Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 33 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
8,2 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Tilpasset barn!!
-
Bedre og variert barnemat manglet pannekakene og ikke bare rød pastasaus! Maten var bedre ifjord samt de manglet betjening og spisesalens servitører var tydelig overarbeidet!! Dette bør Apollo ta opp!!

Bekreftet gjest: 2019-08-17


9 av 10

+
rommet,matenog kjempefin underholdning.
-
var veldig skuffet hadde ønske om first floor men fikk rom i 3 etg. og ikke heis.var veldig sliten etter fem tureropp og ned pluss trapper ned og opp fra spisesal.det var ikke tak på balkong ,trist da vi fikk kraftig regn de to siste dagene to slitne pensjonister

Bekreftet gjest: 2019-05-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

2322 vurderinger
Utmerket
 
1325
Veldig bra
 
682
Bra
 
220
Mindre bra
 
66
Dårlig
 
29

Fem siste vurderinger

03.10.2019

Innlegg av annesT9707OU Arendal, Norge

Ok Hotel

Bestillt leilighet m et soverom, bad og stue /kjøkken. Fikk et slitent rom med gammelt og dårlig bad. Fikk bytta til nyrenovert leil. som var bra. Spiste kun et måltid i restauranten. Middagsbuffé i lite koselig lokale og lite smakfull mat. Fint med 4 bassenger i forskjellige nivå. Eget barnebasseng. Nært t strand, kun en trapp unna. Fin beliggenhet ca 10min gange til sentrum m utallige gode restauranter. Bra seng på rommet. Totalt et hotell midt på treet.

 
25.06.2018

Innlegg av 683RobertC Larvik, Norge

Ferie

Fint hotell mye bra her. Det som skuffer er lunsj og middag buffen dette er ikke bra. Veldig kjedelige og ikke bra. En ny kokk må til for å gjøre maten god. Det er synd at maten er så skuffende dårlig. Menneskene som jobber er er virkelig sørvis innstilte og gjør en fantastisk bra jobb. Gjør noe med maten så kommer vi tilbake😁.

 
13.01.2018

Innlegg av Hanna3006 Nord-Trøndelag, Norge

Super underholdning

Vår start på reisen var desverre ganske skuffende. Da vi ankom rommet merket vi straks at det stanset kloakk på tommer vårt, i tillegg var rommet rett ved veien og partygatene. Etter en dag fikk vi heldigvis byttet rom til suite som vi måtte betale for selv, men det var absolutt verdt det. Det var lite utvalg av mat til å være et all inklusive hotell, men temakveldene (spesielt mexicansk) var kjempegodt. Ikke så barnevennlig frokostbuffet, da de ikke hadde pannekaker osv. Underholdningen var kjempebra, spesielt på kveldene. Der var det bingo hver kveld, og den som vant, vant hele beløpet som hadde kommet inn av bingokuponger den kvelden. Vi vant en kveld, hele 1000 kroner! Trivelige ansatte.

 
26.07.2017

Innlegg av HappyRoyNorway Haugesund

Flott familiehotell

Pluss: -Perfekt badeanlegg for de aller minste barna -Hyggelig personale -Animation-teamet var flinke med barna Minus: -Dårlig trykk i dusjen og tregt avløp -Maten kunne vært bedre. Var ofte tomt for det som var mest populært. -Hektisk / kaotisk i restauranten Samlet sett et hyggelig familiehotell hvor de har lagt meget godt til rette for de minste barna. Vi reiste med en toåring, og hun hadde det helt topp både på dagtid og ikke minst på minidisco på kveldstid.

 
06.08.2016

Innlegg av JtheEntrepreneur

Veldig delt opplevelse

Et hotell som vi hadde store forhåpninger til. En del av disse ble innfridd og deler absolutt ikke. Rom; lukter kloakk der vi fikk rom, dette har andre skrevet også - og det stemmer. Restaurant med all-inclusive.. Joda, men med en kvalitet som er langt dårligere enn tidligere hoteller. Tydelig at her brukes det enten kjøtt av dårlig kvalitet (seigt, trevlete, sener) eller er det et kjøkkenpersonale som burde hatt kurs eller blitt avskjediget. Betjening i restaurant er så som så, lite smilende men ekstremt effektive. Resepsjon var veldig bra! Hyggelige, service innstilte og får toppscore. Underholdningen på hotellet er meget bra - hyggelige og smilende! Topp! Barene var gode nok. Hun som stod i baren ved barnebassenget var glimrende! Totalt sett så er det langt fra toppscore når mat og lukt på rom ødelegger mye.