Centara Grand Island Resort & Spa Maldives

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives er ikke noe mindre enn en feriedrøm med kritthvite korallstrender, turkist vann, god mat og dykking og snorkling i verdensklasse. Når du lander på øya senker roe seg og stillheten tar over. Her er det lett å finne ro for sjelen med en tur på bare føtter på stranda i vannkanten før frokost eller en vakker og stille tur i solnedgang - før middag. Snorkle, dykk, hvil ut og bare nyt - du er i paradis.

Inkludert i prisen: Transport til/fra hotellet og Male samt bagasje.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Ettroms villa for 2 personer. Toroms villa for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Water villa superior for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives er omkranset av myk og herlig strand med korallsand, som ikke blir så het når sola skinner. Her bader du i krystallklart vann og kan ta snorkelen med og svømme ut til hotellets rev. Du går rundt hele øya på minutter. Hotellet har et stort og herlig bassengområde med et basseng og et barnebasseng. Solsenger og parasoller samt basseng- og strandhåndklær inkludert.

I ferien på Centara Grand Island Resort & Spa Maldives kan du spise godt, uansett om du bestiller halvpensjon, helpensjon, All Inclusive eller All Inclusive Ultra. I bufférestauranten Reef serveres frokost, lunsj og middag og i de to à la carte-restaurantene Suan Bua og Azzuri serveres det beste fra det thailandske og det italienske kjøkkenet. I Coral Bar serveres Afternoon Tea og i de to barene serveres drikke på dagtid og om kvelden.

Det er mye å finne på selv om øye er liten, blant annet er det et treningsrom, du kan spille sandvolleyball eller et set tennis. Biljard mot avgift. I hotellets spa kan du koble av med deilige spabehandlinger, dampbadstue, varme og kalde basseng og yogatimer. Vannsportsenter med seiling, snorkling, windsurfing, kajakk, parasailing og pedalbåter inkludert, motordrevne sporter som til bananbåt og vannski er mot avgift.

Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Kveldsunderholdning med levende musikk. Film på stranda søndagskveld. Padi-dykkersenter med alt fra avanserte kurs til boble-kurs for barn fra 8 år. Hotellet arrangerer utflukter som dyphavsfiske, snorklingsturer og hvalsafari både med og uten flasker. Internasjonal barneklubb med eget klubbhus.

Wifi inkludert på hele hotellet. Butikk som selger badetøy, godteri, drikke, iskrem og suvenirer.

Informasjon om transporten videre til hotellet Transporten t/r hotellet er inkludert i reisens pris. Når du har landet på Males flyplass og hentet din bagasje møtes du av hotellets flyplasspersonale som eskorterer deg til en innsjekkingsdisk. Transporten går med sjøfly til den lokale flyplassen og selve flyturen tar cirka 25 minutter. Ventetid kan forekomme før flyet går, normalt mellom 45 minutter og 2,5 timer. Tenk på at maks tillatt bagasjevekt på sjøflyet er 20 kg + 3 kg håndbagasje per person. Enkeltbagasje som overskrider 30 kg totalt er ikke tillatt.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) med drikke.
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé) med drikke.
 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra.

Halvpensjonen omfatter frokost og middag i bufférestauranten Reef Restaurant eller en treretters à la carte-middag fra fast meny i restaurantene Suan Bua eller Azzuri. Til middag er to glass inkludert; ett glass med husets brus eller vann og ett glass med husets vin eller øl.

Helpensjonen omfatter frokost, lunsj og middag i bufférestauranten Reef Restaurant eller en treretters à la carte-lunsj fra fast meny i restauranten Suan Bua samt en treretters à la carte-middag fra fast meny i restaurantene Suan Bua eller Azzuri. Til lunsj og middag er to glass inkludert; ett glass med husets brus eller vann og ett glass med husets vin eller øl.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Reef kl. 7.00-10.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Reef kl. 12.00-14.30.
 • Treretters à la carte-lunsj fra fast meny i restaurantene Suan Bua eller Azzuri kl. 12.00-14.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Reef kl. 19.00-22.00.
 • Treretters à la carte-middag fra fast meny i restaurantene Suan Bua eller Azzuri kl. 19.00-22.00.
 • Afternoon Tea i Coral Bar.
 • Minibaren på rommet, påfyll en gang per dag.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.
 • Bor du på hotellet minst 12 netter er en tur med bananbåt eller med ringer etter båt inkludert per opphold.

All Inclusive Ultra omfatter alt over samt følgende:

 • Fireretters à la carte-lunsj fra en fast meny i restaurantene Suan Bua eller Azzuri kl. 12.00-14.30.
 • Fireretters à la carte-middag fra fast meny i restaurantene Suan Bua eller Azzuri kl. 19.00-22.00.
 • En Teppanyaki-middag i restauranten Reef gjelder en gang per opphold på 5 netter.
 • Snacks i Coral Bar og i Aqua Bar kl. 10.00-23.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker av internasjonale merker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.
 • Minibaren på rommet, påfyll skjer en gang per dag med drikke av internasjonale merker.
 • Bor du på hotellet minst 3-6 netter får du en voucher verdt 100 USD som kan benyttes i hotellets spa samt på en utflukt. Bor du her 7-9 netter får du en voucher verdt 200 USD og tre utflukter og bor du 10 netter eller mer får du en voucher verdt 400 USD og fire utflukter.
 • Vask av fire plagg per rom/dag.
 • Bor du her minst 3 netter er en tur med bananbåt eller med ringer etter båt inkludert per opphold.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Maldivene

