Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives er et paradis med hvite korallstrender og krystallklart vann som passer perfekt for snorkling og dykking. Aldersgrensen er 18 år og her venter en ro og en stillhet som omfavner sjelen. Gå hånd i hånd i vannkanten rundt øya og se etter fisk og skjell, nyt gode måltider, snorkling ved husrevet for å så nyte en fantastisk solnedgang.

Inkludert i prisen: Transport til/fra hotellet og Male samt bagasje.


Rom/leiligheter

Ettroms villa for 2 personer. Villa Superior for 2 personer. Water Villa superior for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 11 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives er omkranset av myk og herlig strand med korallsand, som ikke blir så varm av solas stråler. Her bader du i krystallklart vann og du kan ta snorkelen og svømme ut til hotellets rev. Stort og herlig bassengområde rett ovenfor den kritthvite sandstranda. Her er det solsenger og parasoller både ved bassengområdet og på stranda. Swim up-bar. Basseng- og strandhåndklær inkludert.

I ferien din på Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives kan du spise godt, uansett om du legger til halvpensjon, helpensjon, All Inclusive eller All Inclusive Ultra. I bufférestauranten Oceans serveres frokost, lunsj og middag og i de tre à la carte-restaurantene Suan Bua, Al Khaima og La Brezza bys det på det beste fra det thailandske kjøkkenet, Midtøsten og det italienske kjøkkenet. I Coral Bar serveres Afternoon Tea og i de to barene serveres drikke på dagtid og om kvelden.

Vannsportsenter med katamaran, snorkling, windsurfing, kajakk, parasailing og pedalbåter inkludert, motordrevne sporter som bananbåt og vannski er mot avgift. Snorklingsutstyr inkludert under hele oppholdet. Spa med badstue, dampbadstue, jacuzzi og spabehandlinger, alt mot avgift. Kveldsunderholdning med levende musikk. Film søndagskveldene på stranda. Padi-tilsluttet dykkesenter med flere kurs, alt fra avanserte kurs til snorklingsturer. Hotellet arrangerer utflukter som dyphavsfiske og hvalsafari både med og uten flasker.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Informasjon om transporten til hotellet
Transporten er inkludert i reisens pris. Når du har landet på Malés flyplass og hentet bagasjen går du til Centaras disk/skilt for å få videre informasjon om transporten. Transporten går med speed båt cirka 30 minutter. Ventetid kan forekomme innen båten går, dog sjelden mer enn 30 minutter. Ved hjemreise drar du fra hotellet cirka 4 timer innen flyet går.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) inkl. måltidsdrikke.
 • Helpensjon (frokost, lunsj- og middagsbuffé) inkl. måltidsdrikke.
 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra.

I halvpensjonen er frokost og middag i bufférestauranten Oceans, eller en treretters à la carte-middag fra en fast meny i restaurantene Suan Bau, La Brezza eller Al Khaimah inkludert. Til middagen er to glass drikke, ett glass med husets brus eller vann og ett glass med husets vin eller øl inkludert.

I helpensjonen er frokost, lunsj og middag i bufférestauranten Ocean eller en treretters à la carte-lunsj fra en fast meny i restaurantene Suan Bua eller La Brezza, eller en treretters à la carte-middag fra en fast meny i restaurantene Suan Bua, La Brezza eller Al Khaimah inkludert. Til lunsj og middag er to glass drikke, ett glass med husets brus eller vann og ett glass med husets vin eller øl.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Oceans kl. 7.00-10.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Oceans kl. 12.00-14.00.
 • Treretters à la carte-lunsj fra en fast meny i restaurantene Suan Bua eller La Brezza kl. 12.00-14.00.
 • Afternoon Tea kl. 15.30-16.30.
 • Kanapéer og små tapasretter kl. 18.30-19.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Oceans kl. 19.00-22.00.
 • Treretters à la carte-middag fra en fast meny i restaurantene Suan Bua, La Brezza eller i Al Khaimah kl. 19.00-22.00.
 • Minibaren på rommet, som daglig etterfylles med snacks, brus, vann, sjokolade og øl.
 • Ubegrenset med lokale og internasjonale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-23.00.
 • Snorklingsutflukt til husets rev, en gang per opphold på minst 12 netter.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter alt over samt følgende:

 • Fireretters à la carte-lunsj fra en fast meny i restaurantene Suan Bua eller La Brezza kl. 12.00-14.00.
 • Fireretters à la carte-middag fra en fast meny i restaurantene Suan Bua, La Brezza eller i Al Khaimah kl. 19.00-22.00.
 • Minibaren på rommet fylles opp med enten en flaske (50 cl) med vodka, gin eller whiskey eller en liten flaske vin.
 • Voucher verdt 50 USD per dag/villa som kan benyttes som delbetaling i hotellets spa (gjelder ikke spaprodukter).
 • Vask - fire plagg per villa og dag.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2024/25 kan ikke Villa Suprior bestilles. Det er heller ikke mulig å velge All Inclusive Ultra mot tillegg.

