Deluxe villa

Deluxe villa med terrasse som ligger nært stranda. Det er noen trappetrinn mellom soveromsdelen og stuedelen. En lekker dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar med vann inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper. Strandveske med badehåndklær og strandsko. Badet er delvis under åpen himmel med dusj både ute og inne samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Deluxerom i bungalow

Deluxerom i bungalow med terrasse som ligger nært stranda. Det er noen trappetrinn mellom soveromsdelen og stuedelen. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar med vann inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper. Badet er delvis under åpen himmel med dusj både ute og inne samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.
  • Strandveske med strandhåndklær og strandsko i rommet.

Romstørrelse: Ca. 70 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 1-3

Seafront villa

Seafront villa som ligger noen skritt fra vannkanten ved den fine stranda. En dobbeltseng og en dagseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar med vann inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper. Strandveske med badehåndklær og strandsko. Badet er delvis under åpen himmel med dusj og separat badekar samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 96 kvm inkl. uteplass
Antall personer: 1-3

Seafront villa med eget basseng

Seafront villa som ligger noen skritt fra vannkanten ved den fine stranda og har et lite basseng. Terrasse med dagseng, sitteplasser og solsenger samt en parasoll. En dobbeltseng og en dagseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar med vann inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Strandveske med badehåndklær og strandsko. Badet er delvis under åpen himmel med dusj og separat badekar samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 116 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 1-3

Water bungalow med eget basseng

Water bungalow med eget basseng på terrassen samt havutsikt. På terrasse er det solsenger samt en dagseng. Bungalowene ligger i strandkanten eller står på påler over vannet. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar med vann inkludert. Vinkjøler. Nespresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Hjemmekinosystem med mulighet for å streame lyd med Bluetooth. Strykejern og strykebrett. Strandveske med badehåndklær og strandsko. Badekåper. Badet er delvis under åpen himmel med dusj og separat badekar med utsikt over lagunen samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Aldersgrense i disse rommene er 12 år.
  • Ta gjerne med badesko siden terrassen og bryggene i tre blir veldig varme i sola.

Romstørrelse: Ca. 80 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 1-3

Water villa

Water villa er et lite hus som er bygd på påler ute i lagunen. Terrasse i tre med dagseng, solsenger samt en parasoll. Badetrapp ned til Det indiske hav. En dobbeltseng, sofa og lenestoler. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar med vann inkludert. Vinkjøler. Nespresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Hjemmekinosystem med mulighet for å streame lyd med Bluetooth. Strykejern og strykebrett. Badekåper. Strandveske med badehåndklær og strandsko. Bad med dusj, separat badekar med utsikt over lagunen samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Ta gjerne med badesko siden terrassen og bryggene i tre blir veldig varme i sola.

Romstørrelse: Ca. 112 kvm inkl. uteplass
Antall personer: 1-3