Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 71 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

,
bergen

+
rommet,matenog kjempefin underholdning.
-
var veldig skuffet hadde ønske om first floor men fikk rom i 3 etg. og ikke heis.var veldig sliten etter fem tureropp og ned pluss trapper ned og opp fra spisesal.det var ikke tak på balkong ,trist da vi fikk kraftig regn de to siste dagene to slitne pensjonister

Bekreftet gjest: 2019-05-25


9 av 10

Reidar,
Knarrevik, Hordaland

+
Maten.
-
Mye bråk og hyl fra høns i hagen.

Bekreftet gjest: 2018-10-06


8 av 10

Karin,
Tønsberg

+
Pent uteområde
-
Buffetmaten var trist. Grønnsaker fullstendig kokt i stykker til grøt når en skulle forsyne seg. Det meste kjøttet og fisk smakte papp, helt kokt i dtykker deh også.

Bekreftet gjest: 2018-08-11


8 av 10

Jens,
Oslo

+
Godt utvalg på buffè. Kort vei til strand.
-
Varierende serviceinstilling på personalet. Noen viste ganske tydelig at de var likeglade med jobben og gjerne skulle vært et annet sted. Kanskje slitasje på slutten av høysesong. Strengere regime på solsenger. Nesten alle solsengene hadde hotelles hånklær på seg kl 8 om morgenen. Mange senger ble ikke benyttet før etter lunsj. Fall på dusjgulv gikk feil vei. Dette var lett og se, og alt vannet rant ut på badet og helt inn på rommet. Hotellet sendte teknisker som skylte sluket og klagde på at vi skylte snorkelutstyret for saltvann i dusjen. Ingen løsning der. Renholdspesjonalet så heldigvis annerledes på problemet og ga oss flere ekstra hånklær som vi kunne legge foran dusjen. Det løste problemet for vår del. Hotellet var garantert klar over problemet, men var likevel veldig overrasket når jeg meldte fra. Tror ikke golvet i dusjen hadde forandret seg flere grader mellom de forrige gjestene og oss.

Bekreftet gjest: 2018-08-11


7 av 10

Fred,
olsvik

+
fasiliteter for barn og beliggenhet til sjø
-
bedre mat/skyldes alt for lite personale i restaurant m/v

Bekreftet gjest: 2018-08-11


8 av 10

Carina,
Tromsø

+
Barnebassenget og området rundt det
-
For varmt i matsalen, og mye støy. Måltider hadde blitt langt hyggeligere dersom temperaturen ble senket. Det hang ingen skilt om forbud mot å fylle private flasker fra vanndispensere i matsalen som mange gjorde - enormt smittepotensiale og veldig ekkelt!!

Bekreftet gjest: 2018-08-04


9 av 10

Torunn,
Oslo

+
Barnevennlig
-
Alt for mye bruk av plast. Hadde dårlig samvittighet for alt vi kastet i løpet av ferien; kopper, glass, fat, sugerør. Hadde vært positivt om hotellet hadde en mer miljøvennlig profil med mer kildesortering og resirkulerbart engangsmateriale.

Bekreftet gjest: 2018-07-21


9 av 10

Mette,
Bergen

+
Effektive servitører, kort vei til strand, hyggelig personale og rene områder. Var der i fjor også.
-

Bekreftet gjest: 2018-07-07


7 av 10

,

+
All inklusiv var flott.
-
Haner galte om morgenen, burde flyttes.

Bekreftet gjest: 2018-07-07


8 av 10

Mona ,
Porsgrunn

+
Barnevennlig , stort og fint område. Frodig
-

Bekreftet gjest: 2018-07-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

2294 vurderinger
Utmerket
 
1315
Veldig bra
 
671
Bra
 
217
Mindre bra
 
62
Dårlig
 
29

Fem siste vurderinger

25.06.2018

Innlegg av 683RobertC Larvik, Norge

Ferie

Fint hotell mye bra her. Det som skuffer er lunsj og middag buffen dette er ikke bra. Veldig kjedelige og ikke bra. En ny kokk må til for å gjøre maten god. Det er synd at maten er så skuffende dårlig. Menneskene som jobber er er virkelig sørvis innstilte og gjør en fantastisk bra jobb. Gjør noe med maten så kommer vi tilbake😁.

 
13.01.2018

Innlegg av Hanna3006 Nord-Trøndelag, Norge

Super underholdning

Vår start på reisen var desverre ganske skuffende. Da vi ankom rommet merket vi straks at det stanset kloakk på tommer vårt, i tillegg var rommet rett ved veien og partygatene. Etter en dag fikk vi heldigvis byttet rom til suite som vi måtte betale for selv, men det var absolutt verdt det. Det var lite utvalg av mat til å være et all inklusive hotell, men temakveldene (spesielt mexicansk) var kjempegodt. Ikke så barnevennlig frokostbuffet, da de ikke hadde pannekaker osv. Underholdningen var kjempebra, spesielt på kveldene. Der var det bingo hver kveld, og den som vant, vant hele beløpet som hadde kommet inn av bingokuponger den kvelden. Vi vant en kveld, hele 1000 kroner! Trivelige ansatte.

 
26.07.2017

Innlegg av HappyRoyNorway Haugesund

Flott familiehotell

Pluss: -Perfekt badeanlegg for de aller minste barna -Hyggelig personale -Animation-teamet var flinke med barna Minus: -Dårlig trykk i dusjen og tregt avløp -Maten kunne vært bedre. Var ofte tomt for det som var mest populært. -Hektisk / kaotisk i restauranten Samlet sett et hyggelig familiehotell hvor de har lagt meget godt til rette for de minste barna. Vi reiste med en toåring, og hun hadde det helt topp både på dagtid og ikke minst på minidisco på kveldstid.

 
06.08.2016

Innlegg av JtheEntrepreneur

Veldig delt opplevelse

Et hotell som vi hadde store forhåpninger til. En del av disse ble innfridd og deler absolutt ikke. Rom; lukter kloakk der vi fikk rom, dette har andre skrevet også - og det stemmer. Restaurant med all-inclusive.. Joda, men med en kvalitet som er langt dårligere enn tidligere hoteller. Tydelig at her brukes det enten kjøtt av dårlig kvalitet (seigt, trevlete, sener) eller er det et kjøkkenpersonale som burde hatt kurs eller blitt avskjediget. Betjening i restaurant er så som så, lite smilende men ekstremt effektive. Resepsjon var veldig bra! Hyggelige, service innstilte og får toppscore. Underholdningen på hotellet er meget bra - hyggelige og smilende! Topp! Barene var gode nok. Hun som stod i baren ved barnebassenget var glimrende! Totalt sett så er det langt fra toppscore når mat og lukt på rom ødelegger mye.

 
19.12.2015

Innlegg av AnneLiseK258 Lillestrøm, Norge

En ferieuke.

Vi var på Mallorca for første gang, og hadde en nydelig uke. Hotellet var koselig, med flere basseng å velge i, og flott underholdning om kveldene. Leiligheten vi hadde lå rolig til mot omgivelsen. Vi trivdes godt, med mye nytt å spennende å oppleve.