Deluxerom

Deluxerom med markterrasse. Deluxerommene ligger i enetasjesbygninger ved stranda. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng for ett barn. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uka.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Seafront Villa

Seafront Villa med markterrasse som vender mot havet. Disse ligger i frodige omgivelser ved stranda, og på stranda er det to solsenger og en parasoll. På uteplassen er det en loungesofa og spisebord. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Separat dusj og wc samt hårføner inne. Bad som er delvis under åpen himmel med badekar dusj. Rengjøring 7 ggr/uka.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i villaen

Romstørrelse: Ca. 95 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Water Villa

Water Villa med stor terrasse på påler ut i havet. Villaen har solnedgang. På terrassen er det en loungesofa, spisebord og stoler samt stige ned i vannet. En dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Bad med store vinduer ut mot havet med badekar, dusj og separat wc samt hårføner. Rengjøring 7 ggr/uka.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i villaen.

Romstørrelse: Ca. 98 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Water Villa superior med eget basseng

Water Villa superior med eget evighetsbasseng på uteplassen. På uteplassen er det sofa, en hengende sofa bord, to solsenger samt stige ned i vannet. En dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar. Kaffemaskin. TV. Badekåper og tøfler. Separat dusj og wc samt hårføner. Rengjøring 7 ggr/uka.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i villaen.

Romstørrelse: 110 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn