Meeru Island Resort & Spa

Velkommen til paradisøya Meerufenfushi der Meeru Island Resort & Spa er øyas eneste hotell. Dette er stedet for barfotluksus på den hvite korallstranda slynger seg rundt hele øya med krystallklart, turkist badevann. Vil du være aktiv finnes det mye å gjøre både for par og familier.

Inkludert i prisen: Transport t/r hotellet og Male med bagasje.

Ukens deal!

Akkurat nå får du 750,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Thailand, Bali, Langkawi, Mauritius, Maldivene, Vietnam, Goa og Sri Lanka.

Gjelder kun nye bestillinger.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 4 personer. Ettroms villa for 1-3 personer. Seafront villa for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

En stor del av øya er urørt med frodig vegetasjon og svaiende palmer. Rett utenfor øya er det også et fargerikt korallrev med et rikt marine liv.

Stranda strekker seg rundt hele øya, og det er godt med solsenger og parasoller. Ved strandkanten og med utsikt over havet ligger hotellets to basseng. Ved det ene bassenget, som kun er for gjester over 18 år, råder stillheten. Ved det andre bassenget, som ligger i nærheten av barneklubben, er det mer liv og røre. Strand-/bassenghåndklær inkludert. Poolbarer som tilbyr forfriskende drikke finner du i bassengområdene.

Meeru Island Resort & Spa er helpensjon inkludert og i hotellets bufférestauranter serveres så vel internasjonale som lokale retter, typisk for Maldivene. Det er to bufférestauranter, Farivalhu og Maalan. Hvilken du har tilgang til avhenger av hvor på anlegget du bor. Det er også to à la carte-restauranter, som er åpne på kveldstid, der du kan innta middag mot ekstra kostnad. Bordreservasjon kreves. Restaurant Asian Wok byr på asiatiske retter og teppanyaki. På den unike restauranten Hot Rock tilberedes maten på glødende magmasteiner. Det er også flere barer. En av dem er forbeholdt voksne gjester. Hotellet har en egen hage som daglig forser restaurantene med frukt og grønnsaker, mer lokalprodusert enn som så blir det ikke!

Øya er drøyt en kilometer lang, hvilket faktiske er relativt stort for å være Maldivene, og her er det mange aktiviteter å velge blant. Vil du dykke eller snorkle er det et Padi dykkesenter mot avgift og i hotellets golfsenter er det en driving ranch og en putting green mot avgift. Vil du se deg om på øya kan du leie sykkel. Mulig å spille tennis, badminton og vannsporter mot avgift. Treningsrom. Noen aktiviteter er mot avgift. Hver søndag arrangeres en fotballkamp mellom personalet og hotellets gjester. Hotellet arrangerer også utflukter som katamaranturer og dyphavsfiske mot avgift.

Her er også et spa som tilbyr massasje og andre behandlinger mot avgift. Aldersgrense 12 år. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Informasjon om transporten til hotellet Transporten er inkludert. Når du har landet på Males flyplass og hentet bagasjen går du til Meeru Islands disk/skilt for å få informasjon videre transport. Transport skjer med speedbåt og tar cirka 1 time. Ventetid kan forekomme. Ved hjemreise forlater du hotellet cirka 4 timer før flyet går. Tillatt vekt per person om bord i speedbåten er 20 kilo. Bagasjen transporteres i blant med en separat båt, så tenk på å pakke det aller mest nødvendige i håndbagasjen

Måltider

Inkludert:

Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé) Nyttårsmiddag Frokost serveres kl. 07.30-10.00, lunsj kl. 12.30-14.00 og middag kl. 19.00-21.00.

Mot tillegg:

All Inclusive Det finnes to bufférestauranter, Farivalhu og Maalan. Hvilken du tilhører avhenger av hvor ditt bosted er plassert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokost i en av bufférestaurantene kl. 7.30-10.00.
 • Snacks i Dhoni Bar og A-Mare Bar kl. 10.00-18.00.
 • Lunsj i en av bufférestaurantene kl. 12.30-14.00.
 • Snacks i Dhoni Bar og Uthuru Bar kl. 18.00-23.00.
 • Middag i en av bufférestaurantene kl. 19.00-21.00.
 • Minibar med vann, brus, øl, vin og enklere snacks, daglig påfyll.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i en av hotellets barer kl. 11.00-23.00.
 • 1 Sunset Cruise (utflukt).
 • 30 minutters gruppetime i snorkling, utstyr ikke inkludert.
 • 30 minutters gruppe introduksjon i windsurfing, inkl. utstyr.
 • 30 minutters gruppetime på driving ranchen, inkl. utstyr.
 • Gjester med All Inclusive kan benytte treningsrommet, delt på yoga-timer, trene golf på driving ranchen og pitch n' putt-banen og spille tennis uten ekstra kostnad.
 • Lån av kajakker og windsurfebrett 1 time/dag.

Aldersgrenser for gruppeaktiviteter.

 • Snorkling i gruppe, aldersgrense 6 år og barn må snorkle sammen med en foresatt.
 • Windsurfing i gruppe, aldersgrense 16 år.
 • Kajakk i gruppe, aldersgrense 6 år og barn må padle sammen med en foresatt.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til avreise fra hotellet.