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldives er en urørt perle som ligger nesten så langt nord det er mulig å komme på Maldivene. Her venter en avslappende ferietilværelse der du bor i en lekker strandvilla eller en villa på vannet. Og om havet ikke er nok, har alle villaer eget basseng. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r JA Manafaru Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Dusit Thani Maldives

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Dusit Thani Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives er et moderne og stilrent All Inclusive-hotell i Raa atollen. Her venter vakre kritthvite strender, turkist vann, strandturer på bare føtter og mulighet til å snorkle på revet blant koraller, havskilpadder, revhaier og fisker i alle regnbuens farger. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Dhigali Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives har en deilig avslappende atmosfære og har mye å by på når det gjelder komfort, aktiviteter og restauranter. Hit kommer du for å nyte paradisstranda, det varme havet og de lekre bassengene i tillegg til det store utvalget av restauranter og barer. Legg til vannsporter som snorkling og dykking og ferien kan starte! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Kuramathi Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Velassaru Maldives

Grav tærne ned i myk hvit sand, hvil blikket på det krystallklare havet og se den magiske solnedgangen... Det kan bli virkelighet på Velassaru Maldives. Her kan du nyte av livets goder, som barfotturer, utforske de mange restaurantene og barene, oppdag livet under overflaten eller bare slappe av på en paradisstrand. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Velassaru Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Adaaran Club Rannalhi

På Adaaran Club Rannalhi er det lett å finne feriepulsen i rolige og behagelige omgivelser. Du bor i bungalower med herlig markterrasse på land eller over vannet og direkte tilgang til det krystallklare havet nedenfor. Her kan du nyte en spektakulær utsikt over horisonten og våkne til lyden av bølgene om morgenen. All Inclusive er inkludert så enklere blir det ikke! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Adaaran Club Rannalhi fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Bestiller du Adaaran Select Hudhuran Fushi for drømmeferien på Maldivene kan du bokstavelig talt velge å bo med tærne i den nydelige korallsanden helt i strandkanten. Et omfattende All Inclusive-program er inkludert! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Adaaran Select Hudhuran Fushi fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Adaaran Prestige Vadoo

Aldersgrense på hotellet: 18 år. Velkommen til Adaaran Prestige Vadoo, et herlig resort som for gjester over 18 år, bare en halvtime med båt fra Malé. Water Villaene og den fantastiske sandstranda gjør dette til en drømmeferie. På revet kan du oppdage livet under havoverflaten og over vann er det massevis av vannsporter å prøve seg på. Det er også et spa for å skjemme seg bort. En butler sørger for at du får en uforglemmelig ferie. Inkludert i prisen: Transport t/r Adaaran Prestige Vadoo og Male flyplass. Bagasje inkludert.

LUX* South Ari Atoll Resorts & Villas

LUX South Ari Atoll Resorts & Villas ligger sydvest i øyriket Maldivene og er et paradis uten sko eller krav. Hotellet har flere restauranter, turkist vann med mulighet for herlig snorkling og dykking. Her er det to evighetsbasseng for avkoblende bad. Bo i en ville med eget basseng og deilige stunder i solnedgangen. Her er det også et spa, tennisbaner og naturligvis flere aktiviteter både i havet og på land. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r LUX South Ari Atoll Resorts & Villas fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

The Westin Maldives Miriandhoo Resort

The Westin Maldives Miriandhoo Resort er et pent og hotell i stilig design som ligger i øyriket Maldivene. Her kan du koble av og nyte livets gode sider. Hotellets motto er at du skal ha det bra og både spise og drikke sunt og godt. Nyt en spasertur i sanden, få nye krefter i hotellets spa, snorkle, ta en økt i det velutstyrte treningsrommet og legger du til All Inclusive er det bare å lene seg tilbake i solsenga og nyte livet. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r The Westin Maldives Miriandhoo Resort fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa er et luksuriøst paradis med hvite korallstrender og klart blått hav på øya Furanafushi på Maldivene. Turer på stranda på bare føtter, snorkling i en magisk undervannsverden, deilige spabehandlinger, god mat og fantastiske solnedganger. Velkommen til ditt paradis i paradiset! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Meeru Island Resort & Spa

Velkommen til paradisøya Meerufenfushi der Meeru Island Resort & Spa er øyas eneste hotell. Dette er stedet for barfotluksus på den hvite korallstranda slynger seg rundt hele øya med krystallklart, turkist badevann. Vil du være aktiv finnes det mye å gjøre både for par og familier. Inkludert i prisen: Transport t/r hotellet og Male med bagasje.

Constance Moofushi Maldives

Omgitt av turkisblått hav og kritthvite sandstrender lokker Constance Moofushi Maldives med luksuriøst barfotliv med havets paradisiske korallhager rett utenfor i det som anses være en av verdens beste steder for dykking. Her velger du selv om du vil delta i aktiviteter eller nyte hele dagen i bassenget, i havet eller på stranda Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Hotellet og Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives er et paradis med hvite korallstrender og krystallklart vann som passer perfekt for snorkling og dykking. Aldersgrensen er 18 år og her venter en ro og en stillhet som omfavner sjelen. Gå hånd i hånd i vannkanten rundt øya og se etter fisk og skjell, nyt gode måltider, snorkling ved husrevet for å så nyte en fantastisk solnedgang. Inkludert i prisen: Transport til/fra hotellet og Male samt bagasje.

Dusit Thani Maldives – vinter 2024/25

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Dusit Thani Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.