JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldives

 • * Bo i villa med eget basseng

JA Manafaru Maldives er en urørt perle som ligger nesten så langt nord det er mulig å komme på Maldivene. Her venter en avslappende ferietilværelse der du bor i en lekker strandvilla eller en villa på vannet. Og om havet ikke er nok, har alle villaer eget basseng.


Rom/leiligheter

Toroms villa for 2-3 personer. Seafront villa for 2-3 personer. Water villa for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

JA Manafaru Maldives ligger omkranset av frodige vekster og foruten havet og den hvite korallsandstranda er det tre basseng, det ett er barnebasseng på JA Manafaru Maldives. Ved hotellet ligger et rev perfekt for snorkling og dykking i den fargerike undervannsverden. Det sies at det er mye delfin i området rundt øya. Like utenfor Manafaru Island ligger den ubebodde øya Govvafushi og dit du kan dra på dagstur.

Fine restauranter og en av Maldivenes beste vinkjellere
Her er det restauranter som blant annet Ocean Grill, som i tillegg til kjøttretter tilbyr fantastiske fiske- og skalldyrsretter, fanget i havet utenfor atollen. JA Manafaru Maldives har en av Maldivenes beste vinkjellere med vin fra prestisjefylte vingårder fra hele verden. Restaurant The Cellar ligger 2,5 meter under havoverflaten og tilbyr en unik matopplevelse. Her ligger også restaurantene Kakuni, White Orchid lounge og Andiamo Bistro & poolbar.

Opplev Maldivene
Snorkling, SUP, katamaranseiling eller bare slappe av under en kokospalme? Bare du vet hvordan du helst tilbringer dine dager på Maldivene. Like utenfor Manafaru Island ligger den ubebodde øya Govvafushi dit du kan dra på dagstur.

Helse og trening
Spa med deilige behandlinger mot avgift. Vil du trene har hotellet morgenyoga og treningsrom.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Champagne og makroner i villaen ved ankomst.
 • Frokostbuffé i restaurant Kakuni kl. 7.00-11.00.
 • Treretters lunsj á la carte i restaurant Kakuni eller Andiamo kl. 12.00-18.00.
 • Afternoon tea kl. 15.00-17.00.
 • Kanapéer og drikke kl. 17.30-19.00.
 • Treretters middag á la carte i restaurant Ocean Grill.
 • Treretters middag á la carte i restaurant Kakuni.
 • Middag i restaurant White Orchid Lounge.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Transport er inkludert i reisens pris.
Når du har landet på Males flyplass og hentet bagasjen går du til JA Manafaru Maldives disk/skilt og får der videre informasjon om transporten som foregår med innenriksfly og speed boat. Tillatt vekt om bord på innenriksflyet er 20 kilo. Innenriksflyet tar cirka 60 minutter og så videre med speed boat cirka 45 minutter.

Merk:
Barnas lekeområde CoolZone er stengt inntil videre på grunn av en ikke planlagt reparasjon som må gjennomføres. Mange av delene flyttes til et annet sted på hotellet.

Eksklusive hotell skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Maldivene

Dusit Thani Maldives

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives er et moderne og stilrent All Inclusive-hotell i Raa atollen. Her venter vakre kritthvite strender, turkist vann, strandturer på bare føtter og mulighet til å snorkle på revet blant koraller, havskilpadder, revhaier og fisker i alle regnbuens farger.

Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives har en deilig avslappende atmosfære og har mye å by på når det gjelder komfort, aktiviteter og restauranter. Hit kommer du for å nyte paradisstranda, det varme havet og de lekre bassengene i tillegg til det store utvalget av restauranter og barer. Legg til vannsporter som snorkling og dykking og ferien kan starte!

Velassaru Maldives

Grav tærne ned i myk hvit sand, hvil blikket på det krystallklare havet og se den magiske solnedgangen... Det kan bli virkelighet på Velassaru Maldives. Her kan du nyte av livets goder, som barfotturer, utforske de mange restaurantene og barene, oppdag livet under overflaten eller bare slappe av på en paradisstrand.

Adaaran Club Rannalhi

På Adaaran Club Rannalhi er det lett å finne feriepulsen i rolige og behagelige omgivelser. Du bor i bungalower med herlig markterrasse på land eller over vannet og direkte tilgang til det krystallklare havet nedenfor. Her kan du nyte en spektakulær utsikt over horisonten og våkne til lyden av bølgene om morgenen. All Inclusive er inkludert så enklere blir det ikke!

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Bestiller du Adaaran Select Hudhuran Fushi for drømmeferien på Maldivene kan du bokstavelig talt velge å bo med tærne i den nydelige korallsanden helt i strandkanten. Et omfattende All Inclusive-program er inkludert!

Adaaran Prestige Vadoo

Aldersgrense på hotellet: 12 år. Velkommen til Adaaran Prestige Vadoo, et herlig resort som for gjester over 12 år, bare en halvtime med båt fra Malé. Water Villaene og den fantastiske sandstranda gjør dette til en drømmeferie. På revet kan du oppdage livet under havoverflaten og over vann er det massevis av vannsporter å prøve seg på. Det er også et spa for å skjemme seg bort. En butler sørger for at du får en uforglemmelig ferie.