Mallorca – storbypuls og strandliv

  • • Avreise lørdag morgen fra Oslo, Trondheim og Bergen

Å tilbringe ferien på Mallorca er noe alle burde gjøre en gang i livet. Det som er viktig er å finne det Mallorca som passer for deg.

Barnefamiliene trives nok best i Alcudia & Playa de Muro. Mens Cala Ratjada har litt av hvert og faller i smak både for dere som ferierer med barn og dere som kun er voksne. Det er noen hundre meter å gå til sjøen og du finner fine bukter med herlige strender. I havnen og i området rundt hotellene er det mange hyggelige spisesteder som byr på gode matopplevelser. Ønsker du litt natteliv er det flere klubber med god musikk.

Ønsker du en rolig ferie og med litt høyere hotellstandard, vil Cala d'Or eller Puerto de Soller passe for deg. Partygjengen foretrekker helt sikkert Palma Nova & Magaluf

 

Cruise i Middelhavet

Oppdag Middelhavet fra sjøsiden! Reis fra Roma, Venezia, Den franske riviera eller Barcelona – den beste måten å oppleve Middelhaver er på cruise.

Les mer om Middelhavscruise

 

Populære feriesteder – Mallorca

Stranden Cala Gat

Cala Ratjada

3 hoteller fra 4 598 NOK

Fakta om Mallorca

Mat og drikke

En toretters middag koster ca. 230 kroner pr. person; en øl koster ca. 40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til våre hoteller i Palma og Ca'n Pastilla ca. 15 minutter, Illetas ca. 20 minutter; Palma Nova, Torrenova, Puerto Sollér og Magaluf ca. 30 minutter, og til Cala d'Or og Alcudia/Playa de Muro ca. 1 time. Til våre hotell i Cala Ratjade tar det ca. 1,5 timer. Transporten går vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Ekstra bagasje som sykkel, golfbag og surfebrett koster ca. 30 euro tur/retur å ta med på transferbussen (man må bestille tur/retur). Avgiften betales direkte på flyplassen til våre agenter. Da det er begrenset bagasjekapasitet på bussen, må du alle kontakte Apollos personale på reisemålet en uke på forhånd. Telefonnummer står på billetten.

Strender

Alcudia har en 14 kilometer lang finkornet og langgrunn sandstrand som strekker seg fra Alcudia til Ca'n Picafort. Palma Nova, Torrenova og Magaluf har fire finkornede sandstrender. Puerto de Sóller har to sandstrender, og Puerto de Pollensa har en fin sandstrand som er en halv kilometer lang. Lang, hvit og barnevennlig sandstrand i Ca'n Pastilla, med gode muligheter for vannsport. I Cala d'Or er det små badeviker som ikke er langgrunne. Det finnet gode muligheter for ulike vannsportsaktiviteter.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
des 15°c

Populære hoteller

Prinsotel La Pineda

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i 2-romsleilighet, 7 netter, 29/9 2018, Fra Oslo Lufthavn

fra 4 598 NOK

Bestill

SOM Far Alcudia

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Juniorsuite I Sidebygning, 7 netter, 29/9 2018, Fra Oslo Lufthavn

fra 6 698 NOK

Bestill

SOM Llevant Suites

Prisen gjelder pr. person når min. to reiser sammen i Suite, 7 netter, 6/10 2018, Fra Oslo Lufthavn

fra 4 498 NOK

Bestill
Se alle hoteller

Bestill kun fly eller hotell på Mallorca:

Bestill kun fly Bestill kun hotell

Skreddersy ferien selv med rutefly og hotell

Passer ingen av våre populære charterreiser til Palma for deg, kan du selv sette sammen reisen din her. Bestill kun flybilletter, kun hotell eller en pakkereise. Når du bestiller ferie med valgfritt fly og hotell, gjelder andre regler enn for charter, men du er uansett dekket av Pakkereiseloven når du bestiller det samlet.