Velassaru Maldives

Grav tærne ned i myk hvit sand, hvil blikket på det krystallklare havet og se den magiske solnedgangen... Det kan bli virkelighet på Velassaru Maldives. Her kan du nyte av livets goder, som barfotturer, utforske de mange restaurantene og barene, oppdag livet under overflaten eller bare slappe av på en paradisstrand.


Rom/leiligheter

Deluxerom i bungalow for 1-3 personer. Water Bungalow med eget basseng 1-3 personer. Deluxerum Villa for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Sea Front Villa for 1-3 personer. Sea Front Villa med eget basseng for 1-3 personer. Water Villa for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velassaru Maldives er det et herlig evighetsbasseng ved stranda med utsikt over havet. For den som vil sjekke ut livet under havoverflaten er det snorklingsutstyr til låns på hotellet. Disse aktivitetene tilbys uten kostnad - guidet snorklingsturer på revet to ganger i uka, cruise på morgenen fire ganger i uka og tre ganger i uka tilbys yoga i solnedgangen rundt 18-tiden.

På hotellet finns bufférestauranten Vela og ytterligere fire à la carte-restauranter med spesialiteter samt to barer. Teppanyaki serveres helt ytterst på en brygge, i Etesian tilbys retter fra en sofistikert meny av latinamerikanske retter, Turqoise har internasjonale retter og mat med asiatisk touch og Sands som tilbyr pan-indiske smaker serverte i små private paviljonger på strand. Fen Bar lokker med en herlig vinliste samt europeiske og asiatiske smaker i mindre pakke og Chill Bar byr på tapaslignende retter og lekre cocktails. En gang per dag tar iskremvognen en runde rundt øya og byr på en iskrem eller sorbet.

I hotellets spa tilbys behandlinger mot avgift, alt fra et boblebasseng som er plassert over lagunen til tradisjonelle spapakker og manikyr. Treningsrom. Tennis.

Wifi inkludert. Butikk med suvenirer og badeartikler.

På GLIDE vannsportssentrum fins motoriserte aktiviteter som vannski og SEABOB-jet samt windsurfing, kitesurfing, SUP og kajakk. For den som vil ha mer vannkontakt anbefaler vi snorkling eller dykking. Dykkesenter med PADI-kurser fins også på øya. Hotellet har flere utflukter som for eksempel snorklingsturer, dyphavsfiske og besøk på andre øyer i øyriket Maldivene. Dert er lege på hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost- og middagsbuffé samt à la carte-lunsj i restauranten Turquoise).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Vela.
 • À la carte-lunsj i restaurant Turquoise, Fen Bar, Pizzeria eller i Chill Bar.
 • Middagsbuffé i restaurant Vela.
 • À la carte-middag i en av restaurantene Etesian, Sand, Teppanyaki eller Tuquoise.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i hotellets barer.
 • Kajakk, to timer/dag.
 • Snorklingsutstyr.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon.

Verdt å vite

Transport er inkludert i reisens pris. Når du har landet på Males flyplass og hentet bagasjen går du til Velassaru Maldives disk/skilt og får der videre informasjon om transporten videre, som foregår med speed boat og tar cirka 25 minutter.

Sesongvariasjoner

Deluxerom Villa kan kun bestilles for vinteren 2022/2023.

Alle hoteller – Maldivene

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldives er en urørt perle som ligger nesten så langt nord det er mulig å komme på Maldivene. Her venter en avslappende ferietilværelse der du bor i en lekker strandvilla eller en villa på vannet. Og om havet ikke er nok, har alle villaer eget basseng.

Dusit Thani Maldives

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives er et moderne og stilrent All Inclusive-hotell i Raa atollen. Her venter vakre kritthvite strender, turkist vann, strandturer på bare føtter og mulighet til å snorkle på revet blant koraller, havskilpadder, revhaier og fisker i alle regnbuens farger.

Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives har en deilig avslappende atmosfære og har mye å by på når det gjelder komfort, aktiviteter og restauranter. Hit kommer du for å nyte paradisstranda, det varme havet og de lekre bassengene i tillegg til det store utvalget av restauranter og barer. Legg til vannsporter som snorkling og dykking og ferien kan starte!

Adaaran Club Rannalhi

På Adaaran Club Rannalhi er det lett å finne feriepulsen i rolige og behagelige omgivelser. Du bor i bungalower med herlig markterrasse på land eller over vannet og direkte tilgang til det krystallklare havet nedenfor. Her kan du nyte en spektakulær utsikt over horisonten og våkne til lyden av bølgene om morgenen. All Inclusive er inkludert så enklere blir det ikke!

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Bestiller du Adaaran Select Hudhuran Fushi for drømmeferien på Maldivene kan du bokstavelig talt velge å bo med tærne i den nydelige korallsanden helt i strandkanten. Et omfattende All Inclusive-program er inkludert!

Adaaran Prestige Vadoo

Aldersgrense på hotellet: 12 år. Velkommen til Adaaran Prestige Vadoo, et herlig resort som for gjester over 12 år, bare en halvtime med båt fra Malé. Water Villaene og den fantastiske sandstranda gjør dette til en drømmeferie. På revet kan du oppdage livet under havoverflaten og over vann er det massevis av vannsporter å prøve seg på. Det er også et spa for å skjemme seg bort. En butler sørger for at du får en uforglemmelig ferie.