En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

2627 vurderinger
Utmerket
 
2154
Veldig bra
 
344
Bra
 
87
Mindre bra
 
26
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

14.01.2023

av hansjacobm

Velassaru Maldives Resort

Andre gang vi er på Velassaru Maldives og like fornøyd, om ikke bedre enn sist. Stedet er et paradis, som Maldivene for øvrig. Fordelen med Velassaru er at resorten ligger 25 min med båt fra Male. Til tross for at øya er liten har de 5 restauranter, hvorav alle er bra. Det er god plass mellom solsenger og villaene, enten på vann, eller strand. Servicen er tipp topp og de har en gym med tredemøller og vekter, tennisbane og en masse vannaktiviteter. Jeg hadde gleden av å ta Advanced open water dykkekurs mens jeg var der. Den meget dyktige og erfarne Simone Greco Lucchina hjalp meg gjennom 4 av de 5 påkrevde dykkene og fremsto svært profesjonell hele veien. Under et av dykkene, drift dive, var strømmen i overkant sterk, så jeg fikk litt panikk. Simone tok tak i meg og ventet til jeg hadde roet meg ned. Anbefaler å dykke med Simone dersom du har muligheten. Ellers er dykking på Maldivene et MUST. Her ser du alt av havets vesener i alle former og farger i klar sikt. Det er utrolig mange vegger, tilaer, giri, caves & canyons. Alt i alt en terningkast 6 opplevelse. Her manglet ingenting :)

 
07.03.2018

av Mehmet G Oslo, Norge

Honeymoon

JEg syns det var en av de beste valgene jeg har gjort ved å velge dette hotellet! Det var først og fremst enkelt å reise fra Male flyplass til øya, og folk som jobbet der var utrolige hyggelige, hotelrommet var rent fint og luksus, bodde på en strand bungaov rett foran strandet. Når det gjelder pris så var det en av best og mest billigst plass. Eneste negativiteten ved Maldives er at man kjeder seg etter 1 ukes tid. :) Ellers er det absolutt siste paradiset som er igjen i verden. Er du nygift anbefaler jeg på det sterkeste å ha honeymoon på Maldives, og ikke minst i Velassaru. :)

 
02.12.2015

av tafse oslo

Paradis på jord!

Vi bodde i en WaterVilla i 7 netter med Indulgence Package. Villaen var ren og pen, og herlig privat. Fint utvalg av restauranter på øya men vi forelsket oss spesielt i "Chill Bar" til lunsj og "Sand" restaurant til middag.

 
14.05.2024

av A A

A présent je peux affirmer que le paradis existe

La perfection a un nom : velassaru un long voyage aussi bien en avion que sur place. Un retour sur terre difficile. Une parenthèse céleste qui vous porte et vous transporte pour de longues années durant un voyage pas prêt d’être oublié et qui vous marque à tout jamais

 
28.04.2024

av Andrii B

Незабываемы отдых в люксовом отеле!

Velassaru необыкновенный остров природной красоты, с прекрасными beach и water villas, внимательным сервисом и ресторанами для настоящих гурманов! Лагуна с чистейшей водой, хрустящий белый песок под ногами, белоснежные лежаки на пляжах и огромный Инфинити бассейн с видом на океан! Неповторимые завтраки, обеды и ужины - особенно в тематических ресторанах ала кард! Множество водных развлечений и морских экскурсий, я ездил на купание с акулами это просто нереально круто! Виллы максимально комфортные и убираются 2 раза в день. Персонал приветлив и внимателен - чувствуется позитив одной большой семьи. Цель которой, подарить вам лучший отдых из возможных в сегменте Люкс! У luxury есть имя - Velassaru!