Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives har en deilig avslappende atmosfære og har mye å by på når det gjelder komfort, aktiviteter og restauranter. Hit kommer du for å nyte paradisstranda, det varme havet og de lekre bassengene i tillegg til det store utvalget av restauranter og barer. Legg til vannsporter som snorkling og dykking og ferien kan starte!

Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Kuramathi Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer. Villa superior for 1-3 personer. Seafront villa for 1-3 personer. Water villa for 1-3 personer. Water villa deluxe for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kuramathi Maldives er et populært resort i øyriket Maldivene. Det er perfekt om du, utover total avkobling, også vil ha litt variasjon og aktivitet. Hotellet har et spennende Eco center med blant annet informasjon om det spennende livet under havoverflaten og noen forskjellige naturstier på øya. For familiens yngre medlemmer er det en barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Det er også to evighetsbasseng ved havet, et ferskvannsbasseng i skyggen under palmer samt en barnebasseng. Snorkling på rev er mulig fra stranda.

Hotellet har hele tre bufférestauranter og ni à la carte-restauranter. Til frokost, lunsj og middag kommer du å bli tildelt en bufférestaurant som bestemmes av din villas beliggenhet. Det er flere à la carte-restauranter, Siam Garden som serverer thailandske retter, Island BBQ for grillmat, The Reef for fisk- og skalldyrsretter, Palm for retter fra kjøkkenet rundt Middelhavet samt pizza, Inguru for asiatiske retter, Kobe for japanske retter og Tandoor Mahal frister med indiske smaker. Blant barene blir nok Sand Bar favoritten, der du kan synke ned i en komfortabel scheselong med en frisk drink og stikke tærne i sanda eller er det kanskje elegante Champagne Loft som blir favoritten?

Hotellets spa ligger midt på øya, omgitt av frodig vegetasjon og tilbyr ulike typer av behandlinger mot avgift, alt fra massasje til urtebad og pedikyr. Treningsrom og tennis. Lettere kveldsunderholdning med DJs, levende musikk og filmkvelder på stranda.

Ulike aktiviteter på, i og under vannet tilbys selvsagt i dette paradiset. Dykkesenteret holder kurs og leier ut utstyr samt tilbyr dykkerutflukter. Snorkling kan med fordel gjøres fra stranda. Du kan også leie kajakk, SUP og båt for å se deg omkring.

Informasjon om videre transport til hotellet
Transport er inkludert i reisens pris. Når du har landet på Males flyplass og hentet bagasjen går du til Kuramathi Maldives disk/skilt og får der videre informasjon om videre transport til hotellet. Du kjører buss til en annen terminal og videre derfra med sjøfly. Flyreisen tar cirka 25 minutter. Tillatt vekt om bord på innenriksflyet er 20 kilo.

Måltider

Inkludert:

 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra.

Ved helpensjon og All Inclusive serveres frokost, lunsj og middag i restaurantene Haruge, Malaafayi og Farivalhu, alt avhengig av hvilken romkategori du bor i.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i en av restaurantene Haruge, Malaafaiy eller Farivalhu.
 • Lunsjbuffé i en av restaurantene Haruge, Malaafaiy eller Farivalhu.
 • Middagsbuffé i en av restaurantene Haruge, Malaafaiy eller Farivalhu.
 • Te med tilbehør i Island Coffee Shop, Dhoni Bar eller i Inguru Restaurant kl. 15.00-17.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker i resortets alle barer.
 • Brus og vann i minibaren på rommet.
 • Utstyr for snorkling og windsurfing. En time per dag inkludert.

Ved All Inclusive Ultra er alt over inkludert samt følgende:

 • Frokost, lunsj og middag i valgfri restaurant på resortet. Bordreservasjon.
 • Utvalgte viner (glass eller flaske) til middagen i valgt restaurant.
 • Til middagene i à la carte-restaurantene er forrett, hovedrett og dessert inkludert. Noen restauranter har en aldersgrense på 6 år.
 • Voucher til en verdi av USD 35 som delbetaling for kroppsmassasje i hotellets spa, kl. 9.00-15.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra lunsj på ankomstdagen til kl. 12.00 på avreisedagen.

Alle hotell – Maldivene

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldives er en urørt perle som ligger nesten så langt nord det er mulig å komme på Maldivene. Her venter en avslappende ferietilværelse der du bor i en lekker strandvilla eller en villa på vannet. Og om havet ikke er nok, har alle villaer eget basseng. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r JA Manafaru Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Dusit Thani Maldives

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Dusit Thani Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives er et moderne og stilrent All Inclusive-hotell i Raa atollen. Her venter vakre kritthvite strender, turkist vann, strandturer på bare føtter og mulighet til å snorkle på revet blant koraller, havskilpadder, revhaier og fisker i alle regnbuens farger. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Dhigali Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Velassaru Maldives

Grav tærne ned i myk hvit sand, hvil blikket på det krystallklare havet og se den magiske solnedgangen... Det kan bli virkelighet på Velassaru Maldives. Her kan du nyte av livets goder, som barfotturer, utforske de mange restaurantene og barene, oppdag livet under overflaten eller bare slappe av på en paradisstrand. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Velassaru Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Adaaran Club Rannalhi

På Adaaran Club Rannalhi er det lett å finne feriepulsen i rolige og behagelige omgivelser. Du bor i bungalower med herlig markterrasse på land eller over vannet og direkte tilgang til det krystallklare havet nedenfor. Her kan du nyte en spektakulær utsikt over horisonten og våkne til lyden av bølgene om morgenen. All Inclusive er inkludert så enklere blir det ikke! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Adaaran Club Rannalhi fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Bestiller du Adaaran Select Hudhuran Fushi for drømmeferien på Maldivene kan du bokstavelig talt velge å bo med tærne i den nydelige korallsanden helt i strandkanten. Et omfattende All Inclusive-program er inkludert! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Adaaran Select Hudhuran Fushi fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Adaaran Prestige Vadoo

Aldersgrense på hotellet: 18 år. Velkommen til Adaaran Prestige Vadoo, et herlig resort som for gjester over 18 år, bare en halvtime med båt fra Malé. Water Villaene og den fantastiske sandstranda gjør dette til en drømmeferie. På revet kan du oppdage livet under havoverflaten og over vann er det massevis av vannsporter å prøve seg på. Det er også et spa for å skjemme seg bort. En butler sørger for at du får en uforglemmelig ferie. Inkludert i prisen: Transport t/r Adaaran Prestige Vadoo og Male flyplass. Bagasje inkludert.

LUX* South Ari Atoll Resorts & Villas

LUX South Ari Atoll Resorts & Villas ligger sydvest i øyriket Maldivene og er et paradis uten sko eller krav. Hotellet har flere restauranter, turkist vann med mulighet for herlig snorkling og dykking. Her er det to evighetsbasseng for avkoblende bad. Bo i en ville med eget basseng og deilige stunder i solnedgangen. Her er det også et spa, tennisbaner og naturligvis flere aktiviteter både i havet og på land. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r LUX South Ari Atoll Resorts & Villas fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

The Westin Maldives Miriandhoo Resort

The Westin Maldives Miriandhoo Resort er et pent og hotell i stilig design som ligger i øyriket Maldivene. Her kan du koble av og nyte livets gode sider. Hotellets motto er at du skal ha det bra og både spise og drikke sunt og godt. Nyt en spasertur i sanden, få nye krefter i hotellets spa, snorkle, ta en økt i det velutstyrte treningsrommet og legger du til All Inclusive er det bare å lene seg tilbake i solsenga og nyte livet. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r The Westin Maldives Miriandhoo Resort fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa er et luksuriøst paradis med hvite korallstrender og klart blått hav på øya Furanafushi på Maldivene. Turer på stranda på bare føtter, snorkling i en magisk undervannsverden, deilige spabehandlinger, god mat og fantastiske solnedganger. Velkommen til ditt paradis i paradiset! Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Meeru Island Resort & Spa

Velkommen til paradisøya Meerufenfushi der Meeru Island Resort & Spa er øyas eneste hotell. Dette er stedet for barfotluksus på den hvite korallstranda slynger seg rundt hele øya med krystallklart, turkist badevann. Vil du være aktiv finnes det mye å gjøre både for par og familier. Inkludert i prisen: Transport t/r hotellet og Male med bagasje.

Constance Moofushi Maldives

Omgitt av turkisblått hav og kritthvite sandstrender lokker Constance Moofushi Maldives med luksuriøst barfotliv med havets paradisiske korallhager rett utenfor i det som anses være en av verdens beste steder for dykking. Her velger du selv om du vil delta i aktiviteter eller nyte hele dagen i bassenget, i havet eller på stranda Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Hotellet og Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives er ikke noe mindre enn en feriedrøm med kritthvite korallstrender, turkist vann, god mat og dykking og snorkling i verdensklasse. Når du lander på øya senker roe seg og stillheten tar over. Her er det lett å finne ro for sjelen med en tur på bare føtter på stranda i vannkanten før frokost eller en vakker og stille tur i solnedgang - før middag. Snorkle, dykk, hvil ut og bare nyt - du er i paradis. Inkludert i prisen: Transport til/fra hotellet og Male samt bagasje.

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives er et paradis med hvite korallstrender og krystallklart vann som passer perfekt for snorkling og dykking. Aldersgrensen er 18 år og her venter en ro og en stillhet som omfavner sjelen. Gå hånd i hånd i vannkanten rundt øya og se etter fisk og skjell, nyt gode måltider, snorkling ved husrevet for å så nyte en fantastisk solnedgang. Inkludert i prisen: Transport til/fra hotellet og Male samt bagasje.

Dusit Thani Maldives – vinter 2024/25

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg. Inkludert i prisen: All transport (båt eller sjøfly) t/r Dusit Thani Maldives fra og til Male. All bagasje er også inkludert på denne transporten.