Dhigali Maldives

Dhigali Maldives er et moderne og stilrent All Inclusive-hotell i Raa atollen. Her venter vakre kritthvite strender, turkist vann, strandturer på bare føtter og mulighet til å snorkle på revet blant koraller, havskilpadder, revhaier og fisker i alle regnbuens farger.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom i bungalow for 1-2 personer. Deluxerom i bungalow for 1-3 personer. Sea Front Villa for 1-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Water Villa for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det er lett å bli fortryllet av undervannsverdenen og mange timer kan tilbringes med å snorkle på Dhigali Maldives rev som omgir hele øya. Her er det mange fiskeslag og koraller å utforske. Det er også en lagune, perfekt for vannsporter samt et dykkesenter. Vil du utforske hva som befinner seg under havoverflaten uten å bli bløt kan du bli med på en tur med glassbunnbåten. Snorkelutstyr kan lånes.

Capers bufférestaurant er åpent til frokost og middag og serverer internasjonale retter og lokale delikatesser. Oppdag den sanne essensen av Maldivene på grillrestauranten Faru, signaturrestauranten Battuta tar deg med på en reise gjennom Midtøsten og asiatiske smaker og restaurant Jade tilbyr enklere retter på dagtid og når sola går ned til retter fra det asiatiske kjøkkenet. Inne i jungelen ligger en pizzeria, perfekt for take away. På hotellet ligger også en kafé som tilbyr mat, drikke og søtsaker. Gå ikke glipp av et besøk i baren Haali, bygd som et fuglehus og her samles hotellets gjester for å nyte av en magisk solnedgang.

Midt på øya, omgitt av frodig vegetasjon, ligger et spa med utendørsbasseng og dampbadstue samt behandlinger basert på lokale tradisjoner for helse og for å gi energi. Treningsrom. Yogatimer. Kinokvelder på stranda. Underholdning om kveldene med levende musikk. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale, for barn 4-11 år. PADI-dykkesenter. Ikke motorisert vannsporter inkludert, kajakk, wakeboard og stand up-paddle (SUP). Katamaran, windsurfing, vannski og bananbåt mot avgift.

Wifi inkludert. Det er lege på resortet. Butikk med suvenirer og badeartikler.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restaurant Capers.
  • Lunsjbuffé i restaurant Capers.
  • À la carte-lunsj i pizzeriaen, Café eller i Jade.
  • Middagsbuffé i restaurant Capers.
  • À la carte-middag i à la carte-restaurantene Faru, Battuta og Jade.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker i hotellets barer.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon.

Verdt å vite

Transport er inkludert i reisens pris. Når du har landet på Males flyplass og hentet bagasjen går du til Dhigali Maldives disk/skilt og får der videre informasjon om transporten, som foregår med sjøfly fra en annen terminal eller med innenriksfly fra innenriksterminalen. Flyreisen tar cirka 40 minutter og så videre med speed boat cirka 1 time og 10 minutter. Tillatt bagasjevekt per person om bord på sjøflyet og på innenriksflyet er 20 kilo.

Alle hoteller – Maldivene

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldives er en urørt perle som ligger nesten så langt nord det er mulig å komme på Maldivene. Her venter en avslappende ferietilværelse der du bor i en lekker strandvilla eller en villa på vannet. Og om havet ikke er nok, har alle villaer eget basseng.

Dusit Thani Maldives

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg.

Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives har en deilig avslappende atmosfære og har mye å by på når det gjelder komfort, aktiviteter og restauranter. Hit kommer du for å nyte paradisstranda, det varme havet og de lekre bassengene i tillegg til det store utvalget av restauranter og barer. Legg til vannsporter som snorkling og dykking og ferien kan starte!

Velassaru Maldives

Grav tærne ned i myk hvit sand, hvil blikket på det krystallklare havet og se den magiske solnedgangen... Det kan bli virkelighet på Velassaru Maldives. Her kan du nyte av livets goder, som barfotturer, utforske de mange restaurantene og barene, oppdag livet under overflaten eller bare slappe av på en paradisstrand.

Adaaran Club Rannalhi

På Adaaran Club Rannalhi er det lett å finne feriepulsen i rolige og behagelige omgivelser. Du bor i bungalower med herlig markterrasse på land eller over vannet og direkte tilgang til det krystallklare havet nedenfor. Her kan du nyte en spektakulær utsikt over horisonten og våkne til lyden av bølgene om morgenen. All Inclusive er inkludert så enklere blir det ikke!

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Bestiller du Adaaran Select Hudhuran Fushi for drømmeferien på Maldivene kan du bokstavelig talt velge å bo med tærne i den nydelige korallsanden helt i strandkanten. Et omfattende All Inclusive-program er inkludert!

Adaaran Prestige Vadoo

Aldersgrense på hotellet: 12 år. Velkommen til Adaaran Prestige Vadoo, et herlig resort som for gjester over 12 år, bare en halvtime med båt fra Malé. Water Villaene og den fantastiske sandstranda gjør dette til en drømmeferie. På revet kan du oppdage livet under havoverflaten og over vann er det massevis av vannsporter å prøve seg på. Det er også et spa for å skjemme seg bort. En butler sørger for at du får en uforglemmelig ferie.