Alle hotell – Maldivene

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldives er en urørt perle som ligger nesten så langt nord det er mulig å komme på Maldivene. Her venter en avslappende ferietilværelse der du bor i en lekker strandvilla eller en villa på vannet. Og om havet ikke er nok, har alle villaer eget basseng. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r JA Manafaru Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Dusit Thani Maldives

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Dusit Thani Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives er et moderne og stilrent All Inclusive-hotell i Raa atollen. Her venter vakre kritthvite strender, turkist vann, strandturer på bare føtter og mulighet til å snorkle på revet blant koraller, havskilpadder, revhaier og fisker i alle regnbuens farger. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Dhigali Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives har en deilig avslappende atmosfære og har mye å by på når det gjelder komfort, aktiviteter og restauranter. Hit kommer du for å nyte paradisstranda, det varme havet og de lekre bassengene i tillegg til det store utvalget av restauranter og barer. Legg til vannsporter som snorkling og dykking og ferien kan starte! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Kuramathi Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Velassaru Maldives

Grav tærne ned i myk hvit sand, hvil blikket på det krystallklare havet og se den magiske solnedgangen... Det kan bli virkelighet på Velassaru Maldives. Her kan du nyte av livets goder, som barfotturer, utforske de mange restaurantene og barene, oppdag livet under overflaten eller bare slappe av på en paradisstrand. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Velassaru Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Adaaran Club Rannalhi

På Adaaran Club Rannalhi er det lett å finne feriepulsen i rolige og behagelige omgivelser. Du bor i bungalower med herlig markterrasse på land eller over vannet og direkte tilgang til det krystallklare havet nedenfor. Her kan du nyte en spektakulær utsikt over horisonten og våkne til lyden av bølgene om morgenen. All Inclusive er inkludert så enklere blir det ikke! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Adaaran Club Rannalhi fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Bestiller du Adaaran Select Hudhuran Fushi for drømmeferien på Maldivene kan du bokstavelig talt velge å bo med tærne i den nydelige korallsanden helt i strandkanten. Et omfattende All Inclusive-program er inkludert! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Adaaran Select Hudhuran Fushi fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Adaaran Prestige Vadoo

Aldersgrense på hotellet: 18 år. Velkommen til Adaaran Prestige Vadoo, et herlig resort som for gjester over 18 år, bare en halvtime med båt fra Malé. Water Villaene og den fantastiske sandstranda gjør dette til en drømmeferie. På revet kan du oppdage livet under havoverflaten og over vann er det massevis av vannsporter å prøve seg på. Det er også et spa for å skjemme seg bort. En butler sørger for at du får en uforglemmelig ferie. Inkludert i prisen: Transport t/r Adaaran Prestige Vadoo og Male flyplass. Bagasje inkludert.

LUX* South Ari Atoll Resorts & Villas

LUX South Ari Atoll Resorts & Villas ligger sydvest i øyriket Maldivene og er et paradis uten sko eller krav. Hotellet har flere restauranter, turkist vann med mulighet for herlig snorkling og dykking. Her er det to evighetsbasseng for avkoblende bad. Bo i en ville med eget basseng og deilige stunder i solnedgangen. Her er det også et spa, tennisbaner og naturligvis flere aktiviteter både i havet og på land. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r LUX South Ari Atoll Resorts & Villas fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

The Westin Maldives Miriandhoo Resort

The Westin Maldives Miriandhoo Resort er et pent og hotell i stilig design som ligger i øyriket Maldivene. Her kan du koble av og nyte livets gode sider. Hotellets motto er at du skal ha det bra og både spise og drikke sunt og godt. Nyt en spasertur i sanden, få nye krefter i hotellets spa, snorkle, ta en økt i det velutstyrte treningsrommet og legger du til All Inclusive er det bare å lene seg tilbake i solsenga og nyte livet. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r The Westin Maldives Miriandhoo Resort fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa er et luksuriøst paradis med hvite korallstrender og klart blått hav på øya Furanafushi på Maldivene. Turer på stranda på bare føtter, snorkling i en magisk undervannsverden, deilige spabehandlinger, god mat og fantastiske solnedganger. Velkommen til ditt paradis i paradiset! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Constance Moofushi Maldives

Omgitt av turkisblått hav og kritthvite sandstrender lokker Constance Moofushi Maldives med luksuriøst barfotliv med havets paradisiske korallhager rett utenfor i det som anses være en av verdens beste steder for dykking. Her velger du selv om du vil delta i aktiviteter eller nyte hele dagen i bassenget, i havet eller på stranda Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Hotellet og Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives er ikke noe mindre enn en feriedrøm med kritthvite korallstrender, turkist vann, god mat og dykking og snorkling i verdensklasse. Når du lander på øya senker roe seg og stillheten tar over. Her er det lett å finne ro for sjelen med en tur på bare føtter på stranda i vannkanten før frokost eller en vakker og stille tur i solnedgang - før middag. Snorkle, dykk, hvil ut og bare nyt - du er i paradis. Inkludert i prisen: Transport til/fra hotellet og Male samt bagasje.

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives er et paradis med hvite korallstrender og krystallklart vann som passer perfekt for snorkling og dykking. Aldersgrensen er 18 år og her venter en ro og en stillhet som omfavner sjelen. Gå hånd i hånd i vannkanten rundt øya og se etter fisk og skjell, nyt gode måltider, snorkling ved husrevet for å så nyte en fantastisk solnedgang. Inkludert i prisen: Transport til/fra hotellet og Male samt bagasje.

Dusit Thani Maldives – vinter 2024/25

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Dusit Thani Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.