fem dager i uka.

Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Aktiviteter for barn og voksne på dagtid samt profesjonell kveldsunderholdning et par ganger i uka. Bordtennis. Biljard mot avgift. Treningsrom. Mulig med massasje og skjønnhetsbehandling mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Det tar cirka 5 minutter å kjøre til golfbanen i Maspalomas. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restauranten El Mundo kl. 8.00-10.30.
 • Varm snacks i poolbaren La Cabana kl. 11.00-16.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten El Mundo kl. 13.30-15.30.
 • Iskrem i poolbaren La Cabana kl. 10.00-00.00.
 • Ettermiddagskaffe i poolbaren La Cabana kl. 16.00-17.00.
 • Kald snacks i poolbaren La Cabana kl. 17.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restauranten El Mundo kl. 18.30-22.00, to bordsetninger.
 • En middag og utvalgt drikke i en av de to à la carte-restaurantene Love&Hate og Osaka. Bordreservasjon kreves. Gjelder kun ved et opphold på 7 netter eller mer, og er inkludert i dobbeltrommene med bassengutsikt og i familierommene.
 • Ubegrenset med lokal drikke som øl, vin, drinker og brus i eb av hotellets alle barer kl. 10.30-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Maspalomas

Cordial Green Golf

Cordial Green Golf er et utmerket valg for den som liker å spille golf. Hotellet er nemlig nabo med den fine golfbanen i Maspalomas. Hvil ut ved bassenget etter morgenrunden eller ta hotellbussen til stranda. De lyse etasjeleilighetene ligger i hyggelige bungalower i rekke og alle har markterrasse.

Canary Garden Club - vinter 2023/24 & sommer 2024

Familievennlige Canary Garden Club ligger i rolige, frodige omgivelser I Maspalomas. På området er det god plass til lek, moro og avkobling, og det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng blir rask det naturlige samlingsstedet.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels er en oase for komplett avkobling under den kanariske sola. Her kan voksne gjester over 18 år nyte freden og roen juniorsuiter deluxe og deluxesuiter og områder kun forbeholdet dem. Og for barnefamiliene og andre som vil ha litt mer fart og liv tilbys det aktiviteter på dagtid og underholdning hver kveld.

Maspalomas Resort by Dunas

Velkommen til Maspalomas Resort by Dunas, vårt nye og fine Apollo Mondo Family-hotell på Kanariøyene! Her trives både store og små familier i de romslige leilighetene, og med All Inclusive inkludert i prisen trenger du ikke tenke på at utgiftene løper av gårde. Som alltid på våre Apollo Mondo Family-hotell er det selvsagt Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, gruppetrening og en herlig Mondo Café på takterrassen!

Canary Garden Club - vinter 2024/25

I rolige, grønne omgivelser i Maspalomas ligger Canary Garden Club, et hotell som passer for hele familien. Det hyggelige bassengområdet med oppvarmede basseng for store og små blir raskt det naturlige møtestedet og på området er det plass til både avkobling og lek.

Suites & Villas by Dunas

Suites & Villas by Dunas er et perfekt hotell når storfamilien skal på ferie, da kan familien med barn og ungdommer bo i familiesuiter med plass til seks personer og de eldre bo i en toromsvilla med aldersgrense. Her er det flere bassengområder med store basseng, barnebasseng, morsomme splash-basseng og et basseng med aldersgrense. Hotellet ligger i Maspalomas og har en egen buss som flere ganger per dag kjører til stranda. Legg gjerne til All Inclusive for en ekstra bekvem familieferie på Gran Canaria.