Dusit Thani Maldives

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg.


Rom/leiligheter

Deluxerom i bungalow med eget basseng for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Seafront Villa for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Seafront Villa med eget basseng for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Water Villa med eget basseng for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Water Villa Superior med eget basseng for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dusit Thani Maldives har ett av Maldivenes største evighetsbasseng og ved det fine bassengområdet med magisk utsikt over havet er det også solsenger og parasoller. Og hvor enn du befinner deg er stranda og de turkise lagunene bare et steinkast unna.

The Market er hotellets hovedrestaurant som serverer buffé til frokost, lunsj og middag. Restaurant Benjarong serverer autentiske thailandske retter og Sea Grill har som navnet tilsier så vel grillretter som fisk- og skalldyrsretter. Flere barer.

Her ligger korallrevene nært og strekker seg rundt hele øya med alt fra fargeglade fisker, havskilpadder og rokker til revhai. Mulighet for å låne snorklingsutstyr. En kort båtreise unna ligger verdenskjente Hanifaru Huraa, Maldivenes eneste Unesco-sertifiserte biosfærereservat, der mange skater og hvalhaier holder til. Dykkesenter og vannsporter.

Hotellets prisbelønte spa, Deverana, ligger oppe i trærne og har en makeløs utsikt. Fitnessenter, tennis og yoga. Det arrangeres også thailandske matlagingskurs og vinsmaking.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restaurant The Market kl. 7.00-10.30.
  • Lunsj fra fast treretters meny i restaurant Sea Grill kl. 12.00- 22.00.
  • Lunsj fra fast treretters meny i restaurant Benjarong kl. 12.00-15.00..
  • Middagsbuffé i restaurant The Market kl. 19.00-22.00.
  • Middag fra fast treretters meny i restaurant Sea Grill kl. 12.00-22.00.
  • Middag fra fast treretters meny i restaurant Benjarong kl. 19.00-22.00.
  • Minibar som fylles daglig så den inneholder fire øl, ti brus og fire juice.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker i restaurantenes og barenes åpningstider.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Transport er inkludert i reisens pris.
Sjøfly cirka 35 minutter og så videre med speed boat cirka 10 minutter.

Når du har landet på øya der flyplassen ligger og hentet bagasjen din, går du til Dusti Thanis disk/skilt hvor du vil få informasjon om videre reise til hotellet. Tillatt maksvekt om bord i sjøflyet er 20 kilo bagasje/person.

Alle hoteller – Maldivene

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldives er en urørt perle som ligger nesten så langt nord det er mulig å komme på Maldivene. Her venter en avslappende ferietilværelse der du bor i en lekker strandvilla eller en villa på vannet. Og om havet ikke er nok, har alle villaer eget basseng.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives er et moderne og stilrent All Inclusive-hotell i Raa atollen. Her venter vakre kritthvite strender, turkist vann, strandturer på bare føtter og mulighet til å snorkle på revet blant koraller, havskilpadder, revhaier og fisker i alle regnbuens farger.

Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives har en deilig avslappende atmosfære og har mye å by på når det gjelder komfort, aktiviteter og restauranter. Hit kommer du for å nyte paradisstranda, det varme havet og de lekre bassengene i tillegg til det store utvalget av restauranter og barer. Legg til vannsporter som snorkling og dykking og ferien kan starte!

Velassaru Maldives

Grav tærne ned i myk hvit sand, hvil blikket på det krystallklare havet og se den magiske solnedgangen... Det kan bli virkelighet på Velassaru Maldives. Her kan du nyte av livets goder, som barfotturer, utforske de mange restaurantene og barene, oppdag livet under overflaten eller bare slappe av på en paradisstrand.

Adaaran Club Rannalhi

På Adaaran Club Rannalhi er det lett å finne feriepulsen i rolige og behagelige omgivelser. Du bor i bungalower med herlig markterrasse på land eller over vannet og direkte tilgang til det krystallklare havet nedenfor. Her kan du nyte en spektakulær utsikt over horisonten og våkne til lyden av bølgene om morgenen. All Inclusive er inkludert så enklere blir det ikke!

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Bestiller du Adaaran Select Hudhuran Fushi for drømmeferien på Maldivene kan du bokstavelig talt velge å bo med tærne i den nydelige korallsanden helt i strandkanten. Et omfattende All Inclusive-program er inkludert!

Adaaran Prestige Vadoo

Aldersgrense på hotellet: 12 år. Velkommen til Adaaran Prestige Vadoo, et herlig resort som for gjester over 12 år, bare en halvtime med båt fra Malé. Water Villaene og den fantastiske sandstranda gjør dette til en drømmeferie. På revet kan du oppdage livet under havoverflaten og over vann er det massevis av vannsporter å prøve seg på. Det er også et spa for å skjemme seg bort. En butler sørger for at du får en uforglemmelig ferie.