Adaaran Select Hudhuran Fushi

Bestiller du Adaaran Select Hudhuran Fushi for drømmeferien på Maldivene kan du bokstavelig talt velge å bo med tærne i den nydelige korallsanden helt i strandkanten. Et omfattende All Inclusive-program er inkludert!


Rom/leiligheter

Ettroms Villa for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Seafront Villa for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Adaaran Select Hudhuran Fushi bor du i mindre villaer som har ulik avstand fra stranda med solsenger og parasoller til låns. Det er også et basseng på hotellet og et separat barnebasseng for de yngre gjestene.

I restaurant Banyan diskes bufféene opp til frokost, lunsj og middag. Med en reservasjon er det også mulig å innta sitt buffémåltid i Sunset Restaurant. Vil du teste indiske spesialiteter er Indian Pavilion stedet for deg. I surfesesongen er det en restaurant for alle surfere, Lohis Wave, der de kan spise frokost og lunsj. I Beach Grill serveres både snacks og drikke. Det er ytterligere to barer, Hiyala Bar og Tiki Bar.

Her har du alle muligheter til å teste vannsporter. Snorkling, SUP, kajakker, windsurfing (sertifikat kreves) og mindre katamaraner (sertifikat kreves) er inkludert. Mot avgift kan du teste blant annet dykking, vannski og jetski. Treningsrom, bordtennis, sandvolleyball, badminton og biljard er også inkludert. Det er mulig å bestille spabehandlinger som massasje og skjønnhetsbehandlinger, mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Noe shopping på hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokost i restaurant Banyan kl. 7.30-9.30.
  • Lunsj i restaurant Banyan kl. 12.30-14-30.
  • Middag i restaurant Banyan kl. 19.30-21.30.
  • Frokost, lunsj og middag kan også bestilles i restaurant Sunset (samme tider som restaurant Banyan).
  • Snacks på Beach Grill kl. 10.00-19.00.
  • Ubegrenset med internasjonale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.00-24.00

All Inclusive kalles Premium All Inclusive på hotellet. Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Transport er inkludert i reisens pris. Når du har landet på Malés flyplass og hentet bagasjen går du til Adraan disk/skilt og får der videre informasjon om transporten foregår med speed båt og tar cirka 40-45 minutter. Ventetid kan forekomme innen båten går, dog sjelden mer enn 30 minutter. Ved hjemreise forlater du hotellet cirka 4-4,5 timer innen flyavgang.

Alle hoteller – Maldivene

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldives er en urørt perle som ligger nesten så langt nord det er mulig å komme på Maldivene. Her venter en avslappende ferietilværelse der du bor i en lekker strandvilla eller en villa på vannet. Og om havet ikke er nok, har alle villaer eget basseng.

Dusit Thani Maldives

Dusit Thain Maldives ligger på populære Baa Atoll og er omgitt av vakre korallrev og turkist vann. Uansett om du bare vil ta det med ro i magiske omgivelser eller om du vi være aktiv og utforske den fantastiske undervannsverden er dette hotellet for deg.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives er et moderne og stilrent All Inclusive-hotell i Raa atollen. Her venter vakre kritthvite strender, turkist vann, strandturer på bare føtter og mulighet til å snorkle på revet blant koraller, havskilpadder, revhaier og fisker i alle regnbuens farger.

Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives har en deilig avslappende atmosfære og har mye å by på når det gjelder komfort, aktiviteter og restauranter. Hit kommer du for å nyte paradisstranda, det varme havet og de lekre bassengene i tillegg til det store utvalget av restauranter og barer. Legg til vannsporter som snorkling og dykking og ferien kan starte!

Velassaru Maldives

Grav tærne ned i myk hvit sand, hvil blikket på det krystallklare havet og se den magiske solnedgangen... Det kan bli virkelighet på Velassaru Maldives. Her kan du nyte av livets goder, som barfotturer, utforske de mange restaurantene og barene, oppdag livet under overflaten eller bare slappe av på en paradisstrand.

Adaaran Club Rannalhi

På Adaaran Club Rannalhi er det lett å finne feriepulsen i rolige og behagelige omgivelser. Du bor i bungalower med herlig markterrasse på land eller over vannet og direkte tilgang til det krystallklare havet nedenfor. Her kan du nyte en spektakulær utsikt over horisonten og våkne til lyden av bølgene om morgenen. All Inclusive er inkludert så enklere blir det ikke!

Adaaran Prestige Vadoo

Aldersgrense på hotellet: 12 år. Velkommen til Adaaran Prestige Vadoo, et herlig resort som for gjester over 12 år, bare en halvtime med båt fra Malé. Water Villaene og den fantastiske sandstranda gjør dette til en drømmeferie. På revet kan du oppdage livet under havoverflaten og over vann er det massevis av vannsporter å prøve seg på. Det er også et spa for å skjemme seg bort. En butler sørger for at du får en uforglemmelig ferie.