Dusit Thani Maldives

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg.

Få rabatt på din drømmereise! 

Bestill nå og få 1 000,– i rabatt per person på dette reisemålet samt flere eksotiske reisemål i perioden 1. oktober 2022 til 30. april 2023. Kampanjen gjelder til og med 16. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Les mer om tilbudet her »


Rom/leiligheter

Superiorrom i bungalow med eget basseng for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Seafront Villa for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Seafront Villa med eget basseng for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Water Villa med eget basseng for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Water Villa Superior med eget basseng for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dusit Thani Maldives har ett av Maldivenes største evighetsbasseng og ved det fine bassengområdet med magisk utsikt over havet er det også solsenger og parasoller. Og hvor enn du befinner deg er stranda og de turkise lagunene bare et steinkast unna.

The Market er hotellets hovedrestaurant som serverer buffé til frokost, lunsj og middag. Restaurant Benjarong serverer autentiske thailandske retter og Sea Grill har som navnet tilsier så vel grillretter som fisk- og skalldyrsretter. Barer.

Her ligger korallrevene nært og strekker seg rundt hele øya med alt fra fargeglade fisker, havskilpadder og rokker til revhai. Mulighet for å låne snorklingsutstyr. En kort båtreise unna ligger verdenskjente Hanifaru Huraa, Maldivenes eneste Unesco-sertifiserte biosfærereservat, der mange skater og hvalhaier holder til. Dykkesenter og vannsporter.

Hotellets prisbelønte spa, Deverana, ligger oppe i trærne og har en makeløs utsikt. Fitnessenter, tennis og yoga. Det arrangeres også thailandske matlagingskurs og vinsmaking.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restaurant The Market.
  • Lunsj fra fast treretters meny i restaurant Sea Grill.
  • Lunsj fra fast treretters meny i restaurant Benjarong.
  • Middagsbuffé i restaurant The Market.
  • Middag fra fast treretters meny i restaurant Sea Grill.
  • Middag fra fast treretters meny i restaurant Benjarong.
  • Minibar som fylles daglig så den inneholder 4 øl, 10 brus og 4 juice.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker i restaurantenes og barenes åpningstider.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Transport er inkludert i reisens pris.
Sjøfly cirka 35 minutter og så videre med speed boat cirka 10 minutter.

Når du har landet på øya der flyplassen ligger og hentet bagasjen din, går du til Dusti Thanis disk/skilt hvor du vil få informasjon om videre reise til hotellet. Tillatt maksvekt om bord i sjøflyet er 20 kilo bagasje.

Alle hoteller – Maldivene

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldives er en urørt perle som ligger nesten så langt nord det er mulig å komme på Maldivene. Her venter en avslappende ferietilværelse der du bor i en lekker strandvilla eller en villa på vannet. Og om havet ikke er nok, har alle villaer eget basseng.