Alle hotell – Maldivene

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldives er en urørt perle som ligger nesten så langt nord det er mulig å komme på Maldivene. Her venter en avslappende ferietilværelse der du bor i en lekker strandvilla eller en villa på vannet. Og om havet ikke er nok, har alle villaer eget basseng. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r JA Manafaru Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Dusit Thani Maldives

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Dusit Thani Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives er et moderne og stilrent All Inclusive-hotell i Raa atollen. Her venter vakre kritthvite strender, turkist vann, strandturer på bare føtter og mulighet til å snorkle på revet blant koraller, havskilpadder, revhaier og fisker i alle regnbuens farger. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Dhigali Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives har en deilig avslappende atmosfære og har mye å by på når det gjelder komfort, aktiviteter og restauranter. Hit kommer du for å nyte paradisstranda, det varme havet og de lekre bassengene i tillegg til det store utvalget av restauranter og barer. Legg til vannsporter som snorkling og dykking og ferien kan starte! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Kuramathi Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Velassaru Maldives

Grav tærne ned i myk hvit sand, hvil blikket på det krystallklare havet og se den magiske solnedgangen... Det kan bli virkelighet på Velassaru Maldives. Her kan du nyte av livets goder, som barfotturer, utforske de mange restaurantene og barene, oppdag livet under overflaten eller bare slappe av på en paradisstrand. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Velassaru Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Adaaran Club Rannalhi

På Adaaran Club Rannalhi er det lett å finne feriepulsen i rolige og behagelige omgivelser. Du bor i bungalower med herlig markterrasse på land eller over vannet og direkte tilgang til det krystallklare havet nedenfor. Her kan du nyte en spektakulær utsikt over horisonten og våkne til lyden av bølgene om morgenen. All Inclusive er inkludert så enklere blir det ikke! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Adaaran Club Rannalhi fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Bestiller du Adaaran Select Hudhuran Fushi for drømmeferien på Maldivene kan du bokstavelig talt velge å bo med tærne i den nydelige korallsanden helt i strandkanten. Et omfattende All Inclusive-program er inkludert! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Adaaran Select Hudhuran Fushi fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Adaaran Prestige Vadoo

Aldersgrense på hotellet: 18 år. Velkommen til Adaaran Prestige Vadoo, et herlig resort som for gjester over 18 år, bare en halvtime med båt fra Malé. Water Villaene og den fantastiske sandstranda gjør dette til en drømmeferie. På revet kan du oppdage livet under havoverflaten og over vann er det massevis av vannsporter å prøve seg på. Det er også et spa for å skjemme seg bort. En butler sørger for at du får en uforglemmelig ferie. Inkludert i prisen: Transport t/r Adaaran Prestige Vadoo og Male flyplass. Bagasje inkludert.

LUX* South Ari Atoll Resorts & Villas

LUX South Ari Atoll Resorts & Villas ligger sydvest i øyriket Maldivene og er et paradis uten sko eller krav. Hotellet har flere restauranter, turkist vann med mulighet for herlig snorkling og dykking. Her er det to evighetsbasseng for avkoblende bad. Bo i en ville med eget basseng og deilige stunder i solnedgangen. Her er det også et spa, tennisbaner og naturligvis flere aktiviteter både i havet og på land. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r LUX South Ari Atoll Resorts & Villas fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

The Westin Maldives Miriandhoo Resort

The Westin Maldives Miriandhoo Resort er et pent og hotell i stilig design som ligger i øyriket Maldivene. Her kan du koble av og nyte livets gode sider. Hotellets motto er at du skal ha det bra og både spise og drikke sunt og godt. Nyt en spasertur i sanden, få nye krefter i hotellets spa, snorkle, ta en økt i det velutstyrte treningsrommet og legger du til All Inclusive er det bare å lene seg tilbake i solsenga og nyte livet. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r The Westin Maldives Miriandhoo Resort fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa er et luksuriøst paradis med hvite korallstrender og klart blått hav på øya Furanafushi på Maldivene. Turer på stranda på bare føtter, snorkling i en magisk undervannsverden, deilige spabehandlinger, god mat og fantastiske solnedganger. Velkommen til ditt paradis i paradiset! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Meeru Island Resort & Spa

Velkommen til paradisøya Meerufenfushi der Meeru Island Resort & Spa er øyas eneste hotell. Dette er stedet for barfotluksus på den hvite korallstranda slynger seg rundt hele øya med krystallklart, turkist badevann. Vil du være aktiv finnes det mye å gjøre både for par og familier. Inkludert i prisen: Transport t/r hotellet og Male med bagasje.

Constance Moofushi Maldives

Omgitt av turkisblått hav og kritthvite sandstrender lokker Constance Moofushi Maldives med luksuriøst barfotliv med havets paradisiske korallhager rett utenfor i det som anses være en av verdens beste steder for dykking. Her velger du selv om du vil delta i aktiviteter eller nyte hele dagen i bassenget, i havet eller på stranda Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Hotellet og Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives er ikke noe mindre enn en feriedrøm med kritthvite korallstrender, turkist vann, god mat og dykking og snorkling i verdensklasse. Når du lander på øya senker roe seg og stillheten tar over. Her er det lett å finne ro for sjelen med en tur på bare føtter på stranda i vannkanten før frokost eller en vakker og stille tur i solnedgang - før middag. Snorkle, dykk, hvil ut og bare nyt - du er i paradis. Inkludert i prisen: Transport til/fra hotellet og Male samt bagasje.

Dusit Thani Maldives – vinter 2024/25

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Dusit Thani Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.